wicca Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2007 1 0 86 41 İzmir 18 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi wicca #1 Merhaba arkadaşlar, İzmir bayraklı sahildeki Rain Club da düğün yapmayı düşünüyorum. Fotoğrafları gördüm çok beğendim. Daha evvel burda düğün yapmış olan veya herhangi bir tanıdğının düğününe gitmiş olan var mı diye danışacaktım :) Şimdiden sağolun..
Merhaba arkadaşlar, İzmir bayraklı sahildeki Rain Club da düğün yapmayı düşünüyorum. Fotoğrafları gördüm çok beğendim. Daha evvel burda düğün yapmış olan veya herhangi bir tanıdğının düğününe gitmiş olan var mı diye danışacaktım :) Şimdiden sağolun..
A ayca6872 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2007 71 0 96 İzmir 23 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi wicca #2 bende o mekandan düğün fotoları görmüştüm gerçekten mükemmeldi ama mekan zaten pahalı diye hiç sormadım bile sen fiyat aldınmı hiç canım
bende o mekandan düğün fotoları görmüştüm gerçekten mükemmeldi ama mekan zaten pahalı diye hiç sormadım bile sen fiyat aldınmı hiç canım
sedaemra Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 608 0 96 Bursa 18 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi wicca #3 cok güzel bir yerdir kuzenımın orda oldu.....mükemmllllll