İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

ayyyy. cevabini okurken bile heyecanlaniyorum. hala acaba gereksiz bisey mi yapıyorum diyorum kendi kendime. ameliyat sonrasinda keske dedigin oldu mu hic. az bucuk tahmin edebiliyorum cevabini ama yine en iyi sen anlarsın kafada deli sorular iste Tiramisu35 Tiramisu35

Durumunu bilemiyorum ama benim gerçekten çok çookkk ihtiyacım vardı hem zayıfım göğüslerim de dümdüzdü zaten küçük dE olsa göğüslerim olsaydı bu ameliyatı yaptırmayacak bi düşünceye sahiptim yani bana göre herkes aynı olmak zorunda değil kimi uzundur yapısı kimi kısadır kimi kalçaları güzeldir kiminin dudakları vs .. bu durumu kabullenmiştim vücudumla barışığım eksilerimle artılarımla kendimi seviyorum. Ama gel gör ki hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi yazın bikini karmaşasından,komik mi görünüyorum düşüncesinden vs çok sıkılmıştım çünkü push up bikini üstü ilt bile top gibi durmayan göğüslerim vardı eşimden çok utanıyordum vs vs listeyi çokça uzatmak mümkün . keşkelerim yok hiç pişman olmadım iyi ki yaptırmışım diyorum hep . Tshirtler bile ayrı güzel oluyor ben aynı Benim ama fark eden çok şey var özgüvenim yerine geldi eşim zAten bayılıyor daha ne olsun :)))

Oy fıstıklar :KK19: Hadi muradiyee muradiyee elini çabuk tut Darkness14 Darkness14 sömestrda olacak ameliyatını.. belki aşağı yukarı aynı gümlerde olursunuz kim bilir :)) şimdiden olun da sonra iyileşmesi vs derken yaza hiç ameliyat olmamışız gibi girelim , bikini muhabbeti yapalım :)) bu Arada eşim bayılıyor dedim ama bir yandan da kıskanmaya başladı her yaz tatile giderdik bu yaz gitmeyelim olmazsa diyor :-) gömlek giyiyorum (ki dekolte filan değil) gömlek giyme diyor tshirt giyiyorum tshirt giydiğime kızıyor ... daha dekolteli vs giysem nasıl olur bilmiyorum çok hoşuma gitti ama darısı başınıza :KK25:

Oy fıstıklar :KK19: Hadi muradiyee muradiyee elini çabuk tut Darkness14 Darkness14 sömestrda olacak ameliyatını.. belki aşağı yukarı aynı gümlerde olursunuz kim bilir :)) şimdiden olun da sonra iyileşmesi vs derken yaza hiç ameliyat olmamışız gibi girelim , bikini muhabbeti yapalım :)) bu Arada eşim bayılıyor dedim ama bir yandan da kıskanmaya başladı her yaz tatile giderdik bu yaz gitmeyelim olmazsa diyor :-) gömlek giyiyorum (ki dekolte filan değil) gömlek giyme diyor tshirt giyiyorum tshirt giydiğime kızıyor ... daha dekolteli vs giysem nasıl olur bilmiyorum çok hoşuma gitti ama darısı başınıza :KK25:
Aynı durum bendede var badi giyerdim çok şimdi diyor acaba badi giymesen de salaş bluzlerden alsak moda hem:))..oh olsun :KK31::KK9:

Tiramisu35 Tiramisu35 N NVLN kasıma girdik yaaa:KK45: aralıkta günümü alacağım :rapci:
Önce ben olayım artık yaa:KK51: çok bekledimm hatırlıyo musunuz daha 6 ay var diyodum:olamaz:
Ya ben eşimle şimdiden konuşuyorum dekolte giyerim bak diye :KK48: ama olunca işler değişebilir tabi. Sonuçta duruşumuz bakışımız değişiyodur değil mi kızlaarrr:süslü:
Çok sabırsızım çabuk geçse zamann.. Her şeyi ayarladım bi gün kaldı..

