İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Otomatik yok Can'ım ya ben alışmışım debriyaja aksiyona :) senin çocuğun var mı peki merak ettim çocukla Nasıl oluyor? Dikleştirme olduğuna göre en azından göğüs dokun varmış demek şu an ameliyat olalı ne kadar oldu ve hala etkisi var mı?

Canm benm 20 eylülde 8 ay bitiyor :))) 2 çocuğum var 16 ve 12 yaşlarındalar yani benim ameliyatımı sadece eşim ve çocuklarım biliyordu ve bana kızlarım baktı :))..dokum çok az dı içleri boşalmıştı memişlerin emzirmeden dolayı.sarkma çok fazlaydı.325 cc protez ve dikleştirmeyle toparlandılar.8 ay oldu ameliyat olalı yani artık çok rahatım hiç rahatsız lık hissetmiyorum.her türlü ev işi spor eşya taşıma herşey yapabiliyorum.sadece izler için jel kullanıyorum hâlâ.

Masallah , ne güzel , Insallah hep mutlu olursun . Ama Senin coCuklarin büyükmüs baya. Öyle Daha kolay . Kücük cocuk olunca pek fazla dinlenemiyo insan . Ay dua edin Benim icin Insallah kötü bisey olmaz Bende , nerdeyse herseyi yapiyorum artik , rutin hayatima geri döndüm sayilir, Ama korkuyorum...

Sizin kaç cc kullanıldı.ve dikişleriniz lollipop şeklindemi benim öyle.ne kadar oldu ameliyat olalı.olmaz allahın izniyle hiçbişey.ben biraz erken anne olanlardanım erkenden evlendim doğurdum oturdum 35 yaşındaym 16 yaşnda büyük kızım :))ufağım 12.ama memelerden sonra eşim yapsakmı bi tane daha diyo ama ben pek rahatladım göze alamıyorum :)))geçmiş olsun sizede

Oh ne güzel Genc anne olmakta güzel. Simdide rahata kavusmusken hic gerek yok 3. ye. Artik keyif yapma zamani Senin icin, Benim diklestirme meme ucu cevresinden yapildi Canim. Ay Amin Insallah biseycik olmaz bakalim, Allaha emanetiz

Oh ne güzel Genc anne olmakta güzel. Simdide rahata kavusmusken hic gerek yok 3. ye. Artik keyif yapma zamani Senin icin, Benim diklestirme meme ucu cevresinden yapildi Canim. Ay Amin Insallah biseycik olmaz bakalim, Allaha emanetiz
Meme ucu etrafından bide aşağaya doğru bi çizgi var benim..

Izlerin nasil oldu? Benim sezeryan izim 1 sene gecmesine ragmen hala cok belirgin, Insallah meme ucundakiler öyle olmaz

Izlerin nasil oldu? Benim sezeryan izim 1 sene gecmesine ragmen hala cok belirgin, Insallah meme ucundakiler öyle olmaz
Meme ucu hiç belli değil sadece aşağaya dogru inen dikiş izim var o da baya silikleşti.1 sene sonra yok denecek kadar az kalacak dedi fatih bey öyle.de olacak gibi ilerliyoruz inşallah.meme etrafı hiç canini sıkmasn koyu olan bölgenin etrafindan kesi olduğu için butünleşiyor fark edilmiyor bile.ki olsa bile ben razıyım aman eşimden başka kim.göruyor dolgunluk var ya memişler varya artk razıyım :)))

Newhopea 650 cc kullanıldı Erken anne olmak çok güzel şimdi Bebek gelse at ablalarının kucağına oyuncak Bebek gibi baksınlar kardeşine işin şakası tabii aslında yaşınızda birşey yok ama üç çocuk çok zor yani sizin diğerleri büyümüş size yardımcı da olurlar ama sadece bakma da değil her geçen yıl yaş aldıkça insan daha farklılaşıyor ne bileyim oğlumda farklıydım şimdi ufak kızıma farkıyım aralarında 5.5 yaş var mesela.. Bi yandan da birbirlerine destek olduklarını vs düşününce çok güzel geliyor ama ne güzel ki iki yavrunuz var millet büyüteceğim diye uğraşırken siz alın çocuklarınızı eşinizi tatile doğa yürüyüşlerine vs gidin hayatın tadını çıkarın

