İzmir şehir hastanesi kadın doğum

nasıldı hastane ortamı bilgi verebilir misin yaşadıklarınız artı eksi olarak memnun muydunuz
Merhaba. Ben sancı ile gittim açılmam vardı fakat çatı muayenesinden dolayı sezaryene alındım. Süreç hızlı ilerledi. Hastane ve çalışanalar çok iyiydi. Ameliyathanede beni sakinleştirdiler hep olumlu ve iyi konuştular. Ben çok memnun kaldım doğumdan sonra hemen bebeğimle beni baş başa yoğun bakıma alıp dinlendiriyorlar. En iyi yanı buydu dinlenip öyle odaya geçtik

Bende şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi için gitmek istiyorum ama doktor bilmiyorum var mıdır onerebileceginiz bir doktor
Merhaba ben şehir hastanesinde olan 3 doktorda muayene oldum hepside ilgililer. Zaten o gün gittiğinizde hangi doktor var ise ona randevu alıyorsunuz

Merhaba ben şehir hastanesinde olan 3 doktorda muayene oldum hepside ilgililer. Zaten o gün gittiğinizde hangi doktor var ise ona randevu alıyorsunuz
Ya ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi

Bilmiyorum ki hiç ben öyle akıntı yaşamadım isterseniz tekrar bi test yapabilirsiniz

tekrar test yaptın mı acaba merak ettim ben de. Bende akıntı vs gelmemişti bi de üstünden zaman geçen testler doğru olmuyor malesef

Ahmet Demir diye bir hoca varmış infertilite bölümü deymis MHRS randevu alamıyoruz infertilite bölümüne bu doktara ve bu bölüme nasıl randevu alablrz

Merhaba güncel tarihte doğum yapan oldu mu acaba
Ben orda normal doğumunu gerçekleştirdim.Malesef daha doğumun üstünden 4 gün geçmeden dikişlerim açıldı.9 saat kendi sancım artı 7 saat de suni sancıyla ağlaya ağlaya doğum yaptım.Malesef normal doğum yapacaksanız önermiyorum.O an kim nöbetçiyse doğumunuzu o doktor yaptırıyor ve doktorlar genç ve acemi.Benim öğlen kanamam oldu 10 cm açılmam vardı hala doğuma almadılar artık oksijenim azaldı tansiyonum yükseldi öyle bir doktor odaya geldide muayene etti. Yoksa hala sancı çektirmeye devam edeceklerdi.

Ahmet Demir diye bir hoca varmış infertilite bölümü deymis MHRS randevu alamıyoruz infertilite bölümüne bu doktara ve bu bölüme nasıl randevu alablrz
Tüp bebek bölümüne gelip ordan alabiliyorsunuz ama o hoca denk gelirse. Herkes Ahmet hoca çok iyi diyor ama bana denk gelmedi maalesef

Büyük ihtimal sezaryen olur ikinci doğum olacak o çok kötü ya Allah korumuş sizi bebeğinizi bende o yüzden arada kaldım kim varsa o giriyormuş asistanlar genelde giriyormuş . tecrübelilerde var tecrübesizlerde sansa yaşıyoruz valla o kadar açılmaya nasıl bekleyebiliyorlar cesaret ediyorlar şanslıymışsınız o zaman doğum da başka bir olay yaşamamışsınız sağlıkla büyütün bebeğinizi

İnanın hepsi asistan ebeler derseniz üniversite öğrencisi adam akıllı kimseyle muhattap olanmıyorsun bir şey soruyorsun yanıt yok ben çok çektim her yerim kesik dikişim çok fazla inşallah benim yaşadığım zorlukları yaşamazsınızTek tesellim evladım oldu yoksa çekilir acılar yaşamadım inanın

Cok şaşırdım
Genelde apartopar cocugu alıp götürürler
Biz sezaryenden cıkan kadar bı yarım saat geçiyor bebek kontrolleri oluyor babaya teslım ediliyor fılan falan

Şükür yine o kadar beklemeye başınıza bir şey gelmemiş ne kadar kötü bir şey ya muhatap olacağın kimse yok ben devam edeyim şimdilik hastanemde teşekkürler cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…