izmir narlıderede varmı sevgilisi asker olan? nasıl bi yerdir? yarın teslim olucak, acemilik izmirde, sonra nereye düşer acaba ? yardımcı olabilicek olan varmı ? :gitme:
narlıdere güseldir ama skerler için öle mi bilmemm...bnmerkek arkadaşımda izmr gazi emirde gayet rahat.. ama narlıdere için bişi diyemicem..allah kawauştursun..
izmir güzel denize nazır askerlik yapıcak arkadasın. şimdiden allah kavustursun canım
acemi birlikleri heryerde ustabirliklerinden zordur narlıdere istikham bölüğü diye biliyorum gazemire oranla daha zordur.. gaziemir ulaştırma bölüğüdür izmir heryere dagıtım yapıyo bi arkadasımınki narlıdereden karsa düşmüştü. biraz fii tarihine gidersek babam edremite düşmüş narlıdereden.
sana tavsiyem sakın arayamadı diye üzme kendini yani üzülmemek elde değilde merak etme ilk gün aramak daha kolayda sonraki bi hafta harab olmustum ben başlandımı bi şekilde geçiyo zaman hayırlı tezkereler a.s.
eski erkek arkadaşımda, mayısta bitirmiştik ama kopamadı benden. hatta askere gdicegim yeri sölemicem falan diyordu ama bugun aradı yarın gidiyorum izmire dedi.. şimdide aramıcam bekleme diyor bence arar neyse yinede endişeleniyorum onun için. acemi birlik neysede, sonra nereye düşer falan diye.