Bende aynı düşüncedeyim içimi okudun resmen yaa...büyüdükce sorunları istekleri de büyuyor zor yani doğurmak 1 günlük olay ama sonra ona kendimi verebilecek sağliklı bir pskoloji bulamam kendimde ki yanlz büyutuyorum anne babam yok kimseden destek yok o yüzden stop dedm bebek olayına :))) wuhuuu 650 cc baya okkalı vayyy

Yok kiz normal büyük iste, o kadar asiri degil.kiyafetlerim hepside oluyo, Daha önce hep destekli sütyen kullaniyodum, ayni boyuta geldi Simdi .

Yok kiz normal büyük iste, o kadar asiri degil.kiyafetlerim hepside oluyo, Daha önce hep destekli sütyen kullaniyodum, ayni boyuta geldi Simdi .

Yaaa siz öyle diyorsunuz da doktorum bana 300 cc takıp geçerse hiç şaşırmayacağım İyice grip oldum çok halsizim burnum çok akıyor gözlerim yanıyor iş olur diye yarın da çalışmak zorundayım bir de ben bugünden için ameliyat olmayı düşünüyordum Fatih bey dedi ameliyatı ne zaman yapalım diye ben de "yarın" diyince herkes güldü Ya bayağı da gün var bayram sonrası çok yoğun olacakmış doktor eşime dedim o zamana kadar bizi bir kere daha denize götürürsün diye ama pek olumlu bakmıyor...Ben denize gitsem çocuklarla üçüne nasıl sahip çıkarım havalar aşırı sıcak ve bunaltıcı geçiyor zaten ameliyat olduğum sıralarda havalar serinlemiş olur rahat ederim.. Bu arada ameliyat için lazım olan malzemeleri okudum gerçi ama en çok neye ihtiyacınız oldu?Bir de o gün mens. döngüm tutarmış

@NVLN destek olmayınca çok zor destek olunca bile zor gerçi insanın aklı ister istemez çocuklarında oluyor yani mesela annem bakıyor çocuklara asla gözüm arkada kalmaz en iyi şekilde doyacaklarını,güvende olacaklarını vs bilirim ama yine de çocuklarım büyürken yanlarında olmayı isterdim çok özlüyorlar gün içinde hele küçük kızım "anniş" diye gelip sarılıyor bana işten geldiğimde Oy annesinin kuzusu şu an hala işteyim çok özledim bebelerimi..
Eşine bakma erkekler ister her zaman çocuk sadece sevmelik bakıyorlar zaten

Anaammm etiket olmusum yardimci olduysam ne mutlu bana :) hakkinda hayirlisi oldun insallah

Ben etiketlenmemişimm ondan görmemişimm neyse ama buluştuk böyle bi sayfaya ihtiyacımız olacaktı valla benim de hiç dokum yok a cup bile büyük geliyo h&m 70 ultra dolgu takıyorum ona rağmen minnacıkkk yağ enjekte bana da şart yaa belli olurdu beni de kolayca ikna etti ve çok profesyonel görünüyor.. Sizinki de kas zarı olacak değil mi? O biraz daha az ağrılı bü yöntemmiş. Ay ne güzel olsun bu ay oluyorsunuz ya şükür buna daa

Bende öyle açtığımda çok çekindim çok utandım baktı dokundu ihtiyacın var dedi hemen giyindim ben taaaaaaaaa ocaktaa olacağım fiyatlar nasıl değişecek bakalım. Sizinki 7000tl değil mi?

