- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
- Konu Sahibi Tiramisu35
ayyyy. cevabini okurken bile heyecanlaniyorum. hala acaba gereksiz bisey mi yapıyorum diyorum kendi kendime. ameliyat sonrasinda keske dedigin oldu mu hic. az bucuk tahmin edebiliyorum cevabini ama yine en iyi sen anlarsın kafada deli sorular iste Tiramisu35
Durumunu bilemiyorum ama benim gerçekten çok çookkk ihtiyacım vardı hem zayıfım göğüslerim de dümdüzdü zaten küçük dE olsa göğüslerim olsaydı bu ameliyatı yaptırmayacak bi düşünceye sahiptim yani bana göre herkes aynı olmak zorunda değil kimi uzundur yapısı kimi kısadır kimi kalçaları güzeldir kiminin dudakları vs .. bu durumu kabullenmiştim vücudumla barışığım eksilerimle artılarımla kendimi seviyorum. Ama gel gör ki hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi yazın bikini karmaşasından,komik mi görünüyorum düşüncesinden vs çok sıkılmıştım çünkü push up bikini üstü ilt bile top gibi durmayan göğüslerim vardı eşimden çok utanıyordum vs vs listeyi çokça uzatmak mümkün . keşkelerim yok hiç pişman olmadım iyi ki yaptırmışım diyorum hep . Tshirtler bile ayrı güzel oluyor ben aynı Benim ama fark eden çok şey var özgüvenim yerine geldi eşim zAten bayılıyor daha ne olsun :)))