• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 ben yazdan beri surekli erteleyip duruyorum randevuyu hala gitmedim bi türlü cesaret edemiyorum. sürekli forumu takip ediyorum özellikle senin yazdıkların bana inanilmaz iyi geliyo insanı cok motive ediyosun cok guzel aciklamissin her seyi.
haftaya cumaya tekrar randevu aldım bu sefer kesin gidicem artik bende memeli olmak istiyorum yeter :D
bu forumdan cok sey öğrendim 2 kişinin ameliyat öncesi sonrası resimlerini gordum cidden sonuclar başarılı
eğer bu sefer randevuya gitmeyi başarırsam her şeyi burdan paylaşıcam cok tesekkurler merak ettiğin için :))

Tiramisu35 Tiramisu35 bu arada bişey sorucam ben ameliyat olursam sömestr tatilinde olmayı düşünüyorum yani ocak ayının sonu gibi olucak. sence fiyatta herhangi bi artma olur mu yeni yıla girildi diye suan 6500 liraydi sanirim sen o fiyata olmustun

Jade1982 Jade1982 geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir atlatırsın zor günleri...... valla böyle ameliyat olanları görünce ben seviniyorum inşallah bende bu kervana katılıcam kısa sürede :))
acaba ne kadara ameliyat olduğunu söylebilir misin?

Tiramisu35 Tiramisu35 ben yazdan beri surekli erteleyip duruyorum randevuyu hala gitmedim bi türlü cesaret edemiyorum. sürekli forumu takip ediyorum özellikle senin yazdıkların bana inanilmaz iyi geliyo insanı cok motive ediyosun cok guzel aciklamissin her seyi.
haftaya cumaya tekrar randevu aldım bu sefer kesin gidicem artik bende memeli olmak istiyorum yeter :KK70:
bu forumdan cok sey öğrendim 2 kişinin ameliyat öncesi sonrası resimlerini gordum cidden sonuclar başarılı
eğer bu sefer randevuya gitmeyi başarırsam her şeyi burdan paylaşıcam cok tesekkurler merak ettiğin için :))

Canımmm mutlaka git artık randevuna , yaza kadar iyileşmiş olursun Hem öyle düşün , ama ben 7000e oldum ameliyatı , benim araştırdığım zamanlar 6500dü karar veresiye artmış işte , yine artar ama tabii ne zaman olur hiçbi bilgim Yok dolar zaten uçtu silikonlar da dolarla alınıyordur diye düşünüyorum :/ rica ederim canım yaa ne güzel hep destek oluyoruz burda birbirimize ameliyat haberi filan alınca ben de en az sizler kadar heyecanlanıyorum :))

Sana birşey diyim mi ben ameliyat gününü aldım , ameliyata bikaç gün kala korkar gibi oldum vazgeçsem mi acaba diye düşünmeye başladım , daha sonra geçtim ayna karşısına , böyle mi gireceksin yaza dedim ,yine mi bikini üstü arayacaksın fır fır utana sıkıla mı gireceksin denize yine dedim , hep daha güzelini düşünerek kendimi öyle motive ettim yoksa bi anlık tereddütle hiç gitmeyebilirdim hatta eşime de söyledim acaba olmasam mı diye :)) iyi ki kararsız kalmamışım sen de kendini motive et canım güzel sütyenlere çamaşırlara bak internetten fotolara bak vs bi şekilde motive et kendini :)) güzel haberlerini bekliyorum görüşme sonucunu ve düşüncelerini yaz canım mutlakaaaa Hoppa

Ben 7500 e oldum cnm S saraerdogan bunun icinde 1 gece yatış tahliller ve yag enjeksiyonu dahil başka ödeme yapmiyosun önce 500 tl aldilar kalanini ameliyattan once ödedik.
Bugun daha iyi gibiyim inşallah direnler çıkar eve giderken. Gece sirt ağrısı cok oldu ama yinede biraz uyumuşum. Sadece aksam yemekten sonra agri kesici yaptilar sabaha kdr bidaha gerek olmadi. Buda fatih beyin drluk basarisi bence . 3 kere geldi dun yanima. Sabah tekrar gelicem dedi.
Bencede Tiramisu35 Tiramisu35 hakli. Ameliyat benim hep aklımdaydı. Günlük hayatta dolgulu sutyen falan hallediyosun ama yazlari hep sıkıntı bize gore çok bikini yapmiyorlar malesef. Ben 1 ay içinde karar verdim tek dr la görüştüm ve oldum. Cok bekleme istiyorsan ol bencede. Benim iyi simdilik umarım daha iyi olacsk:)))

Canımmm mutlaka git artık randevuna , yaza kadar iyileşmiş olursun Hem öyle düşün , ama ben 7000e oldum ameliyatı , benim araştırdığım zamanlar 6500dü karar veresiye artmış işte , yine artar ama tabii ne zaman olur hiçbi bilgim Yok dolar zaten uçtu silikonlar da dolarla alınıyordur diye düşünüyorum :/ rica ederim canım yaa ne güzel hep destek oluyoruz burda birbirimize ameliyat haberi filan alınca ben de en az sizler kadar heyecanlanıyorum :))

Sana birşey diyim mi ben ameliyat gününü aldım , ameliyata bikaç gün kala korkar gibi oldum vazgeçsem mi acaba diye düşünmeye başladım , daha sonra geçtim ayna karşısına , böyle mi gireceksin yaza dedim ,yine mi bikini üstü arayacaksın fır fır utana sıkıla mı gireceksin denize yine dedim , hep daha güzelini düşünerek kendimi öyle motive ettim yoksa bi anlık tereddütle hiç gitmeyebilirdim hatta eşime de söyledim acaba olmasam mı diye :)) iyi ki kararsız kalmamışım sen de kendini motive et canım güzel sütyenlere çamaşırlara bak internetten fotolara bak vs bi şekilde motive et kendini :)) güzel haberlerini bekliyorum görüşme sonucunu ve düşüncelerini yaz canım mutlakaaaa Hoppa
canım ben olcu ıcın korkuyorum.sende zayıftın.320 cc mı takıldı.
oncesı sonrası resmın varmı.ben 80 beden olsam yeter dıye dusunuyrum.

canım ben olcu ıcın korkuyorum.sende zayıftın.320 cc mı takıldı.
oncesı sonrası resmın varmı.ben 80 beden olsam yeter dıye dusunuyrum.

