- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
15 günden sonra kullanabilirsn otomatik vites ama 1 ay kullanmamak en iyisi çünkü ister istemez kollarıni hareket ettiriyosun gaz fren derken kasıyorsun vücüdu falan ne kadar dikkat edersen o kadar çabuk iyileşirsn.kasları zorlamamak en güzeli 1 ay kadar derim ben.ben poşet dahi taşımadm 15 20 gün iyidim ama daha iyi olmak istedim dikkat ettim çok korktum şeklini falan bozarm dedim hahah :)))eşimin yanında bile yaymadm uykusunda kolunu falan atar üstüme sarılır diye.1 ay sonra artk baya rahatladm herşey normale döndü.benim hem protez hem dikleştirme olduğundan iyileşme sadece protez ameliyatlarına göre belki daha geç olmuş ta olabilir.
Canm benm 20 eylülde 8 ay bitiyor :))) 2 çocuğum var 16 ve 12 yaşlarındalar yani benim ameliyatımı sadece eşim ve çocuklarım biliyordu ve bana kızlarım baktı :))..dokum çok az dı içleri boşalmıştı memişlerin emzirmeden dolayı.sarkma çok fazlaydı.325 cc protez ve dikleştirmeyle toparlandılar.8 ay oldu ameliyat olalı yani artık çok rahatım hiç rahatsız lık hissetmiyorum.her türlü ev işi spor eşya taşıma herşey yapabiliyorum.sadece izler için jel kullanıyorum hâlâ.Otomatik yok Can'ım ya ben alışmışım debriyaja aksiyona :) senin çocuğun var mı peki merak ettim çocukla Nasıl oluyor? Dikleştirme olduğuna göre en azından göğüs dokun varmış demek şu an ameliyat olalı ne kadar oldu ve hala etkisi var mı?
Masallah , ne güzel , Insallah hep mutlu olursun . Ama Senin coCuklarin büyükmüs baya. Öyle Daha kolay . Kücük cocuk olunca pek fazla dinlenemiyo insan . Ay dua edin Benim icin Insallah kötü bisey olmaz Bende , nerdeyse herseyi yapiyorum artik , rutin hayatima geri döndüm sayilir, Ama korkuyorum...Canm benm 20 eylülde 8 ay bitiyor :))) 2 çocuğum var 16 ve 12 yaşlarındalar yani benim ameliyatımı sadece eşim ve çocuklarım biliyordu ve bana kızlarım baktı :))..dokum çok az dı içleri boşalmıştı memişlerin emzirmeden dolayı.sarkma çok fazlaydı.325 cc protez ve dikleştirmeyle toparlandılar.8 ay oldu ameliyat olalı yani artık çok rahatım hiç rahatsız lık hissetmiyorum.her türlü ev işi spor eşya taşıma herşey yapabiliyorum.sadece izler için jel kullanıyorum hâlâ.
Sizin kaç cc kullanıldı.ve dikişleriniz lollipop şeklindemi benim öyle.ne kadar oldu ameliyat olalı.olmaz allahın izniyle hiçbişey.ben biraz erken anne olanlardanım erkenden evlendim doğurdum oturdum 35 yaşındaym 16 yaşnda büyük kızım :))ufağım 12.ama memelerden sonra eşim yapsakmı bi tane daha diyo ama ben pek rahatladım göze alamıyorum :)))geçmiş olsun sizedeMasallah , ne güzel , Insallah hep mutlu olursun . Ama Senin coCuklarin büyükmüs baya. Öyle Daha kolay . Kücük cocuk olunca pek fazla dinlenemiyo insan . Ay dua edin Benim icin Insallah kötü bisey olmaz Bende , nerdeyse herseyi yapiyorum artik , rutin hayatima geri döndüm sayilir, Ama korkuyorum...
