Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

anladım cnm aslında dogal yoldan hamıle kalmanı gormek de guzel ben daha hıc hamıle kalmadım ve dusunuyorum varıkosel amelıytaından sonra ılk 1 sene ıcınde hamıle kalınınca klaınıyo olmayınca olmuyo ıste bakalım bıze ne dıcekler bende o fıyata yaptıramam yanı

hadi yaaaa. hayırlısı olsun canım. bikaç bişey sorucam sana. transferin adetten sonra kaçıncı gün oldu. ne kadar ücret ödedin. tüp bebek ücreti dışında ekstra bişey ödüyo musun?

hadi yaaaa. hayırlısı olsun canım. bikaç bişey sorucam sana. transferin adetten sonra kaçıncı gün oldu. ne kadar ücret ödedin. tüp bebek ücreti dışında ekstra bişey ödüyo musun?

en son 7 mayısta adet oldum 23 mayısdada transferim oldu.. tedaviye başlarken 750 lira yumurta toplanırken 1500 transferdede 1250 lira ödedik ilaçlar haric.. benim ilaçlar 2000 lira civarında tuttu tabii benim rezerv azlığım olduğu için ilaç dayanmadı yüksek dozlarda iğne vurundum.. bu para haricindede bir şey ödemedim.. ha bir de histeroskopi var 500 liraydı..

toplam kaç kere muayeneye gittin peki? bana bir süreci anlatabilir misin. ne kadar sürüyor özellikle ilk muayene

toplam kaç kere muayeneye gittin peki? bana bir süreci anlatabilir misin. ne kadar sürüyor özellikle ilk muayene

ben denizliden gidip geldim izmirde oturmuyorum.. ilk gittiğimizde adetin 2.günündeydim... vajinal muayene yaptı kistim varmış,muayenede bir kaç dakika sürüyo zaten.. ertesi günü adetin 3.günü denizlide fsh lh e2 testleri istedi onları yaptırıp telefonla söyledim e2 kistten dolayı yüksek çıktı adetliyken doğum kontrol hapına başladım,kist erisin diye gerçi kist olmasada 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar sanırım bir sonraki adetmin 3. günüde gidip iğnelerimi olmaya başladım ilk iğnemi adetinin 3. günü vurunmaya başlıyorsun zaten yumurtalar istenilen büyüklüğe gelinceye kadar vuruluyorsun benim 10 günü geçti vurunduğum gün süresi o senin vücudunun yumurtalarının ilaçlara verdiği cevaba göre değişiyor ..iğneleri olduğum süre içindede gün aşırı gidip e2 kan testi yaptırıyorsun yumurtaların ne durumda olduğu içlerinin boş olup olmadığını o testte gösteri fikir sahibi yapıyor doktoru..iğne vurunduğum süre içinde 3 kere falan gittik aslında gün aşırı gidiliyor ama biz uzakta oturduğumuz için çok gidemedik

canım ya çok soru soruyorum ama tüp bebek için gittiğinde adetin 3. günü ne gibi işlemler yaptılar bir de peşin mi vermek gerekiyor parayı. ona göre hazırlıklı gideyim zaten işten izin alıp gidicem çok tedirgin oluyorum...

yok önemli değil bizde geçtik bu yollardan her şeyi bende merak ediyordum tedaviye başlıyacağım adette yani 3. günü adetin alttan yine muayene etti kist kaybolmuş mu diye kistim olmasaydıda yine muayene ederdi tedaviye başlamadan önce bir sorun varmı diye.. biz parayı peşin verdik canım hepsini birden vermiyorsun zaten tedavi iptal olur diye ilk tedaviye başlarken 750 lira götürün mesela yanınızda taksit oluyormu kredi kartı geçerli mi onu bilmiyorum canım maalesef..

bu ücreti hastane değil tüp bebek merkez, alyor değil mi onun dışnda hiç bir ücret ödemiyorum. bu arada senin tedavi sürecin nasıl geçti. zor oldu mu. şimdi neler hissediyorsun bir de merkezden memnun kaldın mı?

