• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binali Yıldırım: Sanki Atatürk seçime giriyor

çok kötüydü ama o potre yakışmış oraya bir an böyle TÜRK damarım kabardı.. ve evet o deniz temizlenmelii ama beğendim izmirii.. hele o mevlana tepesine çıktık tüm izmir ayaklarının altında mükemmeldi..
espri yaptım kakao , liman şehri.. Temiz kalması zor tabiki.. Ama buda bakılmaması gerek anlamına gelmiyor..
İstanbul bile ne halde baksana..

Bornova girişindekydi değilmi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel bir anıt En Büyük TÜRKİYE
Hanım , hep gece denk geldım ben oraya.. Her gördüğümde tüylerim diken diken olur , helal olsun İZMİR'e der , öyle geçerim..

espri yaptım kakao , liman şehri.. Temiz kalması zor tabiki.. Ama buda bakılmaması gerek anlamına gelmiyor..
İstanbul bile ne halde baksana..

Hanım , hep gece denk geldım ben oraya.. Her gördüğümde tüylerim diken diken olur , helal olsun İZMİR'e der , öyle geçerim..

Ben öyle biliyorum çünkü,bornovaya gelmeden orası çünkü..
Kim yaptıysa helal olsun bencede..

Gecen Binali yildirim bulundugu bir ortamda, Atatürk'ün resminin ustunu akepe bayragi ile kapatmislardi. Eger oyle yerlerde bulunduysan 4 gun icinde hic Ataturk resmi gormemis olman normal.

Konak tarafindydim . Fuar alaninin ora ..

Edit; kordon boyu mu ne deniliyor su anda çok hatirlamiyorm . Ama genel olarak cok begendim izmir i

Ben öyle biliyorum çünkü,bornovaya gelmeden orası çünkü..
Kim yaptıysa helal olsun bencede..
yok Hanımabla orası Buca yolu üzerinde.

bir de bilmeyenlere not: İzmir Körfezinde canlı yaşamı başladı. mercan resifleri oluşuyor yavaş yavaş. uzun ama güzel bir çalışma oldu.
vallaha kötü kokmuyor artık.

yok Hanımabla orası Buca yolu üzerinde.

bir de bilmeyenlere not: İzmir Körfezinde canlı yaşamı başladı. mercan resifleri oluşuyor yavaş yavaş. uzun ama güzel bir çalışma oldu.
vallaha kötü kokmuyor artık.

Göletin olduğu yerde vardı bucada ismi aklıma gelmiyor şimdi,tam tepede hatta..

Denizde o kadar kirlilik gormedim .. ama otogar in oralari berbat oraya el.atmali belediye .
ya otogar'ın oralar sürekli inşaat halinde, evler yapılıyor, AVM'ler yapılıyor, iş merkezleri yapılıyor, hala inşaat devam ediyor, sürekli giren çıkan araba da had safhada. o yüzden oralar problemli, doğrudur. gerçi o kirlilik genel olarak Türkiyedeki otogarların bir sorunu. en son İzmir'de o yolu alta alacağız falan diyorlardı ama ne oldu bilmiyorum.

o heykel Yeşildere Yolun'dan geçerken, hatta Kadife Kale'nin karşısına düşer. bir tarafta Kale'deki bayrak sallanır, diğer tarafta Atatürk Büstü.
gerçi Kale biraz daha geridedir, Buca'ya giderken.

Şimdi baktım netede benim dediğim mevlana tepesiymiş bucadaki olan..
Bu anıtı görmedim,bizde kaldık orada ama sonra yapıldı demekki..

ya otogar'ın oralar sürekli inşaat halinde, evler yapılıyor, AVM'ler yapılıyor, iş merkezleri yapılıyor, hala inşaat devam ediyor, sürekli giren çıkan araba da had safhada. o yüzden oralar problemli, doğrudur. gerçi o kirlilik genel olarak Türkiyedeki otogarların bir sorunu. en son İzmir'de o yolu alta alacağız falan diyorlardı ama ne oldu bilmiyorum.
çok doğru izmirin otogarına gittim evet kirli kötü durumda fakat istanbulun otogarı daha içler acısı halde

esenler otogarı mesela üstelik akp belediyesi yönetiminde

bu tüm otogarların kanayan yarası hiç ilgilenilmiyor

Tam bilgi sahbi olmadim için iddia edemeycegim
konya
images
bu sekilde duzenli görmeye alisinca izmirin o köy yolu gbi cevresini yakistiramamistim .

Binali Bey Izmire pek ugramadigindan secim disi zamanlarda gormemistir.
Ucretsiz Kemal Ataturk dovmesinin furyasinin baslangic yeri.Cevir sokaktan 10 kisiyi 7 den 70 e en az yarisinda vardir.Yani yanlis kayaya tosladin Binali Bey.Ataturkle ters kose yapmaya calisma derim Izmirliyi.

Su yerel secim oncesi temelini attiginiz Ciglideki Ozel hastaneyi 30 Mart 2014 ten sonra icraatini gormedik.Noldu bizim o is ?

çok doğru izmirin otogarına gittim evet kirli kötü durumda fakat istanbulun otogarı daha içler acısı halde

esenler otogarı mesela üstelik akp belediyesi yönetiminde

bu tüm otogarların kanayan yarası hiç ilgilenilmiyor

İst esenler otogrina aksam inmistim o yuzdn oranin ne durumda olduğu hakkinda blgm yok.
Denizli,nazilli,aydin otogarlarida hosuma gitmisti benm . Sadece izmir otgarinda az daha duzenleeme olsa hadi iyi olur.

İst esenler otogrina aksam inmistim o yuzdn oranin ne durumda olduğu hakkinda blgm yok.
Denizli,nazilli,aydin otogarlarida hosuma gitmisti benm . Sadece izmir otgarinda az daha duzenleeme olsa hadi iyi olur.
Birde Kütahyanın otogarı güzel

Esenlerinkini çok iyi biliyorum 15 yıldır dibinde yaşadığımdan (sözün gelişi dibi tabi yani çok yakın bize)

ve berbat halde dökülüyor

ne güzel işte
her seçimden önce ülkenin nasıl kurulduğu hatırlansın
zararı yok
Atatürk ten neden bu kadar korkuyorlar anlamıyorum
üstüne bastığı toprak yaşadığı ev adına Atatürk'e ve tüm Şehit dedelerimize minnet borçlu olması lazım..Buna minnet beslemek bu kadar zor olmasa gerek...

Dorudur cnm . Bidaha gelirsem istnbla bakicam
yazları etrafından geçerken söylemesi ayıp idrar kokuyor alt kısmı buram buram

suriyeliler kamp bellemiş çimenlere uzanıyor
dibinde bir tepe var oraya yine bayağı çadır kurmuşlardı kaldırtılar

birde avrupa yakasının en büyük otogarı yani ilgi şart

vay bee diyorum.
artık malzeme olsun da seçimi alsınlar da nasıl olduğu, kimin nasıl kazandığı önemli değil.,
yani hatice değil netice önemli bunlar için.
o yüzden deneme yanılma yapıyorlar hangisi tutarsa diye..
dinden girer, kısmetten evlilikten girerler, asgari ücretten, krediden, Atatürkten. İlla ki biri hitap eder her birimize.
Sallamak parayla mı?

Back