Merhaba ben de izmir de düşünüyordum izmir de olsaydım direk Fatih Uygur seçecektim. Burda çok güzel yorumlar var ve doktorun kendisi de instagramdan çok kaliteli iyi birine benziyor. Bence çok güzel secim yapmışsınız. Ona YAPTIRAN çok var. Ben de eylül ayında ameliyat tarihi alacağım. Bir doktora muayene oldum ve kafamı karıştırmadan olacağım. Çok kötüyüm uyuamıyorum çok tedirginim.Siz ameliyat günü almışsınız. Ne güzel. Evli misiniz doku var mı hangi yöntemle olacakMerhaba arkadaşlar cuma gününe fatih uygur a ameliyat günü almak için randevu aldım. Tüm süreci buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok fazla yorum okudum ve Fatih beyde karar kıldım Baska doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum. Fatih beye ameliyat olan memnun kalan kalmayan herkesi tecrübelerini paylaşmaları için bekliyorum. Operasyon hangi hastanede oluyor yakın zamanda ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi lütfen? Malum covid var açıkçası endişeliyim bir süre daha ertelesem mi diye düşünmüyor değilim.. Fikirlerinizi önerilerilerinizi bekliyorum
Evet evliyim bir kızım var doğumdan sonra büyürdediler uc yasına kadar emzirdim bir cm bile büyümediMerhaba ben de izmir de düşünüyordum izmir de olsaydım direk Fatih Uygur seçecektim. Burda çok güzel yorumlar var ve doktorun kendisi de instagramdan çok kaliteli iyi birine benziyor. Bence çok güzel secim yapmışsınız. Ona YAPTIRAN çok var. Ben de eylül ayında ameliyat tarihi alacağım. Bir doktora muayene oldum ve kafamı karıştırmadan olacağım. Çok kötüyüm uyuamıyorum çok tedirginim.Siz ameliyat günü almışsınız. Ne güzel. Evli misiniz doku var mı hangi yöntemle olacak
Bağlantımızı burdan kuralım. Umarım biz de kurtuluruzEvet evliyim bir kızım var doğumdan sonra büyürdediler uc yasına kadar emzirdim bir cm bile büyümediben henuz ameliyat gunu almadım cuma gunu alacağım bir sorun cıkmazsa 70i bile doldurmayacak kadar küçükler
Siz nerdesiniz İzmire yakınsınız sanırım. Gelişmeleri yazacagımBağlantımızı burdan kuralım. Umarım biz de kurtuluruz
İnşallah olumlu sonuclar alırız ben de koronodan dolayı tedirginim Baska Bı zamana ertelesem mi diye dusunuyorum ama korona bitecek gibi degıl cok daha kötuye gidecek belki kim bilir ertelesem cok ıleri Bi tarihe ertelemek zorunda kalacagım ve artık ben de bu sekilde olmaktan cok usandım.Izmır de değilim ben Ankara da yaptıracağım. Güzel olur insallah. Ama meme buyutme zaten başlı başına stres bir de korona var. Çok korkuyorum. Beklesem mi diyorum. Ama beklemekten de biktim.
360 400cc olur dedi oncelık 400 u deneyecek olmazsa 360 cc iki marka kullanıyorum dedi ama aklımda kalmadı korona ile ilgili de korona lı hastaları kabul etmeyen bir hastanede yaptığını soyledı o konuda da İcim rahatladı. Kas altı yapacak yuvarlak yuksek profilAaa çok sevindim. Kaç cc hangi yöntem karar verildi mi? Hangi marka protez takılacak? Korona süreci icin ne söyledi merak ediyorum. Görüşmeyi anlatabilir misin
Mentor veya protech sanırım . Deneme sütyeni giydirdi mi360 400cc olur dedi oncelık 400 u deneyecek olmazsa 360 cc iki marka kullanıyorum dedi ama aklımda kalmadı korona ile ilgili de korona lı hastaları kabul etmeyen bir hastanede yaptığını soyledı o konuda da İcim rahatladı. Kas altı yapacak yuvarlak yuksek profil
Olabilir mentor kesın ama dıgerınden emin degilim deneme sutyenı gıydırmedıMentor veya protech sanırım . Deneme sütyeni giydirdi mi
Merhaba canım zaman yaklasiyorOlabilir mentor kesın ama dıgerınden emin degilim deneme sutyenı gıydırmedı
Evett cok heyecanlıyım bigun kaldı zaman hıc gecmiyor sankiiMerhaba canım zaman yaklasiyor