Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

canım transferimin 5. günündeyim inş güzel sonuçlanır 4 mayısta test tarihim allahım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün.

selam kızlar.... bişey sorucam ben de tınaztepede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. doktorum histereskopi yaptırmam gerektiğini söyledi. şu anda adetimden 133 gün geçmiş durumda. önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. histereskopi ne zaman yapılıyor. bunun için başlamam bir ay daha uzar mı?

ben özel msj gönderemiyorum canım.. eğer hiç gitmediysen daha hemen adetinde direkt başlatmıyorlar adetliyken gidiyorsun 2. yada 3. günü önce seni muayene edecek adetliyken yapılması gereken kan testlerini yapacaklar adetin bittikten bir kaç gün sonra histeroskopi yapacaklar bir sonraki adetindede iğnelere başlayacaklar.. histeroskopi için adetli olmadığın sürece günün bir önemi olduğunu düşünmüyorum ama yanılıyor
da olabilirim ..

hiç gitmedim ama adetliyken yapılması gereken testlerim yapılmıştı daha önce başka yerlerde. sen histereskopi oldun mu? ilk muayene ve yapılan ilk kn testleri için ayrıca ücret alıyorlar mı peki yoksa onlarda tüp bebek ücretinin içinde mi oluyor?

canım sonucun noldu inş iyidir.

canım malasef negatif.Benim transfer olduğunda senin yumurta toplanıyodu sanırım.Ablanla facede konuşuyoruz.Senmisin o?Aysun mu ablanın Adı?

canım malasef negatif.Benim transfer olduğunda senin yumurta toplanıyodu sanırım.Ablanla facede konuşuyoruz.Senmisin o?Aysun mu ablanın Adı?

evet canım benim bende tahmin ettim sen olduğunu sonucu bugün ablamdan öğrendim çok üzüldüm çok ümitliydim senden olur diye inş bidahaki sefere olur benimde bugün 10. günüm cumartesi test yapcaz tutmadıysa diye çok korkuyorum tekrar başa dönücez benim dondurulmuşumda yok tekrar yumurtam oluşcakmı bilmiyorum maddi manevi aynı şeyleri tekrar yaşıycaz inş bebeğim benimledir ama hiçbi belirtimde yok hayırlısı artık.

İçini ferah tut.Allahtan ben hep hayırlısını diledim.Demekki buymuş.İllaki anne olacağız biz.Ben inanıyorum.İnşallah bebeğin seninledir.Dua ediyorum gönülden.Hayırlı hberlerini almak dileğiyle...

saol canım amin inş bebeğim benimledir değilsede çok bekletmeden gelir inş bebeklerimiz.

arkadaşlar bugün test yaptırdık hamileyim inş bebeğim herzamn benimle olur allahım enkısazamnda sizlerede nasip eder inş

sağlıklı bebekler diliyorum hepimize arkadaşlar.ben de önümüzdeki ay tınaztepede tüp yapıcam.cuma günü erdal aktan beyle ön görüşmem var.hastane ve doktor hakkında çok güzel şeyler okudum.işallah bizlere de uğurlu gelir.hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

hayırlı olur canım inş tedavin.. bebeğin gelir.doğru tercih yapmışsın çok süper biyer.

hayırlı olur canım inş tedavin.. bebeğin gelir.doğru tercih yapmışsın çok süper biyer.

yorumun içime su serpti canım ama biraz araştırdım, hastanenin tüp bebek bölümü 2 ay önce faaliyete geçmiş.başarı oranı yüksekmiş.ama deneme tahtası olmak istemiyorum.kadın doğum doktorum erdal beyi tavsiye etti diye gidiyorum.bu konuda hoca uzman.ege tüp bebekte 12 yıl çalışmış.bakalım artık işallah bugünkü görüşmemden olumlu sonuç alırım.bilgileri paylaşıcam.

kızlar biraz önce görüştüm doktorla.olumlu geçti.histeroskopi ve bikaç kan tahlili istedi bu ay.bir dahaki hastalanmamda yapıcak tüp bebeği.bakalım artık hayırlısı.

mrb kader arkadaşlarim benim de dört yildir evliyim iki talihsiz gebelik geçirdim diş gebelik ve kimyasal gebelik kafam öyle karişikki erdal beyi duydum be.nde ona gitmek istiyorum hamile kalan varmi ön görüşme için randevu almak gerekiyomu menmunmusunuz..

hayirli evlat olur inşallah tinaztepedemi yaptirdiniz toplam üçret nedir ona göre gidelim

tüp bebek için 3500 tl hastane alıyo.ilaçlar da normal bi hasta için 2000 tl civarı tutuyomuş canım

canım ben de 6 yıllık evliyim.ikiz gebeliğim oldu ama maalesef 10.haftada sonlandı.1,5 yıldır da bişey olmuyo.ön görüşme için randevu alman gerekiyo.ücret talep etmiyolar.bizim görüşmemize embriyolog esin hanım da katıldı.güler yüzlü bi ekip.işallah uğurlu gelirler

canım 2 ay değildir doğum yapan hastaları var hamileler var enazından 1 yıldır..hem 12 yıllık geçmişi tecrübeleri var son teknolojiyle çalışıyolar benim ablamında doktoruydu erdal bey tüp bebekle ikizleri var şimdi 12 yaşlarındalar ilk demesinde tuttu.bende doktor tınaztepe hast. olduğu için oraya gittim şimdi bende ilk denememde hamileyim inş bebeğim herzamn benimle olur.allahım sizlerede nasip eder inş..

tüp bebek için 3500 tl hastane alıyo.ilaçlar da normal bi hasta için 2000 tl civarı tutuyomuş canım

3.500 + 500 histeroskopi için alıyolar 4 000 tl ilaçlarda kişiye göre değişiyo benim 3000tl ilaçlar tuttu şimdiye kadar harcadığımızda 8000 tl buldu..ama benim yumurta rezervi sorunum var onun için yüksek doz tedavi uyguladı doktor yumurta oluşması için.böle bi sorun yoksa 1000, 1500 tl civarı tutuyomuş ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…