• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canim dokun varmış seninde muradiyee muradiyee ama göğüs kafesin biraz dar fatih bey sana ölçü verdimi muhtemelen 325 diycektir. Banada 325 dedi ben 350 istedim kaldırır dedi. Ama tabi kisiden kişiye değişir. 325 de güzel olur sende c kap olursun bence. Tabi senin de ne istediğine bağlı.
Tiramisu35 Tiramisu35 bugün foto cektim bide drenler ciktiktan sonra çekerim gunden güne değişiyor. Dune göre yumusama var. Gitgide değişiyor.☺☺

muradiyee muradiyee maaşallah canım dokun varmış ama göğüs kafesin dar . Şu an dolup taşan a cupsın hatta en küçük b cuplardansın ameliyatla kolayca c Cup olursun.. göğüs kafesin dar olduğu için ve zAten dokun da varmış bi de hani büyük cc koydurup d Cup olmayı düşünmediğini farz ediyorum .. tabii doktorlar ölçüp biçiyorlar ama 300-350 cc arası koyulursa Harika olur aslında dokun varmış daha büyük cc de kaldırır ama göğüs kafesin darmış büyük olursa bu sefer yanlardan taşma yapar koltuk altına doğru .. yok yok çok güzel olacak öoook :)) Benim de 5 cm de olsa dokum olsaydı keşke :/

Jade1982 Jade1982 canım maaşallah iyi olmana sevindim dediğin gibi biksç gün içinde o taş gibiliği gidecek hani hemen yumuşama olmuyor ama bikaç gün içinde o taş gibiliği füze görünümü gidiyor en azından .. direnlerle yaşam nasıl gidiyor :p

Ben daha önceden de yazmıştım sana sanırım canım . Dilimde tüy bitireceksiniz tüyyyy :p ameliyatta değişen beden değil meme cup ölçüsü değişiyor sadece ,80 dediğin sırt ölçüsü ameliyatta sırta müdahale edilmiyor ki, meme ölçüsü değişiyor :KK66: ben seni daha önceden izlemeye almamış mıydım , albüm yaparsan izlemeye alabilirim 325 cc hp yuvarlak silikon benimki . Yani şöyle bi gerçek var , doktorlar için ha 300 takmış ha 500 takmış fark etmiyor , ama her kişiye uyan bi cc var , doktorla görüştüğünde mutlaka anlat , hangi Cup olmak istediğini söyle , beğendiğin göğüs fotolarını göster böyle olsun istiyorum diye , ona göre doktor ya olur der ya bu kadar büyük olmaz der vs

Her kişide protez duruşu farklı oluyor Google'a realself diye yazıp aratırsan orda değişik ebatlarda silikonu olan kişilerin fotoları var , İngilizce de biliyorsan çok güzel bir kaynak bence çünkü soru cevap kısmı var bi soruyu 3-5 doktor cevaplayabiliyor ve bu şekilde fikir sahibi olmuş oluyorsun , hem duruşunu da görüyorsun ..

@Jade1982 canım daha iyisin değil mi ben sana dedim çok ağrılı sızılı olmayacak diye :KK66: ilaçlarını içmeyi ihmal etme ve bol bol su iç canım bir de kollarını çok zorlama yukarı kaldıracak vs hareketlerden kaçın :KK66:) bu arada foto isterizzzzzz :KK53:
:63:kız heyecanlıyım okudugumu unutup duruyorum yazdım sımdı bır yere :)

muradiyee muradiyee maaşallah canım dokun varmış ama göğüs kafesin dar . Şu an dolup taşan a cupsın hatta en küçük b cuplardansın ameliyatla kolayca c Cup olursun.. göğüs kafesin dar olduğu için ve zAten dokun da varmış bi de hani büyük cc koydurup d Cup olmayı düşünmediğini farz ediyorum .. tabii doktorlar ölçüp biçiyorlar ama 300-350 cc arası koyulursa Harika olur aslında dokun varmış daha büyük cc de kaldırır ama göğüs kafesin darmış büyük olursa bu sefer yanlardan taşma yapar koltuk altına doğru .. yok yok çok güzel olacak öoook :)) Benim de 5 cm de olsa dokum olsaydı keşke :/

Jade1982 Jade1982 canım maaşallah iyi olmana sevindim dediğin gibi biksç gün içinde o taş gibiliği gidecek hani hemen yumuşama olmuyor ama bikaç gün içinde o taş gibiliği füze görünümü gidiyor en azından .. direnlerle yaşam nasıl gidiyor :p

Tiramisu35 Tiramisu35 valla yarın drenler çıkacak.onlarla zor oluyor her şey.Ama dediğin gibi günden güne çok fark ediyor.Senin tabi ağrı/ödem kalmamıştır.Tam formuna ulaştı mı? Bu arada dün 91 olan ölçüm bugün 89 a düşmüş. Daha küçülecek mi sence?

