İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Ben de söylemedim canım annemle eşim harici kimse bilmiyor :) dediğin gibi herkesin kaldırabileceği birşey değil bilmeyenin aklına aşırı yapay görüntüler gelir doğallıktan bahseder vs vs ... en zor şey önyargıları yıkmak .. önyargı yıkacağım diye uğraşmaktansa hiç söylemem daha iyi :))

ayyyy bu arada onları çöpe atmak benim neden aklıma gelmedi ki ben harbiden gittim yerine geri koydum bikinileri o_O hahaha beynim kabullenmemiş demek ki hala :p gerçekten saklayıp ne yapacaktım acaba?? İyi hatırlattın canım ben onları müsait bi zamanda çöpe atıyım :KK47:

Fatih bey bi tane yaaa :KK200: bu arada Fatih beyin ikinizi olduğunu , onun da doktor olduğunu biliyor muydun :)))
Aa bilmiyordum fatih beyden bi tane daha çok iyi:) zaten biri cok iyi isler yaparken bi tane daha olması iyiymiş ☺☺
At sen onlari at. At ki yenisine yer acilsin☺☺ gelsin 2017 yaz modelleri:)

@tiramisu zaten çok dua ediyorum sana bide sınavların icin edicem söz. Umarım hepsi iyi geçer:)) bacağım hafif morarmış bi acıyor ki dedim yağ alınan yerler daha fenasi olcak senin fotolarda da vardi . Çok acıyor mu merak ediyorum

evet ya bir de yağ alinan yerler olucak dimi Jade1982 Jade1982 ameliyat sonrasi deneyimlerini sabirsizlikla bekliyorum

Aa bilmiyordum fatih beyden bi tane daha çok iyi:) zaten biri cok iyi isler yaparken bi tane daha olması iyiymiş ☺☺
At sen onlari at. At ki yenisine yer acilsin☺☺ gelsin 2017 yaz modelleri:)

Evet o da kbb alanında op. Dr hatta oğlumu ona götürdüm ama aynı elektriği alamadım nedense :)) Fatih bey hem mesafeli hem sıcak ve sevecen sanırım o özelliği çok hoşuma gitti :)

İyi bi temizlik şart oldu nerde ufak tefek kalmış sütyen bikini üstü vs varsa atmalıyım :dondurma: çamaşır alışverişine daha başlamadım iyice oturmasını bekliyorum bir Yandan sonra da bol bol takım almayı düşünüyorum :KK49:

Evet o da kbb alanında op. Dr hatta oğlumu ona götürdüm ama aynı elektriği alamadım nedense :)) Fatih bey hem mesafeli hem sıcak ve sevecen sanırım o özelliği çok hoşuma gitti :)

İyi bi temizlik şart oldu nerde ufak tefek kalmış sütyen bikini üstü vs varsa atmalıyım :dondurma: çamaşır alışverişine daha başlamadım iyice oturmasını bekliyorum bir Yandan sonra da bol bol takım almayı düşünüyorum :KK49:

bende o levele gelmek istiyoruuuum:)) son bir gün kaldı bugün ararlar heralde. yusuf yusuf modu gelmeye başladı karnıma ağrılar falan giriyor. yarın bu saatlerde ameliyatta olurum heralde. kaçta hastanede olmak gerekiyor uzak biraz benim ev izmir yağmur çamur trafik malum bu aralar ona göre evden çıkarız. Gerçi aradıklarında söylerler bu bilgiyi de. dua et bana ne olur herşey iyi olsun.....

bende o levele gelmek istiyoruuuum:)) son bir gün kaldı bugün ararlar heralde. yusuf yusuf modu gelmeye başladı karnıma ağrılar falan giriyor. yarın bu saatlerde ameliyatta olurum heralde. kaçta hastanede olmak gerekiyor uzak biraz benim ev izmir yağmur çamur trafik malum bu aralar ona göre evden çıkarız. Gerçi aradıklarında söylerler bu bilgiyi de. dua et bana ne olur herşey iyi olsun.....

