- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi cimcimegfb
İzmir'i alamazsınız hiç heves etmeyin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
espri yaptım kakao , liman şehri.. Temiz kalması zor tabiki.. Ama buda bakılmaması gerek anlamına gelmiyor..çok kötüydü ama o potre yakışmış oraya bir an böyle TÜRK damarım kabardı.. ve evet o deniz temizlenmelii ama beğendim izmirii.. hele o mevlana tepesine çıktık tüm izmir ayaklarının altında mükemmeldi..
Hanım , hep gece denk geldım ben oraya.. Her gördüğümde tüylerim diken diken olur , helal olsun İZMİR'e der , öyle geçerim..Bornova girişindekydi değilmi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel bir anıt
espri yaptım kakao , liman şehri.. Temiz kalması zor tabiki.. Ama buda bakılmaması gerek anlamına gelmiyor..
İstanbul bile ne halde baksana..
Hanım , hep gece denk geldım ben oraya.. Her gördüğümde tüylerim diken diken olur , helal olsun İZMİR'e der , öyle geçerim..
Gecen Binali yildirim bulundugu bir ortamda, Atatürk'ün resminin ustunu akepe bayragi ile kapatmislardi. Eger oyle yerlerde bulunduysan 4 gun icinde hic Ataturk resmi gormemis olman normal.
Belediyesi pis.. Hiç çalışmıyor Acilen deniz temizlenmeli..
yok Hanımabla orası Buca yolu üzerinde.Ben öyle biliyorum çünkü,bornovaya gelmeden orası çünkü..
Kim yaptıysa helal olsun bencede..
yok Hanımabla orası Buca yolu üzerinde.
bir de bilmeyenlere not: İzmir Körfezinde canlı yaşamı başladı. mercan resifleri oluşuyor yavaş yavaş. uzun ama güzel bir çalışma oldu.
vallaha kötü kokmuyor artık.
ya otogar'ın oralar sürekli inşaat halinde, evler yapılıyor, AVM'ler yapılıyor, iş merkezleri yapılıyor, hala inşaat devam ediyor, sürekli giren çıkan araba da had safhada. o yüzden oralar problemli, doğrudur. gerçi o kirlilik genel olarak Türkiyedeki otogarların bir sorunu. en son İzmir'de o yolu alta alacağız falan diyorlardı ama ne oldu bilmiyorum.Denizde o kadar kirlilik gormedim .. ama otogar in oralari berbat oraya el.atmali belediye .
o heykel Yeşildere Yolun'dan geçerken, hatta Kadife Kale'nin karşısına düşer. bir tarafta Kale'deki bayrak sallanır, diğer tarafta Atatürk Büstü.Göletin olduğu yerde vardı bucada ismi aklıma gelmiyor şimdi,tam tepede hatta..
o heykel Yeşildere Yolun'dan geçerken, hatta Kadife Kale'nin karşısına düşer. bir tarafta Kale'deki bayrak sallanır, diğer tarafta Atatürk Büstü.
gerçi Kale biraz daha geridedir, Buca'ya giderken.
çok doğru izmirin otogarına gittim evet kirli kötü durumda fakat istanbulun otogarı daha içler acısı haldeya otogar'ın oralar sürekli inşaat halinde, evler yapılıyor, AVM'ler yapılıyor, iş merkezleri yapılıyor, hala inşaat devam ediyor, sürekli giren çıkan araba da had safhada. o yüzden oralar problemli, doğrudur. gerçi o kirlilik genel olarak Türkiyedeki otogarların bir sorunu. en son İzmir'de o yolu alta alacağız falan diyorlardı ama ne oldu bilmiyorum.
ya otogar'ın oralar sürekli inşaat halinde, evler yapılıyor, AVM'ler yapılıyor, iş merkezleri yapılıyor, hala inşaat devam ediyor, sürekli giren çıkan araba da had safhada. o yüzden oralar problemli, doğrudur. gerçi o kirlilik genel olarak Türkiyedeki otogarların bir sorunu. en son İzmir'de o yolu alta alacağız falan diyorlardı ama ne oldu bilmiyorum.
çok doğru izmirin otogarına gittim evet kirli kötü durumda fakat istanbulun otogarı daha içler acısı halde
esenler otogarı mesela üstelik akp belediyesi yönetiminde
bu tüm otogarların kanayan yarası hiç ilgilenilmiyor
Birde Kütahyanın otogarı güzelİst esenler otogrina aksam inmistim o yuzdn oranin ne durumda olduğu hakkinda blgm yok.
Denizli,nazilli,aydin otogarlarida hosuma gitmisti benm . Sadece izmir otgarinda az daha duzenleeme olsa hadi iyi olur.
Birde Kütahyanın otogarı güzel
Esenlerinkini çok iyi biliyorum 15 yıldır dibinde yaşadığımdan (sözün gelişi dibi tabi yani çok yakın bize)
ve berbat halde dökülüyor
yazları etrafından geçerken söylemesi ayıp idrar kokuyor alt kısmı buram buramDorudur cnm . Bidaha gelirsem istnbla bakicam
haklısın, mesela bu düzenli.Tam bilgi sahbi olmadim için iddia edemeycegim
konyabu sekilde duzenli görmeye alisinca izmirin o köy yolu gbi cevresini yakistiramamistim .