Ameliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiç
pentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+
protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek