- 26 Ekim 2016
- 116
- 78
- 39
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Canım sağol çok zayıfların başına geliyor genelde sen kaç kilosun bu arada :)) ben de pimpirikliyimdir ama maalesef bazı şeyleri vücut yapıyor çaresi Yok daha ilerlerse yada olumsuz bir durum olursa tabii Fatih bey gereğini yapacaktır şu an bekleme sürecindeyim. Bu arada dün eşimle şakalaşıyorduk biraz ters hareket yaptım galiba sağ göğsümün altındaki dikişler çok kötü acıyor aslında dikiş de kalmadı yanı kaynadı gitti ama içten acısı var ne demeye böyle aksiyonlara girdim hiç bilmiyorum :))
Boyun da kilon da güzelmiş göğüs altın kaç cm bir de göğüs dokun var mı yok mu canım?1.69 boy 54 kilo bakalim fatih bey bana nasıl bi şey onerecek?Tiramisu35
Boyun da kilon da güzelmiş göğüs altın kaç cm bir de göğüs dokun var mı yok mu canım?[/QUO
Canim sen iyilestinmi nasıl oldun
Canim ayaklanma ne kadar sürede oluyor bende ocak ayında olucam çok heyecanliyimAslında 1 ay sonra insan hemen hemen hiç ameliyat olmamış gibi oluyor . Ama yumuşaması vs 6 ayı buluyormuş sanırım dönüm noktası o :))
Ben dördüncü günü vileda yaptım ütü yaptım yemek yaptım o gün kontrolüm vardı araba kullandım :)) zaten hastaneden gelişte yattım sadece 1 gün ondan sonra kendime geldim canım hani bazıları diyor ya pijamamı çekemeden diye hiçbiri bende olmadı ameliyattan çıktığım zaman bile hastanede kalırken yani kendim gittim tuvalete. İlk birkaç gün eskisi gibi olmasa da yavaş yavaş hareket ederek tüm işlerimi kendim yaptım 1 haftayı geçince işe döndüm ki ben bilgisayarcıyım kasaları filan kaldırmam gerekli olabiliyor ama hiç zorlanmadım. Ki ben kas altı oldum şanslıyım bu konularda :)) doğumlarımdan sonra da hiç yatmamıştım :))Canim ayaklanma ne kadar sürede oluyor bende ocak ayında olucam çok heyecanliyim
Çok iyimis ya vala sevindim adına acaba ben nasıl atlatirimbabam da bilmemeli.kaç tl ye yaptirdiniBen dördüncü günü vileda yaptım ütü yaptım yemek yaptım o gün kontrolüm vardı araba kullandım :)) zaten hastaneden gelişte yattım sadece 1 gün ondan sonra kendime geldim canım hani bazıları diyor ya pijamamı çekemeden diye hiçbiri bende olmadı ameliyattan çıktığım zaman bile hastanede kalırken yani kendim gittim tuvalete. İlk birkaç gün eskisi gibi olmasa da yavaş yavaş hareket ederek tüm işlerimi kendim yaptım 1 haftayı geçince işe döndüm ki ben bilgisayarcıyım kasaları filan kaldırmam gerekli olabiliyor ama hiç zorlanmadım. Ki ben kas altı oldum şanslıyım bu konularda :)) doğumlarımdan sonra da hiç yatmamıştım :))
maşallah sanaBen dördüncü günü vileda yaptım ütü yaptım yemek yaptım o gün kontrolüm vardı araba kullandım :)) zaten hastaneden gelişte yattım sadece 1 gün ondan sonra kendime geldim canım hani bazıları diyor ya pijamamı çekemeden diye hiçbiri bende olmadı ameliyattan çıktığım zaman bile hastanede kalırken yani kendim gittim tuvalete. İlk birkaç gün eskisi gibi olmasa da yavaş yavaş hareket ederek tüm işlerimi kendim yaptım 1 haftayı geçince işe döndüm ki ben bilgisayarcıyım kasaları filan kaldırmam gerekli olabiliyor ama hiç zorlanmadım. Ki ben kas altı oldum şanslıyım bu konularda :)) doğumlarımdan sonra da hiç yatmamıştım :))
maşallah sanaama diye diye nazara geldin canım benim inşallah şu dalgalanma olayın geçicidir bozma moralini
Çok iyimis ya vala sevindim adına acaba ben nasıl atlatirimbabam da bilmemeli.kaç tl ye yaptirdini
saol canim heyecanlandim . peki aynada kendini nasıl goruyorsun dekolteli birşey giydiğinde falanCanım benim göğüslerime yağ enjektesi de yapıldı fakat onun için ekstra ücret almadılar 7000 TL ye oldum ameliyatımı. Babana belim sırtım tutulmuş filan dersen hiç anlamaz canım :))
saol canim heyecanlandim . peki aynada kendini nasıl goruyorsun dekolteli birşey giydiğinde falan
Memeli :)))
Ahaha daha nolsunn memeli
Ahh çok mu şey istiyoruzz sankimm..O değil de kızlarrrr kasımın da ortasına geldikkk Tiramisu35 N NVLN
Zaman dediģin geçiyor tatlım..belki 20 gün sonra günu kesinleştirceksin:))..Ahaha daha nolsunn memeli
Ahh çok mu şey istiyoruzz sankimm..O değil de kızlarrrr kasımın da ortasına geldikkk Tiramisu35 N NVLN
Ayyy bende bugün sutyen almaya gittim pek bi güzeldiAhaha daha nolsunn memeli
Ayy inşş inşş tez zamanda.. Maşallahh diyelimm.. Evet zaman çabuk geçiyoo inş en kosa zamanda alıcam artıkkAyyy bende bugün sutyen almaya gittim pek bi güzeldi75 a idim 75 c aldım ve bi model de 75 d hepside doluydu maşallah mutluluk sebebi..inşallah sende oyle olacaksın ch1
Merakla bekliyorum valla..gününu ameliyatıni cc ne kadar olcak falan filan hadi artıkAyy inşş inşş tez zamanda.. Maşallahh diyelimm.. Evet zaman çabuk geçiyoo inş en kosa zamanda alıcam artıkk
Ayyy bende bugün sutyen almaya gittim pek bi güzeldi75 a idim 75 c aldım ve bi model de 75 d hepside doluydu maşallah mutluluk sebebi..inşallah sende oyle olacaksın ch1
Sporcu sütyeni bende almıştm aynı pentiden önce ama artık sıkıldm ondan değişiklik şart.hakkını vermeli füzelerinOo maaşallah bir c Cup daha :)) sanırım bir tek ben b Cup kullanıyorum burda .. ben iki tane sporcu sütyeni gibi pedli sütyen aldım pentiden onları kullanıyorum diğer sütyen alışverişlerini yaza saklıyorum :))