Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

evet canım tınaztepeye geçeli 2 ay oluyomuş 12 yıl ege tüp bebekte çalışmış doktor.bu hastaneye de ordaki ekibiyle gelmiş.hastane sahibi en iyi doktorları transfer edip son teknolojileri getiriyomuş.bunu yakın bi kaynaktan öğrendim.işallah bebişin sağlıkla doğar ve biz bekleyenlere umut olur..

Son düzenleme:

çok teşekür ederim rapor alabiliyormuşsun diye duydum devlet hastanesinden onuda deniycem hayirlisi olur inşallah aşilamarimi orda oldum bilerek rapor versinler diye hiç ümidim yoktu fakat aşilama tutu gelişimi durdu düştü okadar yoruldumki tüp bebek içinde çok gidiyonmu hastaneye:)

arkadaşlar bugün test yaptırdık hamileyim inş bebeğim herzamn benimle olur allahım enkısazamnda sizlerede nasip eder inş

hayirli evlat olur inşallah senin adina çok sevindim sorununuz neydi tam olarak sormamda bir sakinca yoktur inşallah

hamilemisiniz şimdi olsun tek herşeye raziyim ama tutumama imkanida var ikinciye indirim yapsalar bari:)

Merhaba canım öncelikle cok gecmis olsun bende yeni evliyim daha bebek düşünmüyorduk öylesine doktora muayeneye gitmiştim dedi yum. Yavaş gözüküyor test yapalım dedi ve fsh 13 çıktı bı anda dünyam basıma yıkıldı şimdiye kadar hep adetim duzenliydi Dr. Dedi her an gidebilir adetin direk aşılayalım olmadı tup bebek dedi bende kimselere soyleyemedim kendi kendime dertleniyorum Dr. Ne ilac verdi nede aşılama yaptırdım kaldı öyle canım ama diğer ay gıdiyim diyorum ve bende izmirde tinaztepeyi düşünüyorum inşallah siz bı an once hamile kalırsınız banada umut olursunuz senn fsh in kaç acaba canım

hayirli evlat olur inşallah senin adina çok sevindim sorununuz neydi tam olarak sormamda bir sakinca yoktur inşallah

canım bizim sorun erken menopoz başlangıcı yumurta rezervimde azalma hatta bitme ama şimdi hamileyim ilk tüp denememizde oldu allaha şükür..rapor alabiliyosun ama çok geç çıkıyomuş bizim onu beklicek vaktimiz yoktu oyüzden çıkartamadık..inş senin bebeğinde gelir..

çarşamba günü gidicez inş herşey yolunda gider sen nezamn başlıcaktın tedaviye

çarşamba histeresopi yapılcak. sanırım önümüzdeki ay başlarız :) bu arada benim ikinci olucak. bir oğlum var :) ama ikinci olmadı.35 yaşındayım. daha fazla gecikmeden bir tane daha olsun istiyorum.

canım benim fsh 21 amh 0.01 çok düşük bi şansla başladık bu yola..sende umudunu kaybetme beklemede bence biranönce ne yapılması gerekiyosada yapın hergeçengün bizim kaybımız oluyo beklemenin bi faydası yok inş herşey gönlünce olsun

çarşamba histeresopi yapılcak. sanırım önümüzdeki ay başlarız :) bu arada benim ikinci olucak. bir oğlum var :) ama ikinci olmadı.35 yaşındayım. daha fazla gecikmeden bir tane daha olsun istiyorum.

ay ne güzel varmış bitane allah bağışlasın inş kardeşte enyakın zamnda gelir..çarşamba karşılaşırız belki saatlerimiz uyarsa

Cok teşekkür ederim canım cevabın icin ben korunuyordum 9 aydır gecen ay bıraktım ilacı dedim vücudum kendine gelsin belki ilaçtan olmuştur diye haklisin ama beklemesek gerekiyor ama esim durumun farkında değil amaan olur bakma sen doktora diyor Bende bişey yapamıyorum bakalım canım Haziran'da olmadı giderim bana umut oldun gercekten ben bu fshla hiç bişey olmaz diye düşünmüştüm o kadar cok sevindimki senin hamis olmana

canım eşini biranönce ikna et durumun ciddiyetini anlat böle düşünüpte boşa vakit geçirtmesin sana sonra daha geç kalabilirsiniz.şimdi şansın varken gidin..

canım eşini biranönce ikna et durumun ciddiyetini anlat böle düşünüpte boşa vakit geçirtmesin sana sonra daha geç kalabilirsiniz.şimdi şansın varken gidin..

Dogru söylüyorsun canım ama korkuyorum sanki o tedavi süreçlerine girince hiiiç hamile kalamayacakmış gibi hissettim amaa senin yazdıklarını görünce cok sevindim ben bu ay aslanpencesi otu İyiyim diyorum fsh i düşürüyormuş bı bilgin var mı? Acaba bide bişey sorucam canım senn fshi düşürüp mü tup bebek yapıldı çünkü 15 olunca bile yapmıyorlar diye okumuştum bir yerde beni bilgilendirdigin icinde Cook teşekkür ederim

canım ben hayıt aslan pençesi ada çayı içmiştim ama doktorum fsh takılı biri değil bidaha bakılmadı hiç...şimdi ne durumda bilmiyorum ama bu içtikleriminde faydası olmuştur beni tedaviye hazırlamıştır.ümitsiz olma baştan kaybedersin.allahtan ümit kesilmez inanmak başarmanın yarısıdır.o sürece girmeden mücadele etmeden neyle karşılaşacanı bilemezsin sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak.

Cok teşekkür ederim canım ya peki Aslan pençesi otuna ne zaman başladın yani adet bitince mı once mı hiç bu konuyla ilgili bilgi bulamadım valla iyiki varsın bugün seninle konuşmak cok iyi geldi kimselerde anlatamıyorum herkes üzülüp iyice beni strese sokmasınlar diye coktesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…