Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

önemli değil canım nezamn istersen konuşuruz bende çok umut aradım bu sayfalarda bigün benimde olursa bende umut olucam destek olucam benim durumumda olan arkadaşlara diye... kimseyle paylaşamıyosunki ancak çok yakınlar biliyo benimde ilk başta bende hiçkimseye söleyememiştim kabullenmesi inanması zor oluyo ama kader allah herkesi farklı sınıyo buda bizim sınavımız işte..aslan pençesini adetin 2. günü başlamıştım 2 ay kadar içtim tedavi başlayana kadar..

canım birde aslan pençesini sabah akşam aç karnına birer su bardağı içtim tatlandırmak için bal koyabilirsin ama ılık olsun çay..

Haklisin canım kaç yere yazdım cevap vermediler merak ettiklerimi sormak istedim kendime bı umut aradım sen oldun evet Buda benm sınavım demekki ben yakınlarıma bişey demedim Sadece bı kaç tane arkadasım biliyor inşallah adetim gelirde bende baslarım bat 10 Mayısti zaten korunmasiz ilk denememizdi bu ay bugün test yaptım negatif umudumda yoktu ama seninle konuşmak cok iyi oldu canım bebisine kavuşursun inşallah sağlıklı bir sekilde

amin canım inş ..bende tedaviye başlayınca söledim anne baba duası kabul olurmuş onun için kayınvalidem ve ablam biliyo bence ailenle paylaş destek olurlar sana..inş senin bebeğinde enyakınzamnda gelir bu sıkıntılı günler biter..

Cok teşekkür ederim tatliim bende öyle düşünüyorum tedaviye başlayınca söylerim annelere şimdi söylersem daha başlamadan cok üzülür bide Kayınvalidem beni sevmiyor annem onuda takar kızımı hiç sevmicek falan diye ben kendim icin dua ederken tatlım senn bebisinede dua edicem

inş canım allah dualarını kabul etsin bende herzamn tüm evlat isteyenler için dua ediyorum kendimle beraber..hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş..

tepemize umut oldun rabbim kucagina almayi nasip etsin

bu gün erdal beyle ön görüşmeye gitcem inşallah herşey yolunda gider ....dua edin lütfen

GÜZEL GEÇTİ canim doktor çok iyi benim eşim pinpirikli o bile adam çok iyi dio ramazandan sonra başliycaz nasipse ben erzurumluyum gitcem tatile gelcem başliycaz nasipse

hayırlı olsun canım inş doktor gerçekten çok iyi ben çok güvendim güveniyorumda elinden geleni yapıyo...inş bebeğin seninle olur en yakın zamnda..

Baharım yaaa, bunları yazmışsın şimdi de hamilesin. Sağlıkla kucaklarsın inşallah bebişini canım benim. Doğduktan sonra bebişin resimlerini boy boy paylaş da herkes görsün. Umut ol bizlere. :)

Baharım yaaa, bunları yazmışsın şimdi de hamilesin. Sağlıkla kucaklarsın inşallah bebişini canım benim. Doğduktan sonra bebişin resimlerini boy boy paylaş da herkes görsün. Umut ol bizlere. :)

inş canım allah nasip ederse bebeğimi kucağıma almamı paylaşırım resimlerini..allahım sanada nasip etsin inş tatlı bi bebiş..:)

tınaztepe hastanesını tanıdgımız bır emrıyolog tavsıye ettı dr erdal bey arkdasıymıs cumartesı gunu gıdıp gorusucem bende arkadaslar okuduklarımın arasında daha olumsuz memnun olmayan gormedım bu bana cok buyuk umut oldu yaklasık 3 yıllık evlıyım esım 2011 yılında varıkosel amelıyatı oldu ve yaklasık 1,5 yıldır ugrasıyorum benımde strese baglı yumurtam saglıklı olusmuyor ınsulın dırencım de var ılac kullanıyorum cumartesı gunu ıcın cok heyecanlıyım ne dıcek dr nasıl bır yol ızlıcez merak edıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel haberler ıle dolar burası

inşallah herşey yolunda gider ramazandan sonra yaptircam bende bir aksilik olmassa herşey dilediginiz gibi olur inşallah

tınaztepede hıstereskopı olan varmı acaba ? tup bebek oncesı rıske atmamak ııcn bunun uygulanması gerektıgını soyledıler yaptıran arkdaslar neler yasadı paylasabılırmı rıca etsem?

tınaztepede hıstereskopı olan varmı acaba ? tup bebek oncesı rıske atmamak ııcn bunun uygulanması gerektıgını soyledıler yaptıran arkdaslar neler yasadı paylasabılırmı rıca etsem?

gogi meraba,
ben perşembe günü olucam.tüp bebek doktoru içeriye baklamız gerek.bişey varsa, yapışıklık tıkanıklık filan,anında müdahale yaparız dedi.bilgileri paylaşırım olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…