Evet izmirdeyim , teşekkür ederim araştırayım onu da . Ben muhtemelen kasım ayında ayarlıcam işyerimden izini. Bakalım umarım benim de ağrısız sızısız geçer :KK45:
Kesinlikle reha gençosmanoğlu elektirigi çok hoş biraz pahalı ama deger hiç ağrım olmadi ve çok düzgün iş çıkardı ve işinin arkaşinda bir doktor herkese tavsiye ederim pişman olmayacaksınız emin olun

Tiramisu35 Tiramisu35 N NVLN kasıma girdik yaaa:KK45: aralıkta günümü alacağım :rapci:
Önce ben olayım artık yaa:KK51: çok bekledimm hatırlıyo musunuz daha 6 ay var diyodum:olamaz:
Ya ben eşimle şimdiden konuşuyorum dekolte giyerim bak diye :KK48: ama olunca işler değişebilir tabi. Sonuçta duruşumuz bakışımız değişiyodur değil mi kızlaarrr:süslü:
Şurda kalmış kasıma üç gün ardından aralık derken hoopp memedaş olmuşuz..:halay:yıllarca dekolte giyemediysen tadını çikarmana izin versin lütfen o dekolte için 7 bin lira saycaksın :-) insanın yüruyüşü bile değişiyor daha bi özgüven geliyor hani gizlediğin o badilerden belli olan sütyen üstü boşluklar yok yani :KK70:allahım neydi o günler ya hatırladım şimdi..o kadar memesizdim ki sutyen altindan kayiyordu sutyen yukarda memeler aşağda sallak sullak boş deri...:KK42:yani geçmiş benden o kadar geçmiş ki sanki hep memeliymişim gibi unutmuşum..inşallah sende en kısa sürede aramıza katılırsın

Şimdi eşin birşey demez belki ama ilerde nasıl olacağını o da tahmin edemiyordur sonra kıskanıp bizimkiler gibi onu giyme bunu giyme demeye başlar mı bizimkiler gibi :KK70:
Şurda kalmış kasıma üç gün ardından aralık derken hoopp memedaş olmuşuz..:halay:yıllarca dekolte giyemediysen tadını çikarmana izin versin lütfen o dekolte için 7 bin lira saycaksın :-) insanın yüruyüşü bile değişiyor daha bi özgüven geliyor hani gizlediğin o badilerden belli olan sütyen üstü boşluklar yok yani :KK70:allahım neydi o günler ya hatırladım şimdi..o kadar memesizdim ki sutyen altindan kayiyordu sutyen yukarda memeler aşağda sallak sullak boş deri...:KK42:yani geçmiş benden o kadar geçmiş ki sanki hep memeliymişim gibi unutmuşum..inşallah sende en kısa sürede aramıza katılırsın

Özgüven artı mutluluk gerçekten kızlar ben 46 kiloydum bazı haftalar hatta 45e düşerdim ama hiç alma potansiyelim yoktu iştahım yoktu ameliyattan sonra iştahım açıldı daha iyi yemeye başladım ameliyat olalı 1 ay oldu ben de 50 kilo oldum :)

Ayy aynen yaa 30uma kadar beklemişim açamamışım hep kapatmışım üstelik, bide dediğin gibi o sütyenin üst tarafındaki boşluklar :duduk: amann tanrıımmm:kızgın:
Ay çok merak ediyorum böyle aman açılıp o boşluklar görünecek mi endişesi kalkıp ayy memişlerim görünecek mi şeklinde değişecek mi:KK48:
Yaa hemen geçsinn çok heyecanlandımm daha kasıma girmemişiz kapırmışım ven kasımdayız diye:KK53:
Aranıza tez zamanda gireyim artııkkk

Şimdi eşin birşey demez belki ama ilerde nasıl olacağını o da tahmin edemiyordur sonra kıskanıp bizimkiler gibi onu giyme bunu giyme demeye başlar mı bizimkiler gibi :KK70:

Özgüven artı mutluluk gerçekten kızlar ben 46 kiloydum bazı haftalar hatta 45e düşerdim ama hiç alma potansiyelim yoktu iştahım yoktu ameliyattan sonra iştahım açıldı daha iyi yemeye başladım ameliyat olalı 1 ay oldu ben de 50 kilo oldum :)
Ay deme öyle çok hayaller kurdum ben şöyle giyeceğim böyle giyeceğim diye.. Değişmesin :silah: memişlerle birlikte 50 dir belki:KK51: ahh aah tez zamanda olayım artıkk

Ay deme öyle çok hayaller kurdum ben şöyle giyeceğim böyle giyeceğim diye.. Değişmesin :silah: memişlerle birlikte 50 dir belki:KK51: ahh aah tez zamanda olayım artıkk

Memişler o kadar büyük değil kiloda çok fark edeceğini sanmıyorum canım ama var birşeyler bu ara güzel de yiyorum eskisi gibi değilim en azından öyle diyeyim :)) inşallah seninkine de az kaldı sana kaç cc takılacak nasıl duracak çok merak ediyorum

ben de aralık maximum ocak başı planlıyorum bi aksilik olmazsa. Çocuğa bakacak biri gerektiği için muayeneye bile gidemedim daha ama söylediklerinize göre bi sıkıntı yaşamam gibi görünüyo :)) Tatile gitmeyelim bu yaz diyormuş ya eşin bizdeki muhabbet de her plaja gidemeyiz artık şeklinde :)) Bakalım baya heyecanlıyım ben de. Bu arada ciddi sporu aksatmamaya çalışıyorum sonrasında izin verilmez belki diye. Bu konuda siz sıkıntı yaşadınız mı ameliyat sonrası. Şu kadar süre spor yasak falan diyorlar mı acaba?

ben de aralık maximum ocak başı planlıyorum bi aksilik olmazsa. Çocuğa bakacak biri gerektiği için muayeneye bile gidemedim daha ama söylediklerinize göre bi sıkıntı yaşamam gibi görünüyo :)) Tatile gitmeyelim bu yaz diyormuş ya eşin bizdeki muhabbet de her plaja gidemeyiz artık şeklinde :)) Bakalım baya heyecanlıyım ben de. Bu arada ciddi sporu aksatmamaya çalışıyorum sonrasında izin verilmez belki diye. Bu konuda siz sıkıntı yaşadınız mı ameliyat sonrası. Şu kadar süre spor yasak falan diyorlar mı acaba?

Ben spor yapmıyorum sporla ilgili de hiçbi soru sormadım açıkcası hayatım koşturmaca içinde geçiyor o bir nevi spor gibi oluyor spora ayıracak pek vaktim Yok :)) ama mesela benim 1 ayı geçti şu an kendimi iyi hissediyorum hani herşeyi yapabilirim gibime geliyor normal yaşantıma çoktan döndüm ağır filan da kaldırıyorum pazara gidiyorum 20-30 kilo taşıyorum hiçbir sorun yok çok şükür.

Şimdi eşin bilmediği için heyecanla bekliyordur sonrası da tatlı bi kıskançlık oluyor :)) yazı düşünemiyorum bile ki ben fazla açık giyinmem yanı basic şeyler giymeyi severim dekolte filan giymem asıl kıskançlık denize gidince ortaya çıkacak bunu biliyorum :KK70: en keyifli kısmı bikini seçmek giymek olacak yazı iple çekiyorummm :KK76:

Ben spor yapmıyorum sporla ilgili de hiçbi soru sormadım açıkcası hayatım koşturmaca içinde geçiyor o bir nevi spor gibi oluyor spora ayıracak pek vaktim Yok :)) ama mesela benim 1 ayı geçti şu an kendimi iyi hissediyorum hani herşeyi yapabilirim gibime geliyor normal yaşantıma çoktan döndüm ağır filan da kaldırıyorum pazara gidiyorum 20-30 kilo taşıyorum hiçbir sorun yok çok şükür.

