• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir smyrna tüp bebek hastanesine gidenler buraya

rainygirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
1
0
16
İzmir
Herkese merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.14 aydır bebek istiyoruz.sebebi bilinmeyen inferbiliteyim.bu son 3ayda 2 çatlatma ignesi oldum.1aşılama.başarısız.şu an smyrna tüp bebek hastanesinde randevu aldım.baştan sona tetkik yapacaklar bizi eşimle.Dr. hasan bey ilgilenecek.Daha önce bu hastaneye giden veya hakkında bilgisi olanlar bana bişeyler yazabilir mi.Sizce iyi mi yapıyorum?

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.14 aydır bebek istiyoruz.sebebi bilinmeyen inferbiliteyim.bu son 3ayda 2 çatlatma ignesi oldum.1aşılama.başarısız.şu an smyrna tüp bebek hastanesinde randevu aldım.baştan sona tetkik yapacaklar bizi eşimle.Dr. hasan bey ilgilenecek.Daha önce bu hastaneye giden veya hakkında bilgisi olanlar bana bişeyler yazabilir mi.Sizce iyi mi yapıyorum?

canım biz de orda başladık tedaviye, şimdilik memnunuz ilgiden.
doktorum funda hanım. çarşambaya rahim filmi için gel dediler. hyani aslında heyecanla bekliyorum burda forumda yazılan güzel haberleri okudukça. hoşçakal

merhaba kızlar
bende bu merkeze gidiyorum. doktorum sühendan hn. funda hanımı istemiştim ilk önce çünkü çok ismini duydum kısmet sühendan hanımmış çok memnunum. 1-2 defa sühendan hn yoktu funda hn yaptı kontrolümü pekde memnun kalmadım. çünkü sana hiç bir açıklama yapmıyor ama sühendan hn öyle değil tavsiye ederim.

bu arada ilk aşılamam oldu beklemedeyim bayramın 2. günü belli olacak bakalım. normal kontrolere bile gittiğimde spekulum takarlarken canım çok acırdı ama doktorum saolsun canımı hiç acıtmadı ve çok rahat operasyon geçirdim .funda hn canım acıdı dediğimde hiç ilgiilenmeyim devam etmişti .

neyse çok konuştum galiba ama merkez olarak iyi bir yer birde kent hastanesini öneriyorlar fiyatlarda aynıymış.

Back