tüp bebek merkezi zaten hastanenin içinde ayrı bir binada değil yani hastaneye yatırmış oluyorsun parayı.. evet bu paraların dışında başka ücret ödemiyorsun..bizim için gidip gelmek zor oldu sabahın köründe yollara çıkmak zorunda kaldık.. stresin oluyor tabii birde bizim gibi sınırlı sayıda yumurtan varsa işin dahada zor yumurtam oluşucakmı oluşmıycakmı onun korkusu çok yıprattı beni.. 28 yaşındayım benim yaşımdaki insanlardan en az 15 yumurta çıkarken benden hepi topu 4 tane çıktı şükür ki 2 si kalteliydi döllendi ikiside transfer edildi yumurta toplanırken genel anestezi alıyorsun zaten 15 dakikalık bir şey sonra biraz ağrın oluyor gerçi benimki şiddetli oldu iğne olmak zorunda kaldım ağrı kesici 1-2 saat hastanede kalıp çıkıyorsun ağrında geçiyor zaten geçen hafta salı günü yumurtam toplandı perşembe günü embriyolar transfer edildi 2 tane 1.kalite biri 4 hücreli biri 5 hücreli.. transferdede acı falan çekmiyorsun anestezi de vermiyorlar o da 10 dakikalık bir şey tek sıkıntısı rahimi net görebilmek için idrara sıkışık giriyorsun transfere ne kadar sıkışıklık o kadar başarılı transfer dedi erdal bey .. ekip süper bir ekip anlayışlı ve güler yüzlüler doktor çok iyi zaten allah nasip ederse inşallah hamile kalırım ama negatif olursa ikinci denememi yine orada yaptırıcam.. başarı oranlarıda çok yüksek zaten ben çok memnun kaldım seninde kalacağını umuyorum...

selam arkadaşım, umarım hamile kalırsın ve sağlıkla bebeğine kavuşursun... sana 2.gün embryosu konulmuş, 4 hücreli kaliteli embryo, 5 hücreli de ekstra kaliteli bence, kesin hamile kalırsın inşallah..

çok sağol canım. neler hissediyorsun peki nasılsın. var mı hiç belirti falan.

selam arkadaşım, umarım hamile kalırsın ve sağlıkla bebeğine kavuşursun... sana 2.gün embryosu konulmuş, 4 hücreli kaliteli embryo, 5 hücreli de ekstra kaliteli bence, kesin hamile kalırsın inşallah..

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım sen, ben allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

arkadaşlar biz sona geldik bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 hafta olduk ama yok hafta içi kürtaj olmayı düşünüyorum..hayırlısı böleymiş inş bigün olcak bebeğim.

arkadaşlar biz sona geldik bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 hafta olduk ama yok hafta içi kürtaj olmayı düşünüyorum..hayırlısı böleymiş inş bigün olcak bebeğim.

Caniim cok gecmis olsun gercekten cok üzüldüm bu topicede bayadir girmiyordum ama en son yazıda senn adını görünce tıkladım iyi haberlerini alırım belki diye hiç mı umut yok canım ya inşallah bı gelişme olur bitanem hakkında hayırlısı kendini cok yıpratma dediğin gibi hayırlısı böyleymis ve hamile kalabiliyorsun öyle bir umudun var canım inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp saglikla bebeğine kavuşursun canım...

saol canım yok malesef ama ben 1 hafta daha beklemek istedim hafta içi alıncak artık nasipte varsa olur inş..

saol canım yok malesef ama ben 1 hafta daha beklemek istedim hafta içi alıncak artık nasipte varsa olur inş..

İnşallah bebeğin seninle olur canım gerçi hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah en kısa sürede kendiliğinden hamile kalırsın guzel haberlerini alırız canm icini ferah tut

İnşallah bebeğin seninle olur canım gerçi hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah en kısa sürede kendiliğinden hamile kalırsın guzel haberlerini alırız canm icini ferah tut

amin canım inş..allah isteyen herkese hayırlısıyla bebeklerini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…