- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Evett bayramınız kutlu olsuunn hepinizinnnevet bende 34 beden giyiyorum ama iç çamaşırlarda anca H&M marka sütyenler oluyor yüzde yüz dolgu 70 beden 34 bedene tekabül ediyor. Ki onlar bile büyük geliyor Eve gidince ölçeyim olmazsa.. Yazarım mutlaka..
Beni en çok korkudan bebek olduğunda ameliyat sorası göğüslerimin sarkması. Şimdi dokum yok ama illaki çocuk olacak büyüyüp sarkar mı acaba ?
Bu arada muayene için bende çok bekledim acayip yoğun zaten. O zaman sizin göğüsler baya esnek çatlak filan da olmaz ve olabilecek maximum olur heralde..
Bende çok korkuyorum ama göze aldım her şeyi acısını sıkıntısı yeterki olsunn. Ben bile heyecanlıyım taa ocakta olacak olmasına rağmen
Ay inş öle olur yoksa yandık beklesem beklesem silikondan sora 1 sene daha beklerim 30 yaşındayım çünkü bendeeSarkma olan göğüste var olan birşey, bizim için geçerli değil. Ben de çok Ümit ettim büyür diye ama üç çocuk emdikten sonra hatta daha da küçüldü. Silikonla sarkma olur mu onu bilmiyorum ama netten fotoğraflarına bakmıştım yabancı birinin hamile kalıyor doğuruyor emziriyor vs hep aynı kalıyordu göğüsleri ama pratikte Nasıl olur bilmiylrum . Çok şükür benim bitti o süreçlerim . Yerimi gençlere bırakıyorum
Ay inş öle olur yoksa yandık beklesem beklesem silikondan sora 1 sene daha beklerim 30 yaşındayım çünkü bendeeaynen siz kurtulmuşsunuz
YehhuuuuuuuSon 10 günnnn
Bi bakmıßın 8 gün oldu ameliyat olalı diyomuşn :))Son 8 gün
meraba 8 gun sonra ameliyat olucaksınız sanırım ucret hakkında doktor en son ne dedi size ogrenebilir miyimSon 8 gün
Son 8 gün
Merhaba. 7000 TL ücret hem protez takılacak hem de yağ enjekte edilecek göğüslerimemeraba 8 gun sonra ameliyat olucaksınız sanırım ucret hakkında doktor en son ne dedi size ogrenebilir miyim
Tiramisu çok çabuk geciyor zaman bende günleri sayıyordum 10 gun kaldı 8 gun kaldı 5 gun kaldı derken bi baktım olduda bitti uzerinden 2 gun geçti bile :) insallah sende kolay atlatırsın
yaa sizde mi fatih beye ameliyat oldunuzTiramisu çok çabuk geciyor zaman bende günleri sayıyordum 10 gun kaldı 8 gun kaldı 5 gun kaldı derken bi baktım olduda bitti uzerinden 2 gun geçti bile :) insallah sende kolay atlatırsın
sizde mi fatih beye ameliyat oldunuzTiramisu çok çabuk geciyor zaman bende günleri sayıyordum 10 gun kaldı 8 gun kaldı 5 gun kaldı derken bi baktım olduda bitti uzerinden 2 gun geçti bile :) insallah sende kolay atlatırsın
sizde mi fatih beye ameliyat oldunuz
size birşey sorabilirmiyimmHayır Ayşegül sivriye oldu 375 cc :))
size birşey sorabilirmiyimm
bende fatih beyi düşünüyorum boyum 1.76 54 kiloyum uzunince bi yapım var omuzlarım küçük sizce 350 cc bana buyuk olur mu birde prova mankenliği yapıyorum ileride modelliğe başladığımda sorun yaşamak istemem
tesekkur ederimm ya ben buyuk dolgun istiyorum ama bayan meme gibide gezmek istemiyorum ortalıktaOmuzlarınızın küçük olması sizin için dezavantaj yani daha büyük cc konma açısından bakarsak. Boyunuz kilonuz güzel maaşallah ama 350 cc Nasıl durur bilmiyorum Fatih beyle görüşmeniz lazım en doğru kararı o verir :)
tesekkur ederimm ya ben buyuk dolgun istiyorum ama bayan meme gibide gezmek istemiyorum ortalıkta
birde fiyatı 7bin olmuş acaba size ekstra yağ enjekte ediceği için mi ben 6bine yaptırırım diye düşünüyodum
simdi tekrar para biriktiricem off allahım ne bitmez çileymiş
Fiyat değişmiyor benim ilk protez konuşmustuk 6 bin demişti sonra ameliyat günu ölçü alirken diklestirmede yaparsak.hiç sarkma olmaz ilerde dedi fiyatı ne olur o halde diye sordum değişmiyor tek de olsa artı dikleştirmeyle de olsa fiyat sabit demişti.yani yaģ enjekte olmasada fiyat tekDarkness14 var o da Fatih beyin hastası ona da 7000 demişler kkna bölüyorlar ama 500 TL faiz alıyorlar ben normal fiyatlarının bu olduğunu düşünüyorum yani size yağ enjekte edilmese de 7000 olur gibime geliyor ama konuşmakta fayda bar tabii belki düşündüğümüz gibi değildir. Darkness14 e de yağ enjektesi önermiş ama ikimiz de zayıfız bence öylesi daha iyi rippling olmaz ilerde yada olur da birkaç kilo daha alırsam fıstık gibi olur