- 2 Ekim 2015
- 228
- 259
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
yanlız değilsin canımcım bende BOo maaşallah bir c Cup daha :)) sanırım bir tek ben b Cup kullanıyorum burda .. ben iki tane sporcu sütyeni gibi pedli sütyen aldım pentiden onları kullanıyorum diğer sütyen alışverişlerini yaza saklıyorum :))
yanlız değilsin canımcım bende B
Canım senin dokun da varmış şimdi bi daha baktım fotolarına nasıl b Cup olursun sen :))Eliff16
Ben memnunum ya büyüklugunden cok buyuk istemedim zaten dr a da dedim dogal olsun diye.üst kisimlar emzirmede cok bosalmisti oralari dolsun bi de biri daha sarkikti gormusundurYa c Cup olsaydık keşke değil mi?
Tiramisu35 canim Gecmis olsun. Ayni sorun bende de vardi. Iki haftada bir regl oluyodum. Bide tuhaf olan , biraz özel olcak Ama, iliskinin ardindan basliyodu regl kanamam. Dr hap verdi . Belirli günlerde kullandim. Bi kac ay boyunca. Simdi düzeldi cok sükür ayda bir oluyorum. Hapin adi duphaston. SenDe de belki hormonlardan olabilir. Cok asiri kanamam oluyodu Benim 10 Gün sürüyodu bide. Benimde ilk zamanlar sol gögüsümde dalgalanma vardi. Hatta damar Gibi bir cikinti vardi . Cok korkmustum. Ama gecti cok sükür. Ama o gögüsüm Hala digerine bakarak sert sanki. Seninde iyilesir Insallah zamanla. Gecmis olsun.
Kızlar a b c cup ne demek cahilimde
operasyon sonrası destekli sudyen giyilebiliyo mu. ben dogal dursun istiyorum ama hani bazen soyle baskin dekolte de fena olmaz diye düşünüyorum çünkü
sekli bozulabilir ama dimi
Gecmis olsun canim ya dikkat et biraz daha demistim sana hatirlarsan zorlamisindir diye daha buyuk sorunlar cikmasin aman diyimKızlar sağ göğsümün altındaki dikiş acıyordu ya onun için Fatih beye gittim zorlamışım kendimi :/ ama önemli. Birşey değilmiş gerçi bugün biraz daha iyiyim ama önlem olsun diye yine de gittim konuştum :)) her seferinde de tek tek anlatıyor canım doktorum ya
İyileşirsin canm sadece ćok zorlayamayabilirsn daha..kontrollerin de sık olcak zaten ilk etapta takipte olman iyi olur en azından acaba yanlış bi hareket yaptımmi gibi soru işaretlern kalmaz..aralıkta bende kontrole gitcem..Kızlarr bende 15 tatilde olmaya karar verdim. İyileşirim diye ümit ediyorum
yapı olarak bende mınyonum 46 kıloyum sızce kac olması uygun olur ole kocaman bırsey ıstemıyorum orta olsun .