İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Aa ufak bi sorun çklmış sanki.. Hiç merak etme gönlünü ferah tut.. Bi şekilde halleder Fatih beg gerektiğinde.. Kaldıki masajla hallolur inşş..

Evet canım ya masaj yaparken bi göğsümde dalgalanma görünüyor hafiften bazen var bazen Yok .. rippling olacak diye ödüm koptu böyle göğüslerim olsun diye dört gözle bekledim çol çirkin bi görüntü rippling ama çok şükür bendeki öyle değilmiş masaj yaparken çıkıyor arada normalde Yok. Yanlış masajdan da olurmuş şimdi Fatih bey başka masaj önerdi onu yapıyorum.. bu kadar zayıf olunca mutlaka birşey çıkıyor işte kilo alıyım desem üstlerden nasıl alıcam yağ enjektesi de eridi gitti sanki bakalım yaza kadar nasıl olacak sık sık kontrollerim var zaten Fatih bey çağırıyor hep.. bi dahaki kontrolüm 2 ay sonra

Nuronunu Nuronunu bugün kontrole gidecektin canım sonuç nedir bilgilendir bizi de???
Epeydir giremedim soteye kizlar yogundum olaylar soyle gelisti doktorum bana mentor izmir distiribitorun numarasini verdi hem elemanin hem patronun esim durumu ele aldi ben ariycam dedi elemani aradi gayet large rahat gevsek bir adam dediki sizin esiniz 10 gunle hastane garantisini kacirmis benim ameliyatimdan 10 gun sonra mentor hastane masraflarinida karsilamaya baslamis e ne olacak 10 gunden bunuda yapin dedi yapamayiz diye inat etti esimde buyuk patronu aradi meger eleman adama soylememis bile biz 40 gundur sizden haber bekliyoruz dedik nasil yani bir gunluk is silikonlariniz paketiyle hazir hastane masrafinida doktorunuzla bi goruselim dedi yarim saat sonra biz doktorunuzla cozduk isi dedi tesekur ettik kapattik doktorumda onumuzdeki cumartesiye randevu verdi ne konustular bilemiyorum cunku cok yogunmus bana donus yapmadi bir hafta sonra ne olacak mentor neyi ustlendi tam anliycam kizlar bir hafta daha bilgisizim anliycaginiz bu arada baska doktor fikri alayim iki ameliyat konusunda dedim iki haftadan once kimse randevu veremiyor allahim tum kadinlar guzelesme derdinemi dustuk ne :)

Epeydir giremedim soteye kizlar yogundum olaylar soyle gelisti doktorum bana mentor izmir distiribitorun numarasini verdi hem elemanin hem patronun esim durumu ele aldi ben ariycam dedi elemani aradi gayet large rahat gevsek bir adam dediki sizin esiniz 10 gunle hastane garantisini kacirmis benim ameliyatimdan 10 gun sonra mentor hastane masraflarinida karsilamaya baslamis e ne olacak 10 gunden bunuda yapin dedi yapamayiz diye inat etti esimde buyuk patronu aradi meger eleman adama soylememis bile biz 40 gundur sizden haber bekliyoruz dedik nasil yani bir gunluk is silikonlariniz paketiyle hazir hastane masrafinida doktorunuzla bi goruselim dedi yarim saat sonra biz doktorunuzla cozduk isi dedi tesekur ettik kapattik doktorumda onumuzdeki cumartesiye randevu verdi ne konustular bilemiyorum cunku cok yogunmus bana donus yapmadi bir hafta sonra ne olacak mentor neyi ustlendi tam anliycam kizlar bir hafta daha bilgisizim anliycaginiz bu arada baska doktor fikri alayim iki ameliyat konusunda dedim iki haftadan once kimse randevu veremiyor allahim tum kadinlar guzelesme derdinemi dustuk ne :)

Ben anlayamadım sen Fatih beyden Pazartesi'ye randevu almamış mıydın?