iyi şanslar Jade1982 Jade1982 umarım herşey gönlünce aklindan gectigi gibi olur :KK66:

bu arada eger firsat bulabilirsen aradiklarinda neler soyluyorlar yazabilur misin? bir de tiramisu performansi bekliyoruz senden, ameliyat hazırlığı oncesi gidisin cikista neler yaşadın falan. firsat buldugun kendini iyi hissetigin zaman ilk firsatta bizle paylasirsan çok sevinirizz :) Jade1982 Jade1982

Evet canım ameliyata 1 gün kala akşamı arıyorlar , beni 7:30-8 gibi çağırmışlardı hastaneye .. gece 12den sonra birşey yiyip içmiyorsun , alacaklarını da şimdiden hazırlamışsjndır sanırım değil mi :)) evet şansına yaa yağmurlar başladı kasvetli havalar ruh halini direkt etkiliyor sanki .. herşey çok güzel olacak ağrı sızı olmayacak dualarımız seninle :) bu arada refakatçin eşin olacak değil mi , bak görürsün zaman su gibi akıp gidecek gece uyku tutmayacak heyecanlandıkça karnında kelebekler uçuşacak :)) çok tatlı heyecanlar güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz öğlene doğru kendine gelirsin sanırım iyi hissettiğin zaman bize yazmayı ihmal etme lütfen :KK66:

Evet canım ameliyata 1 gün kala akşamı arıyorlar , beni 7:30-8 gibi çağırmışlardı hastaneye .. gece 12den sonra birşey yiyip içmiyorsun , alacaklarını da şimdiden hazırlamışsjndır sanırım değil mi :)) evet şansına yaa yağmurlar başladı kasvetli havalar ruh halini direkt etkiliyor sanki .. herşey çok güzel olacak ağrı sızı olmayacak dualarımız seninle :) bu arada refakatçin eşin olacak değil mi , bak görürsün zaman su gibi akıp gidecek gece uyku tutmayacak heyecanlandıkça karnında kelebekler uçuşacak :)) çok tatlı heyecanlar güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz öğlene doğru kendine gelirsin sanırım iyi hissettiğin zaman bize yazmayı ihmal etme lütfen :KK66:
takıpteyımm:KK64:

bu arada eger firsat bulabilirsen aradiklarinda neler soyluyorlar yazabilur misin? bir de tiramisu performansi bekliyoruz senden, ameliyat hazırlığı oncesi gidisin cikista neler yaşadın falan. firsat buldugun kendini iyi hissetigin zaman ilk firsatta bizle paylasirsan çok sevinirizz :) Jade1982 Jade1982
Ay yazarim canim ya umarım hersey yolunda giderde sanada güzel örnek olurum inşallah. Şimdilik çantami hazırlamadim ama gerekli şeyleri aldim. Önden fermuarli sweatshirt takimi aldım giyip çıkarması rahat olur diye. Hastaneden ameliyat sonrası sutyeni veriyorlarmis ama ben yinede yedek olsun diye ayyildizin ameliyat sonrası sutyeni var ondanda aldım rahat biseye benziyor dokusu yumuşak güzel beğendim ben. Terlik veriliyormuş Tiramisu35 Tiramisu35 söylemişti. Artik akşam hazırlarım. Yarın sabah hastanedeyim. Ameliyat sonrasi ellerimi kullanabilmeme bagli yazarım inşallah. muradiyee muradiyee

Evet canı alacaklarım hazır çantamı da akşam hazırlarım. akşam eşim kalacak yanımda zaten başkasını istemem o da izin aldı pazara kadar bakacak bana evde de. hava tam kasvet bi yandan içimde heyecan var nur topu gibi memişler için bi yandan da ameliyat aşaması sonrası aklıma geliyor kasvetleniyorum. Kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım burdan da. :))))

Tiramisu35 Tiramisu35 tiramisucum ameliyat öncesi cizim yaparken esimiz de gelebiliyo mu acaba? bir de nasılsın nasil gidiyo merak ettim? :)

Canım hiç bilmiyorum ki ne ben eşimin gelmesini istedim ne de eşim gelmeye yeltendi bence rahat olmak açısından gelmese daha iyi olur sanki görseler ne fark eder :)) hatta doktorla şöyle olsun böyle olsun diye rahat rahat konuşmak var bir de diken üstünde konuşmak var en azından ben eşimin yanında rahat konuşamam :))) zaten 10-15 dk süren birşey o heyecanla çabuk geçiyor gibi geliyor zaman :p
son durum nedır?

