- 26 Temmuz 2023
- 161
- 46
- 18
- Konu Sahibi turuncu kadin
Merhaba kızlar Etlik şehirde doğum yapan var mı aramızda
Deneyimleriniz neler?

Deneyimleriniz neler?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmadım ama bı yakın yaomsiti 3 yıl fln once ben refakatçi olarak kalmıştım genel olarak bı sıkıntı yasamamistkEtlikte doğum yapan yok mu kızlar
Ben de orada düşünüyorum ama genel durumu nasıldı peki doktorlar vs. Tek kişilik odada mı kaldınızBen yapmadım ama bı yakın yaomsiti 3 yıl fln once ben refakatçi olarak kalmıştım genel olarak bı sıkıntı yasamamistk
Ebeler fln ilgiliydi odalar tek kişilik değil iki kişilikti şansınıza boş olursa bı ihtimal arada perde var tek kişilik odaları da var mı bilmiyorumBen de orada düşünüyorum ama genel durumu nasıldı peki doktorlar vs. Tek kişilik odada mı kaldınız
Anladım. Doguma doktor girdi dimi ebe yaptırmadı sadeceEbeler fln ilgiliydi odalar tek kişilik değil iki kişilikti şansınıza boş olursa bı ihtimal arada perde var tek kişilik odaları da var mı bilmiyorum
O kısmı tam bilmiyorum ama sezeryan olmuştu illaki girmiştir diye düşünüyorum doğum olana kadar beni doğum katına almamislardiAnladım. Doguma doktor girdi dimi ebe yaptırmadı sadece
Ha tamam sezaryense mutlaka doktor vardır. Benim vajinal doğum görünüyor şimdilikO kısmı tam bilmiyorum ama sezeryan olmuştu illaki girmiştir diye düşünüyorum doğum olana kadar beni doğum katına almamislardi
İnşallah sağ salim kolayca bebeginize kavuşursunuzHa tamam sezaryense mutlaka doktor vardır. Benim vajinal doğum görünüyor şimdilik
Ay inşallah. Hastane hakkında da yeterli bilgi bulabilsem rahatlarım da herkes bir şey söylüyor. Kimi memnun kimi değilİnşallah sağ salim kolayca bebeginize kavuşursunuz
Herkesin tecrübesi farklı oluyor maalesef denk geldiginiz insanlarla alakalı biraz daAy inşallah. Hastane hakkında da yeterli bilgi bulabilsem rahatlarım da herkes bir şey söylüyor. Kimi memnun kimi değil
Kesinlikle bir de ilk doğumum olacak endişe ediyorum haliyle birazHerkesin tecrübesi farklı oluyor maalesef denk geldiginiz insanlarla alakalı biraz da
Endişe etmeyin inşaallah çok güzel ilerler herşeyKesinlikle bir de ilk doğumum olacak endişe ediyorum haliyle biraz
İnşallah çok teşekkür ederimEndişe etmeyin inşaallah çok güzel ilerler herşey
Yaa çok sevinirim yazarsanızArkadaşım 3 gün önce doğum yaptı orda bende etliği düşünüyorum bakalım daha 13 haftalığım ama şuan etlik gibi görünüyor. Arkadaşımla konusuyum sonucu yazarım inşallah
Evet biliyorum gebe okuluna da gittim aslında ama deneyimi olanlar daha önemli bence çünkü oradaki ebeler hep olumlu şeyleri söylüyor olumsuz yönünü hiç belirtmiyorlarGenelde gebe okulları oluyor hastanelerin orada daha çok bilgi alabilirsiniz. Sağlıkla kavuşun inşallah.![]()
Merhaba arkadaşınızla görüşebildiniz mi neler yaşamış?Arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı orda bende etliği düşünüyorum bakalım daha 13 haftalığım ama şuan etlik gibi görünüyor. Arkadaşımla konusuyum sonucu yazarım inşallah