• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir özel ata sağlık hastanesinin hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz?

Keza

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
37
25
8
Bu hastanede Doğum yapan,gebelik takibi yaptıran veya yakınlarından duyum almış olan arkadaşlar izmir özel ata sağlık hastanesinin hangi dr nu önerirsiniz yardımcı olur musunuz?

Ne arafa düşüyor o hastane

Bu hastanede Doğum yapan,gebelik takibi yaptıran veya yakınlarından duyum almış olan arkadaşlar izmir özel ata sağlık hastanesinin hangi dr nu önerirsiniz yardımcı olur musunuz?
bende bu hastaneyi düşünmüştüm bir ara ama sadece bir doğumhanesi varmış ve arkadaşın birinin doğum vakti gelmiş ve doğumhane dolu olduğu için sıkıntı yaşamış o yüzden riske atmak istemedim

Teşekkür ederim. Bu hastaneyi seçeneklerden çıkarayım en iyisi.

Medine Meltem hanıma gitmeyin de :)
Hiç memnun kalmadım kendisinden

Medine Meltem hanıma gitmeyin de :)
Hiç memnun kalmadım kendisinden
Öylemi teşekkür ederim yorumunuz için bi kaç olumsuz yorum daha görmüştüm bu dr hakkında sağolun listemden çıkarıyorum bir önceki yorumu da dikkate alarak hem dr hem hastaneyi:)

Öylemi teşekkür ederim yorumunuz için bi kaç olumsuz yorum daha görmüştüm bu dr hakkında sağolun listemden çıkarıyorum bir önceki yorumu da dikkate alarak hem dr hem hastaneyi:)
Hastane aslında çok güzel. Temiz, personeli ilgili, cihazlar yeni vs.
Fakat doktor kadrosunu pek iyi oturtamadılar. Buket hanım çok iyiydi ama medicale geçti.
Pınar hanım da iyi aslında en azından ilgileniyor. Medine hanım beni zamanında çok korkuttu ve üzdü.
Alev hanım ve yeni bir bey gelmiş onlarda muayene olmadım deneyebilirsiniz belki :)

Hastane aslında çok güzel. Temiz, personeli ilgili, cihazlar yeni vs.
Fakat doktor kadrosunu pek iyi oturtamadılar. Buket hanım çok iyiydi ama medicale geçti.
Pınar hanım da iyi aslında en azından ilgileniyor. Medine hanım beni zamanında çok korkuttu ve üzdü.
Alev hanım ve yeni bir bey gelmiş onlarda muayene olmadım deneyebilirsiniz belki :)
Geçmiş olsun bazen çok düşüncesiz konuşabiliyor doktorlar. İnşallah yolundadır herşey artık sizin ve bebeğiniz için.

Pınar hanım mı ilgileniyor ? Pınar hanımın odasında 10 dk dan fazla kalan hasta görmedim hemen bakar geçiştirir yollar test yaparlar arayıp bilgilendirmezler hastane olarak bence sadece adı özel heee birde 2 hafta bir gidip para ödemezseniz doktorun odasına bile giremezsiniz, kontrol asla kabul edilmiyor . 18. haftamda doktorumu değiştirmek zorunda kaldım pınar hanım yüzünden birde suratsız bi asistanı var ki ne anlatsam az kalır görmeniz lazım .

Pınar hanım mı ilgileniyor ? Pınar hanımın odasında 10 dk dan fazla kalan hasta görmedim hemen bakar geçiştirir yollar test yaparlar arayıp bilgilendirmezler hastane olarak bence sadece adı özel heee birde 2 hafta bir gidip para ödemezseniz doktorun odasına bile giremezsiniz, kontrol asla kabul edilmiyor . 18. haftamda doktorumu değiştirmek zorunda kaldım pınar hanım yüzünden birde suratsız bi asistanı var ki ne anlatsam az kalır görmeniz lazım .
selam ben bu yorumunuzu gördüm, bende bu doktora gidiyorum üstelik bu yıl gitmişsiniz sizde
asistanı şu ana kadar karşılaştığım en yardımsever asistan galiba pınar hanımdan da baya memnunum size üzüldüm, niye öyle oldu ki ya? acaba bir sefere mahsus bişey mi oldu?

şuan kime gidiyorsunuz?

canim ben de gebe kalmadan once gitmistim ama hemen gecistirmeye calisiyor gercekten. bitse de git modundaydi sanki. daha sonra gebe kalinca Meltem doktora gittim onun ustune bana inanilmaz guven verdi. evet biraz pimpirikli (bu huyunu ben seviyorum gecistirmesinden iyidir) ama kesinlikle cooook cok iyi bir doktor. acikcasi yorumlari okuyunca sasirdim.

canim ben de gebe kalmadan once gitmistim ama hemen gecistirmeye calisiyor gercekten. bitse de git modundaydi sanki. daha sonra gebe kalinca Meltem doktora gittim onun ustune bana inanilmaz guven verdi. evet biraz pimpirikli (bu huyunu ben seviyorum gecistirmesinden iyidir) ama kesinlikle cooook cok iyi bir doktor. acikcasi yorumlari okuyunca sasirdim.
ay bende meltem hanım dan memnun kalmadım ata da ki her doktora gittim çünkü orada dogum yapmak istiyordum doktor seçmek için en son pınar hn da kaldım.
demekki şans enerji meselesi.
teşekkürler.

Back