İzmir Seferihisar'da oturan var mı?

kimlanbu

Kalbi kırılan tüm kadınların hesabını soracağız!👊
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
388
1.072
Merhaba kızlar

Üniversite sınavına tekrardan girdim (ilkini bitirememiştim) Seferihisar'da 9 Eylül'ün Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna yerleştirildim. Ancak nasıl bir yer hiç bilmiyorum. İzmir'de yaşıyorum Seferihisar'a yerleşmeli miyim yoksa her gün İzmir'den gidip gelmeli miyim bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevineceğim.

Şimdiden teşekkürler.

tınaztepe ye yetiyordu puanım. sözelden 18 binlerdeyim. izmirde yaşar, ege, 9 eylül ,ikçü nerdeyse tüm sözel bölümlere yetiyordu puanım. ama ben gastronomi için orayı seçtim. bina filan kötü olsa da dersleri çok iyi, bir de diğer okullara göre pratik eğitimi daha çok ve 4 dönem staj yapıyorsun. bu yüzden seçtim 9 eylülü.

Seferihisar'a yerleşmen daha iyi olur bence. Çünkü her gün Şirinyer'den oraya gitmen bir süre sonra yorar. Uzun yol. Yine de yanlış etkilemek istemem.

yerleşmen daha iyi olur çnkü buca şirinyer çok ters kalıyor en azından fahrettin altay üçkuyular yada İzban değil de metro güzergahında olsaydın f.altaya geçer her gün minibüs ile gider gelirdin bu durumda bucadan uzak

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Salı günü kayıt için gittiğimde ev de bakacağım artık...

X