Kimin son durumu canım ??

Jade1982 Jade1982 canım ameliyattan çıkmış olman lazım diye düşünüyorum yada öğlen mi girdin şnşallah iyisindir kendini iyi hisseder hissetmez yaz lütfen

Brn çıktım kızlar 12:30 gibi ilk agrim vardı hatta aneztesinin etkisiyle sol kolum diye bagirdigimi hatırlıyorum. Ama su an iyiyim agri kesici yaptilar sabit durduktan sonra agri cok yok. baskı var daha çok sonra nasıl olur bilemem ama gittikçe daha iyi oluyorum gibi. 350 cc takmis fatih bey oyle dedi suan 2 fuze gibi duruyorlar ama zamanla inecek tabii. Bacaklar da neredeyse hic ağrı yok yag alınan yerlerde hatta almadılar mi acaba diye baktım. Zaman geçmiyor sadece aliskin degiliz olglustan ayri kalmaya oda var tabii. Eve çıkınca fotoda koyarım ☺☺

Brn çıktım kızlar 12:30 gibi ilk agrim vardı hatta aneztesinin etkisiyle sol kolum diye bagirdigimi hatırlıyorum. Ama su an iyiyim agri kesici yaptilar sabit durduktan sonra agri cok yok. baskı var daha çok sonra nasıl olur bilemem ama gittikçe daha iyi oluyorum gibi. 350 cc takmis fatih bey oyle dedi suan 2 fuze gibi duruyorlar ama zamanla inecek tabii. Bacaklar da neredeyse hic ağrı yok yag alınan yerlerde hatta almadılar mi acaba diye baktım. Zaman geçmiyor sadece aliskin degiliz olglustan ayri kalmaya oda var tabii. Eve çıkınca fotoda koyarım ☺☺
canım gecmıs olsun bende onumuzdekı ay ıstıyorum sızlerı takıpteyım.

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine kolları çok fazla kullanma dinlen...

çok geçmiş olsun.sağlıkla kullan canım:KK31:

Canımmm gözün aydın geçmiş olsun diyorum sana artık sen de memelisinnn :KK200: 350 cc çok iyi senin dokun da vardı Hem Harika duracaklar harikaaaaa :)) o zaman konuştuğumuz gibi c Cup olacaksın :) şu an şişlikler de ağrılar da yapay görüntü olması da çok normal.. gelip gidip ağrı kesici vs yapacaklar zaten hatta gece istersen rahat uyuman için sakinleştirici de yapıyorlar rahat rahat dalıyorsun uykuya ..
kıyamam oğlunu özledin demek ya ben ne yaptım ameliyattan sonra üç bebemden ayrı kaldım .. alışmışız bir de beraber yatmaya o telaşlara .. ama şu an evde olsan dahi ilgilenemezdin o zaman daha çok üzülürdün ..

Anam ne soğuk günde ameliyat oldun ama hastane sıcaktır değil mi ?? Ama çok da yatağa bağlanma ara ara mutlaka ufak bi gezinti yap.. şöyle koridorda dolaşsan o bile yeter :))

Bu arada korkutmak gibi olmasın da bacaklardaki ağrı sonradan kendini gösteriyor :)) yada en azından benim öyle oldu belki sende daha değişik olur . Bak görürsün yarına birşeyciğin kalmaz :KK54:

Jade1982 Jade1982 ayy ne güzel. ya böyle olumlu şeyler duydukca insan daha bi rahatliyo :) jadecim cok geçmiş olsun. umarim istedigin gibi olur bundan sonraki surecin. bu arada senin boyun ve kilon kaçtı 350 cok i bi rakam cunku :)

X