fatih beyle hic cc konusmadik ben de sormadim. ben hep abartı olmasın, alabilecegimin üstünde istemiyorum a vurgu yapip siz en iyisini yaparsiniz dedim. cok cc olup sonra kenardan kontur olmasi, kapsul olusmasi riskini almak bana ii gelmiyor dedim o da evet ben de oyle düşünüyorum hatta aksini düşünen hastalarimi bu konuda ikna etmeye çalışıyorum dedi bana. Sağolsun baya guven veriyo insana.
Gelelim ölçülerime göğüs altim 70 cm ona eminim de dokun varmis dediniz ya bana o kafami karistirdi baya. Yanlis olcmus olabileceğimi düşünüyorum cunku ben destekli 70 a kullanıyorum. evet dolgun duruyo ama cok iyi bi olcu değil sonucta. 7 cm dokum var derken soyle hesapladim tam gogsumun oldugu yerden ysptigim olcumden gogus alti olcumu çıkardım. Dogru mu sizce siz nsl olcuyorsunuz? Tiramisu35 Tiramisu35 Jade1982 Jade1982

Evet canım öyle ölçülüyor Benim ameliyattan önce 78-79 du ölçüm ameliyattan sonra 78-90 oldu. Yani içi boşalmış da olsa dokun var tabii en azından a Cup sütyenleri dolduruyorsundur ben hiç dolduramıyordum. Fatih bey gerçekten abartıyı sevmeyen bi doktor hep doğallıktan yana zaten her konuşmasında yineliyor :) sen sömestr da mj olacaktın ameliyat tarihi almadın ama değil mi canım muradiyee muradiyee

hayal_alemi hayal_alemi canım vslla ben de foto yüklemek istiyorum ama hiç zamanım kalmıyor aslında değişti göğüslerim ilk zamanlara göre . En kısa zamanda foto atmaya çalışıcam ama sis de yükleyin de görelim memişleri ;))

ben tarihi aldım ama buradan bu konulari takip edip okudugumu bilen kişiler var o yuzden tam günümü yazmadım :) :sus:cok cok az kaldi benim de ameliyat tarihime.:KK48: ayy cok heyecanlı. bu ortami da cok seviyorum ya. su vazgecsem mi acaba donemine giriyorum bazen ben de. sonra surda yazılanları okuyorum hemmmen yaptirmaliyim ben de diye degisiyo dusuncelerim. Gerçekten cok i destek oluyo :) Tiramisu35 Tiramisu35

bişey daha sorucam kızlar size. bu 50 lira muayene ücretini her gidişinizde ödüyor musunuz?
mesela ilk gittiğimde verdim ikinci gittiğimde de ameliyat tarihimi falan belirliycem ya da üçüncüde bilmiyorum ikna olduğumda diyelim sürekli ödücek miyim Tiramisu35 Tiramisu35 muradiyee muradiyee Jade1982 Jade1982 hayal_alemi hayal_alemi hepinizi etiketleyemedim bilen kim varsa cevaplarsa cok sevinirim

kızlar ben şimdi kendime albüm oluşturucam bikinili iç çamaşırlı boydan bikaç resim yükliycem sizde bana nasıl kaç cc implant olur falan yorumlar mısınız düşünceleriniz benim için çok önemli
bu arada fotoğraf koymadım mesaj sayım az dıye beni izlemeyenlerde izlemeye alırsa cok sevinirim artik ciddi ciddi düşünüyorum kesin taktırıcam bende bakalım :D

kızlar ben şimdi kendime albüm oluşturucam bikinili iç çamaşırlı boydan bikaç resim yükliycem sizde bana nasıl kaç cc implant olur falan yorumlar mısınız düşünceleriniz benim için çok önemli
bu arada fotoğraf koymadım mesaj sayım az dıye beni izlemeyenlerde izlemeye alırsa cok sevinirim artik ciddi ciddi düşünüyorum kesin taktırıcam bende bakalım :KK70:

Sara bakıyımmmmmm :KK45: Yani ameliyat sonrası kontrollere hiç para ödemedim ama ben de ilk muayene sonrası hemen ameliyat tarihimi aldım o yüzden ben de bilemiyorum :))
Yada muayene olmadan Fatih beyle görüşsen ben randevu alabilir miyim diye ameliyat için filan desen yardımcı olur sanırım zaten görmüştü seni bir de ilk muayene çok etraflıca yapılan birşey değil sonuçta esas muayene ameliyat öncesi olan :))

bişey daha sorucam kızlar size. bu 50 lira muayene ücretini her gidişinizde ödüyor musunuz?
mesela ilk gittiğimde verdim ikinci gittiğimde de ameliyat tarihimi falan belirliycem ya da üçüncüde bilmiyorum ikna olduğumda diyelim sürekli ödücek miyim Tiramisu35 Tiramisu35 muradiyee muradiyee Jade1982 Jade1982 hayal_alemi hayal_alemi hepinizi etiketleyemedim bilen kim varsa cevaplarsa cok sevinirim
valla ben hiç muayene ücreti ödemedim.sonrası kontrollerde de istemediler.sadece ameliyat ve sütyen parası ödemiştim.ama burda da 300 tl muayene ücreti olan dr.lar var. bu arada izlemişsin canım ama foto göremiyorum hala ben.:stop:

Back
X