arkadaşlar izmir sada hastanesine muayeneye giden yada sada da doğum yapan birileri var mı aramızda valla doktor bulcam diye kendimi paralıyorum doğumdan çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah iyi bir doktor arıyorum sada da şule hanım ve gündüz bey var hangisi nasıl acaba fikri olan varmı?
Merhaba :) Sada'dan Gündüz Beyi'i methettiklerini duymuştum,aslında Bostanlı'daki Şifa'da Sultan Hanım var,doğumu da Bornova Şifada yaptırıyormuş hem muayene ücretleri de uygun hamileliğinin ortalarındasın sanırım daha,doktor bulabildin mi
canım 6. aya girdim ama hala bir doktor bulamadım burdanda soruyorum ama cevap alamıyorum atakentte başkent üniversitesi zübeyde hanım hastanesinde mesut bey var salı günü randevu aldım ona gidicem onuda çok övdüler inşallah iyi bir doktordur ilgilendiğin için tşkrlr
merhabalar bende şuanda hamileyim konu baya önce açılmış ancak belki güncel olursa cevap gelir diye düşündüm. bende sadada şule hanıma gitmeyi düşünüyorum. şula hanımın doğumunu yaptırdığı bir iki kişi ile görüştü çok ilgili ve normal doğum yaptırması açısından memnun kaldıklarını söylediler. bakalım önümüzdeki ay sadaya gitmeye başlıcam. olumlu yada olumsuz görüşlerimi paylaşırım. :)
Yanlış yazmışım 1500 gibi bir ücreti var.Ben de Kordon Klinik e gidiyorum başka bir doktora. Kordon daha önce Konak taki Hayat Hastanesi ile anlaşmalıydı. O hastaneyi satıp Sada'yı aldılar. Doktorum hastanenin içinden dışına bir değişim içine girdiğini söyledi. Ayrıca doğum ücreti de oldukça uygun. Ortalama 15000 gibi olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Ben de kısmetse orada doğum yapacağım ama benim de aklımda soru işaretleri yok değil. Yeni doğan ünitesi var. Bu çok önemli.
merhaba arkadaşım. bende sadada doğum yapıcam nasipse sezeryan olucak.Kızlar ben 22 haftalık hamileyim ve sadada nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum medical park 3.300 fyat verdi buda biraz aşıyo tabi bizi.. hastaneyi gerçekten begwnyrm ama fazla fyt veriyolar yaa sadayada guvenemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?