Evet canım ya masaj yaparken bi göğsümde dalgalanma görünüyor hafiften bazen var bazen Yok .. rippling olacak diye ödüm koptu böyle göğüslerim olsun diye dört gözle bekledim çol çirkin bi görüntü rippling ama çok şükür bendeki öyle değilmiş masaj yaparken çıkıyor arada normalde Yok. Yanlış masajdan da olurmuş şimdi Fatih bey başka masaj önerdi onu yapıyorum.. bu kadar zayıf olunca mutlaka birşey çıkıyor işte kilo alıyım desem üstlerden nasıl alıcam yağ enjektesi de eridi gitti sanki bakalım yaza kadar nasıl olacak sık sık kontrollerim var zaten Fatih bey çağırıyor hep.. bi dahaki kontrolüm 2 ay sonra

Tiramisu35 Tiramisu35 Selam tiramusu oncelikle cok geçmiş olsun umarim doktorun dedigi gibi masaj degisimi ile hallolur. canını cok sıkacak ciddiyette degildir umarim

bu masaj dediginiz sey cok farkli bisey mi anlamadim ben, yanlis masaj falan diyosunuz ya. onu da doktor gostermiyor mu zaten nasil yapilacak diye. nasil yanlış oluyo ki (bu arada masaj konusu hakkinda gerçekten hic bi fikrim yok soru ksba geldiyse cahilligime verin)

bu masaj dediginiz sey cok farkli bisey mi anlamadim ben, yanlis masaj falan diyosunuz ya. onu da doktor gostermiyor mu zaten nasil yapilacak diye. nasil yanlış oluyo ki (bu arada masaj konusu hakkinda gerçekten hic bi fikrim yok soru ksba geldiyse cahilligime verin)

Estağfirullah canım , ameliyattan sonra öğrendim ben de nasıl maaaj yapılacağını o yüzden bilmemen doğal :) yanlış derken şöyle zAten masaj kaç türlü yapılabilir ki göğüse? Ama kişiden kişiye değişiyor çünkü vücudun verdiği tepki farklı oluyor mesela doktorlar ilaç yazıyor bazılarının bünyesine o ilaç dokunabilirken bazısına çok iyi gelebiliyor o bünyesine dokunan farklı alternatif ilaçları deniyor değil mi, masaj da böyle birşey işte :) doktor olması gerekeni gösteriyor ama vücudum zayıf olduğu için farklı tepki veriyor. Ameliyat olduğumda 46 kiloydum hoş şimdi hem protezle beraber hem de biraz da ben kilo almışım şu an 48 kiloyum. Ama tabii üstten almak için çok daha fazla kilolar almak lasım aldığım kilo göbeğimde be biraz da kalça kısmımda sanırım ama yine üst derim çok ince protezi örtecek dokum zAten yoktu kas altı oldum ama deri ince olduğu için ne kadar kas altı olsam da dokusu olan birinin duruşu gibi olmuyor. O dalgalanma da her zaman çıkmıyor arada masaj yaparken görünüyor ama her zaman da değil Fatih bey söylemişti zAten göğüs cebim küçükmüş zAten küçük olmasaydı daha büyük ccler konulabilirdi sırtım ve omuzlarım geniş benim 80 beden sütyen kullanıyorum ben o kadar zayıf olmama rağmen :KK66: inşallah doğru masajla birşey kalmayacak eğer hala devam ederse Fatih bey bir formül düşünür kontrollere gidiyorum arada aklıma takılan birşey olunca yazıyorum hemen beni yine kontrole çağırıyor zAten

Bu arada kontrole gittim , çok şükür rippling yokmuş ama yanlış masajdan kaynaklı arada öyle gözüküyormuş .. rippling özellikle eğilince gözüken birşeymiş, bilginiz olsun kızlar..
Rippling ne ki arkadasim cok gecmis olsun insallah gecici biseydir sıkma canini:anne::KK200:

Sevindim canım yaa canla başla böyle bi işe kalkışıp sonunda problem yaşadığın zaman insan direk demorize oluyor. Çok şükü.. Zaten göğüslerin tam olarak yerleşmesi 6 ayı buluyormuş. İnş bi sorun sıkıntı çıkmaz.. Benim de üst kısmım zayıf aynı şekilde olur diye düşünüyorum. Fatih bey erimeyi göze alarak yağı koyuyorum yani eridikten sonraki görüntüyü baz aldığını söylemişti.. Bakalım ya daha çok erken bişeyler söylemek için.. İçini ferah tut:KK19:

Kim dedi onu kız hiçbirşey anlamadım ?
Kız ben rahim sarkması için yazmıştım internetten bakın yazıyor demiştim. Benimi kastetti acaba? o_O Biraz mühtehcen cevaplar olabileceğini düşündüğüm için ve açılan konu ile alakalı olup konuyu dağıtmamak,uzatmamak için yazmıştım öyle .. Yoksa bilirsin yazarım üşenmem ben. Genital estetik konusunda sorulsa tamam ama meme estetiği,heleki doktorun ismi ile açılmış bir konu.. :KK14:

tekrar cok geçmiş olsun tiramisu ciddi bi sorun olmamasına sevindim. ya ben boyle biraz pimpirikli bi tipim umarım seni sıkmıyorumdur. seni de biraz rol model aldim sanırım kendime dalgalanma oldu falan diye yazinca sen kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm inan. Tiramisu35 Tiramisu35

