- Konu Sahibi pohpohperi
-
canım transferimin 5. günündeyim inş güzel sonuçlanır 4 mayısta test tarihim allahım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün.
canım transferimin 5. günündeyim inş güzel sonuçlanır 4 mayısta test tarihim allahım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün.
selam kızlar.... bişey sorucam ben de tınaztepede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. doktorum histereskopi yaptırmam gerektiğini söyledi. şu anda adetimden 133 gün geçmiş durumda. önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. histereskopi ne zaman yapılıyor. bunun için başlamam bir ay daha uzar mı?
ben özel msj gönderemiyorum canım.. eğer hiç gitmediysen daha hemen adetinde direkt başlatmıyorlar adetliyken gidiyorsun 2. yada 3. günü önce seni muayene edecek adetliyken yapılması gereken kan testlerini yapacaklar adetin bittikten bir kaç gün sonra histeroskopi yapacaklar bir sonraki adetindede iğnelere başlayacaklar.. histeroskopi için adetli olmadığın sürece günün bir önemi olduğunu düşünmüyorum ama yanılıyor
da olabilirim ..
Merhaba arkadaşlar.Forumu uzun süredir takip ediyorum.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Bende tınaztepede tedavi görenlerdenim.Ayın 19 da transferim yapıldı.30 nisanda sonucum belli olacak.Heyecanla bekliyorum.Şimdiye kadar hastaneden ve tüp bebek ekibinden çok memnun kaldım.Samimiyet ve içtenlikleri tedavi süresince bana destek oldu.Umarım sonucuda hayırlı olur.
canım malasef negatif.Benim transfer olduğunda senin yumurta toplanıyodu sanırım.Ablanla facede konuşuyoruz.Senmisin o?Aysun mu ablanın Adı?
İçini ferah tut.Allahtan ben hep hayırlısını diledim.Demekki buymuş.İllaki anne olacağız biz.Ben inanıyorum.İnşallah bebeğin seninledir.Dua ediyorum gönülden.Hayırlı hberlerini almak dileğiyle...
sağlıklı bebekler diliyorum hepimize arkadaşlar.ben de önümüzdeki ay tınaztepede tüp yapıcam.cuma günü erdal aktan beyle ön görüşmem var.hastane ve doktor hakkında çok güzel şeyler okudum.işallah bizlere de uğurlu gelir.hakkında hayırlısı
hayırlı olur canım inş tedavin.. bebeğin gelir.doğru tercih yapmışsın çok süper biyer.
mrb kader arkadaşlarim benim de dört yildir evliyim iki talihsiz gebelik geçirdim diş gebelik ve kimyasal gebelik kafam öyle karişikki erdal beyi duydum be.nde ona gitmek istiyorum hamile kalan varmi ön görüşme için randevu almak gerekiyomu menmunmusunuz..
yorumun içime su serpti canım ama biraz araştırdım, hastanenin tüp bebek bölümü 2 ay önce faaliyete geçmiş.başarı oranı yüksekmiş.ama deneme tahtası olmak istemiyorum.kadın doğum doktorum erdal beyi tavsiye etti diye gidiyorum.bu konuda hoca uzman.ege tüp bebekte 12 yıl çalışmış.bakalım artık işallah bugünkü görüşmemden olumlu sonuç alırım.bilgileri paylaşıcam.
tüp bebek için 3500 tl hastane alıyo.ilaçlar da normal bi hasta için 2000 tl civarı tutuyomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?