• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binali Yıldırım: Sanki Atatürk seçime giriyor

Bu otogar konusunu ben yanlış mı anlıyorum? Öğrenci olduğum için son 3 senem İzmir otogarda geçti neredeyse, bu sene son senemdeyim, hadi onu da kat. Ben o otogara gittiğimde zibilyon tane otobüs firmasından Türkiye'nin her yerine otobüs bileti bulabiliyorum ve beni otogarla ilgili sadece bu durum ilgilendiriyor. Çevresinden, düzeninden bana ne. Gece 12'ye kadar dolmuş, otobüs var. 7/24 taksi var. Şekli şemali güzel olsa ne olacak icraatı kötü olduktan sonra. Ben işimi görüyorum, bu bana yetiyor. Düzenli olsa ne olur olmasa ne olur?
yani bence de öyle ama tabii güzel bir şehir için elbet etrafının da göze güzel görünmesi gerek. ama tabii ki şeklinden şemalinden önce işlevinin güzel olması önemli.
bir de otogar, Bornova'ya ve Hastane'ye çok yakın olduğundan her zaman yakınlarda kalacak yer bulunabilir durumda.

İzmir i de parsel parsel satsalardı paraları olurdu belki. Cumhuriyet Bayramı var diye Atatürk resmi asmak çok mantıklı ama bayram var diye bayramın ertesi gününü tatil etmek-ki o tatili daha çok olmadı siz kaldırdınız- çokk mantıksız. Bir de inşaat sektörü ile yapılan şeyler bana çok da yenilik gelmiyor. Ordan kim hangi firma ne kazanıyor bilmediğim için belkide. Onun için Konya yı bilmem ama Ankara taş yığını geliyor. Hele o girişlere milyon dolar harcanarak yapılan dört devasa kapı aşırı gereksiz geliyor.

Back