İzmir şehir hastanesi kadın doğum

ben sehir hastanesi tup bebek bolumunde redavi oldum 2. transferde pozitif oldu cok sukur ilk ebru hocayla tanismistim cok bilgilendirip rahatlatmisti randevu genelde esin hocaya aliniyor o da iyi ahmet hocaya bende muayenede denk gelmedim genelde o infertiliteye bakiyor ama transferimi o yapti genel olarak iyi bi yer bence rahat olun zaten dosyalari hepsi bir degerlendiriyormus

kalp seslerini duyduk hala tup bebek kismina gidiyorum ama bu hafta son sanirim kadin doguma yonlendirecekler bende hala doktora karar veremedim burda mi gitsem ozele mi gitsem dogumu nerde yaptircam cok kafam karisik

Çok şaşırdım ben hastaneye 8 9 cm açıklıkla gittim muayene eder etmez çatıdan dolayı sezaryene aldılar

Merhaba rutin kontrollerde eşinizi alıyorlar miydi

Merhaba birşey sormak istiyorum benim de tüp bebek olucak ama ilk ameliyat olmam lazım sonra tüp bebek be de yaşam beye gidiyorum şuan anda sorucağım şeye geliyim şartları ne istediler acaba evlilik süresini filan benim iki tüpümdede sıkıntı varda kesin tüp bebek yapıyorlar ama şartları neler şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…