Kız ben rahim sarkması için yazmıştım internetten bakın yazıyor demiştim. Benimi kastetti acaba? o_O Biraz mühtehcen cevaplar olabileceğini düşündüğüm için ve açılan konu ile alakalı olup konuyu dağıtmamak,uzatmamak için yazmıştım öyle .. Yoksa bilirsin yazarım üşenmem ben. Genital estetik konusunda sorulsa tamam ama meme estetiği,heleki doktorun ismi ile açılmış bir konu.. :KK14:
Benim sorum altina yazmis bende üstüme alindim ripling ne diye sordym ya.ne bileyim ilk defa duydugum bi terim diye .hayir anlamadigim sey bu baslik altinda ne sorup ne konuscazki zaten:KK61:

Ya zaten ben rahim ameliyatı da olursam bu başlık altından yazıcam yine genital estetik bölümünü okuyayım dedim ama arada çok sinir boucu cevaplar var işte ben bu yüzden aezeryanla Doğum yaptım diyenler var kız gibiyim diyenler var bebek ilk aylardan itibaren bası yapıyor zAten Rahime hiç doğurmamış bi insanla sezeryanla doğurmuş bi insan dahi olsa bir olamaz yani normal Doğum tetiklemiyor sadece bunu Doğum yapmak yeterli. Ha bazılarında sorun olmaz onlar şanslılar vücut bu neye göre sorun çıkıyor belli değil. Kaldı ki iç dudak büyümesi bakirelerde dahi olan birşey tabii ki herşeyi konuşup yazabiliriz ben biraz özel konular olduğu için dikkat ettiyseniz çok fazla özele girmeden sordum ha çok özel bir sorum olsa özel mesajla yazarım zaten kaldı ki gerçekten internette de geniş bilgiler var bu başlık meme başlığı diye sadece memeden bahsedip geçmeyeceğiz tabii Kaş konturu yaptırdım yazdım yakında kalıcı eyeliner yaptıracağım onla da ilgili bilgileri paylaşacağım sizle . Arzum zaten herşeyi güzel güzel anlatıyor sağolsun ama iş genital estetik olunca çok da paylaşacak bi ayrıntı Yok açıkcası sadece iyileşme süreci nasıl oldu hani ağır mı geçti ağrısı oldu mu onu merak ettim daha ayrıntılısını yaşayıp görürüm inşallah :KK66:

Benim ara kanamalarım da var kaç kere gittim doktora herhangi birşey Yok dediler ama şimdi 15 gün sonra yine oldu Hem onun için hem de şu konular için gideceğim ben kadın Doğuma .

tekrar cok geçmiş olsun tiramisu ciddi bi sorun olmamasına sevindim. ya ben boyle biraz pimpirikli bi tipim umarım seni sıkmıyorumdur. seni de biraz rol model aldim sanırım kendime dalgalanma oldu falan diye yazinca sen kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm inan. Tiramisu35 Tiramisu35

Canım sağol çok zayıfların başına geliyor genelde sen kaç kilosun bu arada :)) ben de pimpirikliyimdir ama maalesef bazı şeyleri vücut yapıyor çaresi Yok daha ilerlerse yada olumsuz bir durum olursa tabii Fatih bey gereğini yapacaktır şu an bekleme sürecindeyim. Bu arada dün eşimle şakalaşıyorduk biraz ters hareket yaptım galiba sağ göğsümün altındaki dikişler çok kötü acıyor aslında dikiş de kalmadı yanı kaynadı gitti ama içten acısı var ne demeye böyle aksiyonlara girdim hiç bilmiyorum :))

Benim sorum altina yazmis bende üstüme alindim ripling ne diye sordym ya.ne bileyim ilk defa duydugum bi terim diye .hayir anlamadigim sey bu baslik altinda ne sorup ne konuscazki zaten:KK61:

Canım mesajını beğenmişim ama cevabı arada kaynamış rippling dalgalanma oluyor göğüste protezin kenarları sıkışmış gibi bir görüntü oluyor . Benimki masaj yaparken arada çıkıyor inşallah tekrarlamaz .

X