aaa bir de etiketledim dedim demek ki etiketlemeyi düşünüp etiketlememişim Benim dokum 1 cm , ölçtüm. yalnız ben 80 beden giyiyorum. İlginç ama kemiklerim sayılmasına rağmen 80 beden Evet kas altı olacak mentor marka pürüzlü yüzey kullanacakmış Fatih Bey. 80 C cup olacaksın dedi ama cc söylemedi. D cup da zaten çok abartılı olur.Göğüs ucundan 14,5-19 cm arası fark olunca c cup olunuyor.Acaba benimki hangi aralığıa girecek onu bilmiyorum.Hani dolup taşan c cup mıııı, yoksa en küçük c cup mııı ... Ben olabileceği kadar büyük olması taraftarıyım.Doktorun işine karışmak gibi değil ama... Bana da baktı ama birşey demedi , gerçi demesine gerek yok biliyorum durumu , 7000 TL nakit alıyorlar kredi kartı olunca 7500 oluyormus o yüzden hepsini nakit vermek istedik .. Ben önce sizden bekliyordum aslında ameliyat tarihini ama ben hızlı çıktım :)) sabırsızlanıyorum

Yaa evet önce ben gittim sonra siz ama ben aylar sonrası olucam :)) ben acele davranıp dayanamadan gittim enteresan bende 70 sütyende bile büyük oluyor 80 kemik yapısıyla ilgili olabilir..

Kas altı demesine şaşırdım benim de kas zarı dedi araştırdım yarısı kas altına yarısı kas üstüne oluyorumuş neye göre söyledi acaba

Belki de bana da kas zarı altı demiştir, çok heyecanlandığımda yada sinirlendiğimde söyleneni unutma gibi bir huyum var Muayene için çok bekledim sonra süreç Nasıl gelişti Nasıl oldu rüya gibi geçti :)) sizin mezura filan yok mu 70 beden Nasıl büyük geliyor üst tarafı kaç giyiyorum demiştiniz? Gömleklerim filan 34 beden benim mesela, ama göğüs kafesim geniş 78 cm , siz 70 büyük geliyor diyorsunuz o Zaman sizin 65tende mi küçük ? Zaten göğüsler küçük a cupı da doldurmuyor o konuda hemfikiriz, ben göğüs kafesinden dolayı avantajlıyım tabii ama bir yandan da zayıfım , o da benim için Bi dezavantaj. Hani Bi 5-8 kilo daha fazla olsaydım belki farklı olurdu, gerçi daha önceden söylemiştim ben emzirme döneminde 30 kilo daha fazlaydım ben sütün hem kilonun etkisiyle göğüslerim çok güzeldi doldu dolu 90 B giyiyordum Fatih bey göğüslerimin bu yüzden daha esnek olacağını ve daha büyük silikon takılabileceğini söyledi . Yani sadece bir kere de değil her 3 emzirme döneminde de çok güzeldi göğüslerim her seferinde böyle kalacak diye heveslenmiştim yani en azından bu kadar küçüleceğini Tahmin etmemiştim Zaman geçtikçe acaba olmasa mıydım diyorum kesinlikle ihtiyacım var o bir gerçek ama ne bileyim ameliyattan korkuyorum

Bu arada bayramınız kutlu olsun hepinizi öpüyorum

Evett bayramınız kutlu olsuunn hepinizinnn evet bende 34 beden giyiyorum ama iç çamaşırlarda anca H&M marka sütyenler oluyor yüzde yüz dolgu 70 beden 34 bedene tekabül ediyor. Ki onlar bile büyük geliyor Eve gidince ölçeyim olmazsa.. Yazarım mutlaka..

Beni en çok korkudan bebek olduğunda ameliyat sorası göğüslerimin sarkması. Şimdi dokum yok ama illaki çocuk olacak büyüyüp sarkar mı acaba ?
Bu arada muayene için bende çok bekledim acayip yoğun zaten. O zaman sizin göğüsler baya esnek çatlak filan da olmaz ve olabilecek maximum olur heralde..
Bende çok korkuyorum ama göze aldım her şeyi acısını sıkıntısı yeterki olsunn. Ben bile heyecanlıyım taa ocakta olacak olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…