Oh ne güzel Genc anne olmakta güzel. Simdide rahata kavusmusken hic gerek yok 3. ye. Artik keyif yapma zamani Senin icin, Benim diklestirme meme ucu cevresinden yapildi Canim. Ay Amin Insallah biseycik olmaz bakalim, Allaha emanetizSizin kaç cc kullanıldı.ve dikişleriniz lollipop şeklindemi benim öyle.ne kadar oldu ameliyat olalı.olmaz allahın izniyle hiçbişey.ben biraz erken anne olanlardanım erkenden evlendim doğurdum oturdum 35 yaşındaym 16 yaşnda büyük kızım :))ufağım 12.ama memelerden sonra eşim yapsakmı bi tane daha diyo ama ben pek rahatladım göze alamıyorum :)))geçmiş olsun sizede
Meme ucu etrafından bide aşağaya doğru bi çizgi var benim..Oh ne güzel Genc anne olmakta güzel. Simdide rahata kavusmusken hic gerek yok 3. ye. Artik keyif yapma zamani Senin icin, Benim diklestirme meme ucu cevresinden yapildi Canim. Ay Amin Insallah biseycik olmaz bakalim, Allaha emanetiz
Meme ucu hiç belli değil sadece aşağaya dogru inen dikiş izim var o da baya silikleşti.1 sene sonra yok denecek kadar az kalacak dedi fatih bey öyle.de olacak gibi ilerliyoruz inşallah.meme etrafı hiç canini sıkmasn koyu olan bölgenin etrafindan kesi olduğu için butünleşiyor fark edilmiyor bile.ki olsa bile ben razıyım aman eşimden başka kim.göruyor dolgunluk var ya memişler varya artk razıyım :)))Izlerin nasil oldu? Benim sezeryan izim 1 sene gecmesine ragmen hala cok belirgin, Insallah meme ucundakiler öyle olmaz
Sizin kaç cc kullanıldı.ve dikişleriniz lollipop şeklindemi benim öyle.ne kadar oldu ameliyat olalı.olmaz allahın izniyle hiçbişey.ben biraz erken anne olanlardanım erkenden evlendim doğurdum oturdum 35 yaşındaym 16 yaşnda büyük kızım :))ufağım 12.ama memelerden sonra eşim yapsakmı bi tane daha diyo ama ben pek rahatladım göze alamıyorum :)))geçmiş olsun sizede
Bende aynı düşüncedeyim içimi okudun resmen yaa...büyüdükce sorunları istekleri de büyuyor zor yani doğurmak 1 günlük olay ama sonra ona kendimi verebilecek sağliklı bir pskoloji bulamam kendimde ki yanlz büyutuyorum anne babam yok kimseden destek yok o yüzden stop dedm bebek olayına :))) wuhuuu 650 cc baya okkalı vayyyNewhopea 650 cc kullanıldıErken anne olmak çok güzel şimdi Bebek gelse at ablalarının kucağına oyuncak Bebek gibi baksınlar kardeşine işin şakası tabii aslında yaşınızda birşey yok ama üç çocuk çok zor yani sizin diğerleri büyümüş size yardımcı da olurlar ama sadece bakma da değil her geçen yıl yaş aldıkça insan daha farklılaşıyor ne bileyim oğlumda farklıydım şimdi ufak kızıma farkıyım aralarında 5.5 yaş var mesela.. Bi yandan da birbirlerine destek olduklarını vs düşününce çok güzel geliyor ama ne güzel ki iki yavrunuz var millet büyüteceğim diye uğraşırken siz alın çocuklarınızı eşinizi tatile doğa yürüyüşlerine vs gidin hayatın tadını çıkarın
Bende aynı düşüncedeyim içimi okudun resmen yaa...büyüdükce sorunları istekleri de büyuyor zor yani doğurmak 1 günlük olay ama sonra ona kendimi verebilecek sağliklı bir pskoloji bulamam kendimde ki yanlz büyutuyorum anne babam yok kimseden destek yok o yüzden stop dedm bebek olayına :))) wuhuuu 650 cc baya okkalı vayyy
Yok kiz normal büyük iste, o kadar asiri degil.kiyafetlerim hepside oluyo, Daha önce hep destekli sütyen kullaniyodum, ayni boyuta geldi Simdi .
Ben etiketlenmemişimm ondan görmemişimmAyyy sonunda benim de konum olduBurada uzun zamandır yazılanları takip ediyorum,önceleri sessiz okuyucuyken bilgi sahibi oldukça sorup sorgulamaya başladım... Çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkürler.Özellikle @Tikkabilla ve Betus123 izlemeye aldığınız için teşekkür ederim karar vermemde çok etkili oldunuz...
Bugün Fatih Bey'e muayene oldum,cc konusunda herhangii birşey söylemedi,c cup olacağımı söyledi.Ölçülerim 161 cm boy 47 kg göğüs altı 78 cm... Her zaman doğallıktan yana olduğunu söyledi,ben de taşıyabileceğim en büyük şekilde olmasını istediğimi söyledim,28 yaşımdayım yıllardır memesiz gezdim,hak ediyorum artık sanırımBazen burdan arkadaşların yazılarını okuyorum göğsüm yok b cupım diyor,a cupı bile doldursam belki de bu ameliyatı olmayı düşünmezdim.1 cm dokum var bilmiyorum benim gibi olan var mı aramızda.Yıllardır emzirme hamilelik döngüsü derken,hamilelikte ve doğum sonrası gayet büyük olan göğüslerim, üçüncü doğumum sonrası emzirme bitimi çekildi resmen. İşin garibi eski halimle arada 30 kg olmasına rağmen o zamanlar çok güzel göğüslerim vardı.Hem kilonun hem de sütün etkisiyle sanırım
27sine ameliyat tarihimi aldım,tetkiklerim yapıldı.Herhangi bir sorun yok çok şükür.Fatih Bey biraz yağ dokusu da enjekte edeceğini söyledi.Böylece rippling ptoblemi olmayacak.Bence çok da güzel oldu bu karar çünkü zaten zayıfım protezi örtecek kadar ne kasım var ne de dokum.Kas altı bile olsa belli olurdu sanırım.Böyle doğal görünecekler (inşallah)
Ön ödemeyi yaptım 500 tl olarak.5000 nakit+kredi kartı olarak düşünmüştük ama kredi kartı girince araya 500 lira faizi varmış.Açıkcası paranın üçte ikisini verdiğimizden dolayı faiz olmaz diye düşünmüştüm,bi şekilde tamamlayacağız o parayı da.
