İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Revizyon derken canım tekrar mı ameliyat oldun neden oldu peki sorun mu çıktı ben de diyorum bu kız neden görünmüyor çok geçmiş olsun canım ya :/ Ben iyiyim canım ya beklemedeyim işte nasıl olacak nasıl şekillenecek vs vs beklemekten başka çare yok :)

Evet revizyon yani duzeltme oldum. Kıkırdak erimesi olusmuş dolgu yapmasi gerekti mecbur ikinci ameliyati olduk:KK43:

Ameliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiç :KK12: pentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek :KK71:
Yok ameliyat sutyeni degil canim onu 1 hafta taktim ben normal sutyen yani sutyensiz dolasma dustan sonra yataktan kalkinca hemen giy dedi.yanma yapiyosa biraz daha bekle o zaman acele etme canim.kapansin iyice kesilerin:KK37:

Ameliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiç :KK12: pentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek :KK71:

Yaa bi daha cekemem ya ayni surecleri Allah korusun sarkmasinlar sarksada sarkar napalim eski halinden kotu olmaz heralde:KK53::KK53::KK17:

Evet revizyon yani duzeltme oldum. Kıkırdak erimesi olusmuş dolgu yapmasi gerekti mecbur ikinci ameliyati olduk:KK43:

Ayşegül hanım mı yapmıştı canım ameliyatını yine? Çok geçmiş olsun canım
Üst üste zor olmuştur sana ama inşallah bir daha gerek olmaz..

Yaa bi daha cekemem ya ayni surecleri Allah korusun sarkmasinlar sarksada sarkar napalim eski halinden kotu olmaz heralde:KK53::KK53::KK17:

niye öyle dedin elif zor mu geçmişti ameliyat sürecin ?

Darkness14 Darkness14 geçmiş olsun canım . Havalar soğumaya başladı grip sezonu açıldı tabii :)

Ayşegül hanım mı yapmıştı canım ameliyatını yine? Çok geçmiş olsun canım
Üst üste zor olmuştur sana ama inşallah bir daha gerek olmaz..

niye öyle dedin elif zor mu geçmişti ameliyat sürecin ?

Darkness14 Darkness14 geçmiş olsun canım . Havalar soğumaya başladı grip sezonu açıldı tabii :)
yani çok kolay değildi tabiki bide ailemden habersiz yaptırmıştım ben sadece eşim kızım bi de bi arkadaşıma dedim.bi de bayram tatiline denk getirmiştim düşünsene ilk 4-5 gün ağrılarla farkettirmicem diye çok zorlandım ee bi de maddi boyutu da var:KK51::KK43:

Aynen en can alıcı kısmı bikiniler ve iç çamaşırları :KK66: ben şu an yan yatabiliyorum herşeyi normal yapabiliyorum sadece mesela silme gibi işleri yaparken sorun oluyor benim için hani kol kaslarımı hareket ettirdiğim zaman bir de mesela uzağa birşey fırlatamam diyeyim onun harici normal günlük işlerimi yapıyorum ağır kaldırıyorum mesela herhangi bir sorun olmuyor :KK66: sen ne zaman randevu alacaksın ?
Ben Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum , işten iznimi de anca ayarlıcam zaten. Sen dayanıklı birisin sanki biraz :) bir de ilk günlere göre büyüdü mü göğüslerin? Bazılarının da küçülmüş galiba sonradan o_O

Eğer izmirde isen reha gencosmanoğlu derim bende 15 gün oldu taktiralı çok memnunum ne ağrı ne acı ki bu protez de ikinci ameliyatim zaten 3 ayda gerçek şekline ulasiyor ödem falan geç kalma harekete gec

Evet izmirdeyim , teşekkür ederim araştırayım onu da . Ben muhtemelen kasım ayında ayarlıcam işyerimden izini. Bakalım umarım benim de ağrısız sızısız geçer :KK45:

Ben Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum , işten iznimi de anca ayarlıcam zaten. Sen dayanıklı birisin sanki biraz :) bir de ilk günlere göre büyüdü mü göğüslerin? Bazılarının da küçülmüş galiba sonradan o_O

Canım şimdi ben kas altı oldum önceden hiç dokum yoktu zAten kas altı olduğu için kas protezi ortaya çıkarmıyor bir süre. Hatta küçük mü oldu filan diye bir sürü üzdüm kendimi sonradan bi baktım ki kas protezi bırakmaya başladıkça daha büyümeye şekillenmeye başladı :) ama tabii başta ödemler oluyor ya ona göre insana kiçülmüş gelebiliyor ama dediğim gibi benim kas altı olduğu için sonradan göstermeye başladı kendini :KK66:)