Ben daha önceden de yazmıştım sana sanırım canım . Dilimde tüy bitireceksiniz tüyyyy :p ameliyatta değişen beden değil meme cup ölçüsü değişiyor sadece ,80 dediğin sırt ölçüsü ameliyatta sırta müdahale edilmiyor ki, meme ölçüsü değişiyor :KK66: ben seni daha önceden izlemeye almamış mıydım , albüm yaparsan izlemeye alabilirim 325 cc hp yuvarlak silikon benimki . Yani şöyle bi gerçek var , doktorlar için ha 300 takmış ha 500 takmış fark etmiyor , ama her kişiye uyan bi cc var , doktorla görüştüğünde mutlaka anlat , hangi Cup olmak istediğini söyle , beğendiğin göğüs fotolarını göster böyle olsun istiyorum diye , ona göre doktor ya olur der ya bu kadar büyük olmaz der vs

Her kişide protez duruşu farklı oluyor Google'a realself diye yazıp aratırsan orda değişik ebatlarda silikonu olan kişilerin fotoları var , İngilizce de biliyorsan çok güzel bir kaynak bence çünkü soru cevap kısmı var bi soruyu 3-5 doktor cevaplayabiliyor ve bu şekilde fikir sahibi olmuş oluyorsun , hem duruşunu da görüyorsun ..

@Jade1982 canım daha iyisin değil mi ben sana dedim çok ağrılı sızılı olmayacak diye :KK66: ilaçlarını içmeyi ihmal etme ve bol bol su iç canım bir de kollarını çok zorlama yukarı kaldıracak vs hareketlerden kaçın :KK66:) bu arada foto isterizzzzzz :KK53:

Ben biraz mizmizim galiba dünden beri yatıyorum resmen bitek wc ye kalktim ağrım sizin cok yok ama tansiyon yerlede 7-4 olctuler hastanede başım donuyor kalktikca allahtan istahim iyi yarın falan daha iyi olurum diye düşünüyorum. Fotoda cekicem inşallah. ilaçlarımı aldim Tiramisu35 Tiramisu35 suyumda yanımda. Mentorun kendi sitesinde de var öncesi ve sonrası muradiyee muradiyee hayal_alemi hayal_alemi ordan da bakin bence kendi vücut tipinize orda mutlaka bişeyler bulursunuz https://www.breastimplantsbymentor.com/breast-augmentation/before-after-photos/

Canım tansiyon aldığın narkozlu da alakalı benim de düşüktü onu işte bol bol su içip atıcaksın :KK66: ağrının olmamasına sevindim canım 2 gün sonra kontrolün var değil mi :)) Jade1982 Jade1982

Canım tansiyon aldığın narkozlu da alakalı benim de düşüktü onu işte bol bol su içip atıcaksın :KK66: ağrının olmamasına sevindim canım 2 gün sonra kontrolün var değil mi :)) Jade1982 Jade1982
Sana birşey soracağım Tiramisu35 Tiramisu35 benim 6 cm dokum vardı 81 dim suan 91 olmuş ölçüm bu artar mi azalır mi odemler inince. Kasta salacak biraz kendini senin nasil oldu ilk yaptırdığınla şimdi arasında değişiklik varmı

Sana birşey soracağım Tiramisu35 Tiramisu35 benim 6 cm dokum vardı 81 dim suan 91 olmuş ölçüm bu artar mi azalır mi odemler inince. Kasta salacak biraz kendini senin nasil oldu ilk yaptırdığınla şimdi arasında değişiklik varmı

Tabii canım kesinlikle şu anki ölçümü göz önüne alma çünkü daha çok yenisin bak şu an bi foto çek Ve 4. Günle karşılaştır . Geçen bikaç günün bile çok etkisi oluyor şu an protez tam kasın altında ve kasların sıkı . Yavaş yavaş bırakacak kendini .. bak benim 325 cc ile 11 cm doku geldi toplamda 12 cm dokum oldu.

Ben biraz mizmizim galiba dünden beri yatıyorum resmen bitek wc ye kalktim ağrım sizin cok yok ama tansiyon yerlede 7-4 olctuler hastanede başım donuyor kalktikca allahtan istahim iyi yarın falan daha iyi olurum diye düşünüyorum. Fotoda cekicem inşallah. ilaçlarımı aldim Tiramisu35 Tiramisu35 suyumda yanımda. Mentorun kendi sitesinde de var öncesi ve sonrası muradiyee muradiyee hayal_alemi hayal_alemi ordan da bakin bence kendi vücut tipinize orda mutlaka bişeyler bulursunuz https://www.breastimplantsbymentor.com/breast-augmentation/before-after-photos/

bu site supermis cok teşekkürler. bu arada boy ve kilonu yazabilir misin rica etsem Jade1982 Jade1982

Back
X