Fatih Bey çok efendi biri,muayenede çok utandım ama beni utandırmamak için fazla bakmadı bile,hani doktorların rahatlığı vardır ya biraz ama Fatih Bey öyle değil,muayene olacakken geriliyor biraz insan ama , sonrasında doktoru anlayınca çok rahat ediyorsunuz.
Benden haberler bu kadar..Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
N NVLN @Tikkabilla @arzum77 @gizemlnewhope Betus123
Ben etiketlenmemişimm ondan görmemişimmneyse ama buluştuk böyle bi sayfaya ihtiyacımız olacaktı valla benim de hiç dokum yok a cup bile büyük geliyo h&m 70 ultra dolgu takıyorum ona rağmen minnacıkkk yağ enjekte bana da şart yaa belli olurdu beni de kolayca ikna etti ve çok profesyonel görünüyor.. Sizinki de kas zarı olacak değil mi? O biraz daha az ağrılı bü yöntemmiş. Ay ne güzel olsun bu ay oluyorsunuz ya şükür buna daa
Bende öyle açtığımda çok çekindim çok utandım baktı dokundu ihtiyacın var dedi hemen giyindimben taaaaaaaaa ocaktaa olacağım fiyatlar nasıl değişecek bakalım. Sizinki 7000tl değil mi?
Yaa evet önce ben gittim sonra siz ama ben aylar sonrası olucam :)) ben acele davranıp dayanamadan gittimaaa bir de etiketledim dedimdemek ki etiketlemeyi düşünüp etiketlememişim Benim dokum 1 cm , ölçtüm. yalnız ben 80 beden giyiyorum. İlginç ama kemiklerim sayılmasına rağmen 80 beden Evet kas altı olacak mentor marka pürüzlü yüzey kullanacakmış Fatih Bey. 80 C cup olacaksın dedi ama cc söylemedi. D cup da zaten çok abartılı olur.Göğüs ucundan 14,5-19 cm arası fark olunca c cup olunuyor.Acaba benimki hangi aralığıa girecek onu bilmiyorum.Hani dolup taşan c cup mıııı, yoksa en küçük c cup mııı ... Ben olabileceği kadar büyük olması taraftarıyım.Doktorun işine karışmak gibi değil ama... Bana da baktı ama birşey demedi , gerçi demesine gerek yok biliyorum durumu , 7000 TL nakit alıyorlar kredi kartı olunca 7500 oluyormus o yüzden hepsini nakit vermek istedik .. Ben önce sizden bekliyordum aslında ameliyat tarihini ama ben hızlı çıktım :)) sabırsızlanıyorum
Yaa evet önce ben gittim sonra siz ama ben aylar sonrası olucam :)) ben acele davranıp dayanamadan gittimenteresan bende 70 sütyende bile büyük oluyor 80 kemik yapısıyla ilgili olabilir..
Kas altı demesine şaşırdım benim de kas zarı dedi araştırdım yarısı kas altına yarısı kas üstüne oluyorumuş neye göre söyledi acaba
Evett bayramınız kutlu olsuunn hepinizinnnBelki de bana da kas zarı altı demiştir, çok heyecanlandığımda yada sinirlendiğimde söyleneni unutma gibi bir huyum varMuayene için çok bekledim sonra süreç Nasıl gelişti Nasıl oldu rüya gibi geçti :)) sizin mezura filan yok mu 70 beden Nasıl büyük geliyor üst tarafı kaç giyiyorum demiştiniz? Gömleklerim filan 34 beden benim mesela, ama göğüs kafesim geniş 78 cm , siz 70 büyük geliyor diyorsunuz o Zaman sizin 65tende mi küçük ? Zaten göğüsler küçük a cupı da doldurmuyor o konuda hemfikiriz, ben göğüs kafesinden dolayı avantajlıyım tabii ama bir yandan da zayıfım , o da benim için Bi dezavantaj. Hani Bi 5-8 kilo daha fazla olsaydım belki farklı olurdu, gerçi daha önceden söylemiştim ben emzirme döneminde 30 kilo daha fazlaydım ben sütün hem kilonun etkisiyle göğüslerim çok güzeldi doldu dolu 90 B giyiyordum Fatih bey göğüslerimin bu yüzden daha esnek olacağını ve daha büyük silikon takılabileceğini söyledi . Yani sadece bir kere de değil her 3 emzirme döneminde de çok güzeldi göğüslerim her seferinde böyle kalacak diye heveslenmiştim yani en azından bu kadar küçüleceğini Tahmin etmemiştim Zaman geçtikçe acaba olmasa mıydım diyorum kesinlikle ihtiyacım var o bir gerçek ama ne bileyim ameliyattan korkuyorum
Bu arada bayramınız kutlu olsun hepinizi öpüyorum