İzmir Mitingi bize ne anlatıyor?

İzmir'e köy diyenlere sadece gülerim sadece Çeşme bile İzmir'e 45 dk mesafede ve turizmin gözdesi. O kadar büyük bir alana kurulmuş ki her giden bir daha gitmek istiyor zaten artan takepten dlolayı pansiyonlar bile otel fiyatında Antalya'da kaldığın otellerde kalamazsın Çeşme'de çünkü talep çok.

Yazinin seviyesiz uslubundan hic bahsetmeyecegim, o yaziyi buraya tasimakta bir uslup problemidir bana kalirsa...

Izmir'in su koy olmasi hikayesinden bahsedelim. 18 yilii Istanbul'da, 6 yilimi Ankara'da, hemen hemen 1 yilimi da Izmir'de gecirdim. Simdi Ankara'nin, o belediyecilikten zerre nasibini almamis Turkiye'nin baskentinin merkez semtleri disinda ki semtlere gittiniz mi? Ya da bir yagmur yagdiginda alt gecitleri gordunuz mu? Ya da yillardir tamamlanamayan metrolari, Odtu ve Hacettepe'ye hala halk otobusu diye verilen Ikaruslari, muzelikler emin olun...

Bunlari aldik kenara koyduk. Gelelim Istanbul'a, siz Istanbul'un arka sokaklarina gittiniz mi, gecekondulari, iki adim dahi atamayacaginiz yollari, insanlarin yasadigi yerleri gordunuz mu?

Simdi en son Izmir'e gelelim. Diger yerlerin harika belediyeciligini goz onune alirsak buranin koylestigine dair nasil bir sonuc cikardiniz...
Evet her buyuk sehir gibi merkezden uzaklastikca, hizli yapilasmanin, merkezden uzak kaldikca gozden irak olmanin sonucalri burda da goruluyor, fakat altini ciziyorum her buyuk sehir gibi... Yani artik gulmeye basladim, sanki Ankara ve Istanbul belediyecilik konusunda timsal, Izmir'e akil veriyor...

Butun sartlari ayni farzedelim, Izmir'in durusu yeter, insaninin cizgisinden sasmamasi yeter, degerlerine sahip cikmasi yeter, kadinlarin diger sehirlere kiyasla sahip olduklari ozgurluk yeter.

Ben Trakyali'yim, simdiye kadar Istanbul tasimasi Tekirdag haricinde bir sag parti cikmamistir, cikmaz da. Bu orada ki insanlarin, dinsiz, gelismeye karsi koyan insanlar oludugunu gostermez.

Bunlar camur at izi kalsin gibi sacma bir politikadan baska bir sey degildir. Guzelim Izmir'e demediklerini birakmadilar...

Sadece goz var izan var denir, baska bir sey denmez, umarim vardir, var di mi?!!

Hay ağzınıza sağlık.......

Son düzenleyen: Moderatör:

Size katılıyorum . E be gerizekalı kardeşim! hakikaten bunu yazan kimseye
yazmak lazım yolsuzluklara,yalana,talana,yobazlığa karşı durmak geri zekalıksa ben geri zekalıyım.Aynen gönul rahatlığıyla aldım kabul ettim.

Türkiye'nin çoğu şehrini gezdim ,bazılarında da yaşadım.İzmir kadar güzel ''köy'' görmedim.
O alkolle ilgili laf sokmasına hiç cevap vermeye gerek yok.Ayran kafası anlamaz.
Aziz Kocaoğlunu sevmemelerinin nedeninide anlıyorum.Adamın bütün hayatını,belediyeyi didik didik ettiler en ufak bir yolsuzluğunu
bulamadılar.Rant yok buradan ekmek çıkmıyor haliyle sevmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…