Merhabalar, Tiramisu 35 öncelikle çok geçmiş olsun bayadır takip ediyorum bu forumu dışarıdan (yeni uye oldum :))). Ben de düşünüyorum uzun zamandır yaptırmayı. Herkes benzer yollardan geçiyor sanırım. İlk başlarda bir sürü forumda gezindim. Sürekli after before fotograflarını inceledim (malum realself e ugradı biçogumuz sanırım) :KK70: Sonuç olarak ben de fatih uygur a gitmeye karar verdim. Bu arada daha randevu bile almadım ama yakındır sanırım somut girişimde bulunmam. :) Ama insan bir sürü şey okusa da sanırım en tatmin edici şey olayı yaşamış tecrübe etmiş birisinin sözlerini duymak. O yüzden bu forum benim için süper oldu. Tiramisu35 Tiramisu35

Merhabalar, Tiramisu 35 öncelikle çok geçmiş olsun bayadır takip ediyorum bu forumu dışarıdan (yeni uye oldum :))). Ben de düşünüyorum uzun zamandır yaptırmayı. Herkes benzer yollardan geçiyor sanırım. İlk başlarda bir sürü forumda gezindim. Sürekli after before fotograflarını inceledim (malum realself e ugradı biçogumuz sanırım) :KK70: Sonuç olarak ben de fatih uygur a gitmeye karar verdim. Bu arada daha randevu bile almadım ama yakındır sanırım somut girişimde bulunmam. :) Ama insan bir sürü şey okusa da sanırım en tatmin edici şey olayı yaşamış tecrübe etmiş birisinin sözlerini duymak. O yüzden bu forum benim için süper oldu. Tiramisu35 Tiramisu35

Teşekkür ediyorum canım. Geçti gitti bile :)) yarın tam 1 ay oluyor %95 ameliyat olmamış gibiyim çok çok zorlamadıkça kendimi sıkıntım Yok çok şükür.. ilk günden süregelen hafif bi süreç yaşadım kas altı olmama rağmen .. biliyorsun kas altı ameliyatlar ağrı açısından daha zorlu geçmesine rağmen ben 4. Gün ağrı kesici kullanmayı bırakmıştım.. 4. Güne kadar da iyileştirme özelliği olduğu için aldım yani hiç almasam dahi olurdu öyle diyeyim :) randevuyu en geç 1 hafta içinde veriyorlar ameliyat tarihini de yakın zamana veriyorlar çok bekleme olmaması daha iyi çünkğ ameliyat olacağını bile bile beklemek Benim için ameliyat olmaktan daha zor :)) Fatih bey çok doğru bir seçim gittiğinde o enerjiyi alacaksın zaten güven çok önemli . Fatih bey çok sevecen ılımlı ve kesinlikle kendini beğenmiş biri değil çok alçakgönüllü . Ben bilirim ben yaparım şeklinde davranmıyor güzelce anlatıyor muayene kısa sürüyor zAten ama ameliyat günü daha uzun tanıma şansın olur çizim ve ölçüm yapıyor odasında o ölçümlere göre takılacak ccye karar veriliyor . Hoş bence doktorlar bizi görür görmez kaç cc konulacağını göz kararıyla dahi bilebilirler Allah bilir kaç ameliyat yapmıştır bu şekilde ama en son ölçümle bir kez daha kararın üstünden geçiliyor cc konusunu doktora bırakmak çok önemli bence çünkğ bu beğenmeyip sonradan değiştirilebilecek birşey değil onlar 3 ay sonra 6 ay sonra yıllar sonra göğüslerin nasıl olacaklarını bildikleri için en doğru kararı veriyorlar diye düşünüyorum .. hakkında hayırlısı olsun canım belki kontrollerde karşılaşırız bile kim bilir ? Sürecini merakla bekliyorum :KK66:

ayyyy. cevabini okurken bile heyecanlaniyorum. hala acaba gereksiz bisey mi yapıyorum diyorum kendi kendime. ameliyat sonrasinda keske dedigin oldu mu hic. az bucuk tahmin edebiliyorum cevabini ama yine en iyi sen anlarsın kafada deli sorular iste Tiramisu35 Tiramisu35

X