- Konu Sahibi pohpohperi
-
hatta uzaktan gelen bi bayan vardı çocuğu5 yaşındadı 2.yide erdalbey yapsın diye gelmiş 1 kerede tutmuş.başka bi bayanda 1.kerede tuttu dedi ve şuan 13 haftalıkmış :))) ayy darısı basımıza.ben rapor ile yaptıracağım kaç paraya malolur acaba
inşallah tutar canım ben raporlu yaptırmadığım için bilemiycem ama raporlu daha az tutacağı kesin
senin tuttumu cnm.dr gözüme çok iyi gözüktü
inşallah tutar canım ben raporlu yaptırmadığım için bilemiycem ama raporlu daha az tutacağı kesin
nasıl gidiyor canım nasıl hissediyorsun kendini.
nasıl gidiyor canım nasıl hissediyorsun kendini.
cano sendemi tüp bebek yaptırcan hangi aşamadasın
bu gün biraz ağrım var canım adet ağrısı gibi yarından sonra dananın kuyruğu kopacak bakalım beklemedeyim
bu gün biraz ağrım var canım adet ağrısı gibi yarından sonra dananın kuyruğu kopacak bakalım beklemedeyim
çok sevindim senin adına. gözün aydın. kaç çıktı değerin. ben de bugün adet oldum. yarın ya da cuma günü doktora gidicem bir aksilik çıkmazsa başlıycaz :)
77,93 çıktı canım, hadi bakalım darısı senin ve herkesin başına inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah
yarın beni neler bekliyor :) kan tahlili ve muayene olup iğnelere hemen başlanıyor mu?
ayyyy işten geldim şimdi yeni gördüm yazılarınızı ayyy nasıl sevindim nasıl umutlandım biliyormusun hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kandil bugun kandilinizi kutlarım birbirimize çok dua edelim.bu arada kaç hücreli kaç embrio koydular nolur cevap yaz olurmu hem hamile belirtilerin neler oldu cnmmmm inan çook mutluyum şuan çok çok çook sevindim adına darısı başımızaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?