Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

hatta uzaktan gelen bi bayan vardı çocuğu5 yaşındadı 2.yide erdalbey yapsın diye gelmiş 1 kerede tutmuş.başka bi bayanda 1.kerede tuttu dedi ve şuan 13 haftalıkmış :))) ayy darısı basımıza.ben rapor ile yaptıracağım kaç paraya malolur acaba

inşallah tutar canım ben raporlu yaptırmadığım için bilemiycem ama raporlu daha az tutacağı kesin

arkadaşlar ben bir gün erken yaptırdım testimi hamileyim erdal beylede görüştüm şu an için her şey yolunda yarın tekrar kan testi yaptırıcam bu gün kandil hepinize dua edeceğim rabbim isteyen herkese versin inşallah, banada allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah çünkü hamile kalmakla iş bitmiyor..

çok sevindim senin adına. gözün aydın. kaç çıktı değerin. ben de bugün adet oldum. yarın ya da cuma günü doktora gidicem bir aksilik çıkmazsa başlıycaz :)

çok sevindim senin adına. gözün aydın. kaç çıktı değerin. ben de bugün adet oldum. yarın ya da cuma günü doktora gidicem bir aksilik çıkmazsa başlıycaz :)

77,93 çıktı canım, hadi bakalım darısı senin ve herkesin başına inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah

yarın beni neler bekliyor :) kan tahlili ve muayene olup iğnelere hemen başlanıyor mu?

kan tahlilin olmaz ilk gün sanırrım, benden istemediler vajinal muayene yaptı doktor sonrada ilaçlarımı yazdılar nasıl kullanacağımı öğrettiler hatta ilk iğnelerinide orada vururlar ilk gün bunlar olur sonra gün aşırı gider e2 kan testi yaparlar ve vajinal muayene yaparak yumurtaların gelişimini izlerler yumurta toplama işlemine kadar hep bunlar yapılır

ayyyy işten geldim şimdi yeni gördüm yazılarınızı ayyy nasıl sevindim nasıl umutlandım biliyormusun hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kandil bugun kandilinizi kutlarım birbirimize çok dua edelim.bu arada kaç hücreli kaç embrio koydular nolur cevap yaz olurmu hem hamile belirtilerin neler oldu cnmmmm inan çook mutluyum şuan çok çok çook sevindim adına darısı başımızaaaaaa

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese versin sizler için dua ediyorum bu gece inşallah darısı sizlerin başına.. 2 tane koydular biri 4 hücreli biri 5 hücreli 2. gün embriyosu oldu sanırım benimki salı günü öğlen toplanmış perşembe günü öğlen transferim olmuştu canım.. belirti olarakta sadece adet ağrısı gibi ağrıya benzeyen garip bir his vardı karnımda ve ben çok umutsuzdum olmayacağına kendimi inandırmıştım böyle düşünmemin nedeni de internete insanların transferden sonra hissettiği bir yığın şeyin bende olmayışıydı o ağrı hissini de vücudum adet olmak istiyor ama içtiğim destekleyici ilaçlar engel oluyor zannetmiştim çok umutsuzdum ama oldu.. yarın tekrar test yapıcaz inşallah değer güzel yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…