Şimdi eşin bilmediği için heyecanla bekliyordur sonrası da tatlı bi kıskançlık oluyor :)) yazı düşünemiyorum bile ki ben fazla açık giyinmem yanı basic şeyler giymeyi severim dekolte filan giymem asıl kıskançlık denize gidince ortaya çıkacak bunu biliyorum :KK70: en keyifli kısmı bikini seçmek giymek olacak yazı iple çekiyorummm

surecinin gözümüzün önünde olması ve gercekten hızlı toparlanman inan daha da güven verdi bana. Süpersin gerçekten Tiramisu35 Tiramisu35

Tiramisu35 Tiramisu35 muhakkak soran olmustur ama bir daha rica etsem ozetler misin, senin sonuc olarak kac cc oldu, damla mi yuvarlak mı takildi bi de kas alti mi dual mi oldu?

benim kafamdaki temel istek dogal görünmesi. Dogal olmasi ile ilgili biraz okuyunca ozet olarak teardrop (damla) olmasindan ve dual plandan bahsediyorlar. ama after before fotograflarina bakıyorum yuvarlak mesala evet bazilarinda dogal durmuyo ama dogal durmuş olan da cok. kafa karistiriyo bu durum. Sonuç olarak (ayy cok konustum bu konularda cenem extra dusuyo :))) doktor senin kafandaki nedir sen ne istiyosun gibi sorular sordumu tiramisucum Tiramisu35 Tiramisu35

Sevgili muradiyee muradiyee hiçbir şüphen korkun olmasın emin ellerdeyiz işinin ehli bir doktorumuz var ilerde profesör dE olacak Eminim :) keşke daha önceden haberim olsaydı böyle şeylerden daha önce yaptırırdım İnan ki ben çok çok pahalı olduğunu düşündüğüm için hiç araştırma zahmetine bile girmemiştim meğerse rakamlar öyle kafamda büyüttüğüm gibi değilmiş :) önce eşime söyledim sonra anneme söyledim zAten başka kimse de bilmiyor çevremden. Fatih beyle görüşür görüşmez de muayene çıkışı ameliyat tarihimi aldım başka hiçbir doktorla görüşmedim iyi ki de görüşüp kafamı karıştırmamışım ben de buradaki ameliyat olan arkadaşların yazılarını okuyarak bilgi edindim Fatih beyi de bayağı bir araştırma sonucu seçtim yani görüşmeye gitmedim başka doktora ama netten de çok araştırdım herhangi birşey var mı diye, biraz pimpirikliyimdir de :))

Tiramisu35 Tiramisu35 muhakkak soran olmustur ama bir daha rica etsem ozetler misin, senin sonuc olarak kac cc oldu, damla mi yuvarlak mı takildi bi de kas alti mi dual mi oldu?

Diğer genel başlıkta da yazmıştım canım dual olması için az da olsa doku gerekiyor bende hiç yoktu. Ben kas altı oldum . 325 cc hp yuvarlak silikon . Ama yuvarlak derken böyle portakal gibi de durmuyor :)) ben üst dekolte de seviyorum damla olmasını istemezdim açıkcası. Fatih bey muayenede görüyor ama en önemli ameliyat günü olan çizimde . O zaman iyice ölçüp biçip çizip kararlaştırıyor.
benim kafamdaki temel istek dogal görünmesi. Dogal olmasi ile ilgili biraz okuyunca ozet olarak teardrop (damla) olmasindan ve dual plandan bahsediyorlar. ama after before fotograflarina bakıyorum yuvarlak mesala evet bazilarinda dogal durmuyo ama dogal durmuş olan da cok. kafa karistiriyo bu durum. Sonuç olarak (ayy cok konustum bu konularda cenem extra dusuyo :))) doktor senin kafandaki nedir sen ne istiyosun gibi sorular sordumu tiramisucum Tiramisu35 Tiramisu35

Fatih bey hep doğallıktan yana zaten . Ama doğal olması demek damla olması demek değil. Yada ameliyat yönteminin doğallıkla pek bi ilgisi Yok. Dokun varsa kas üstü yapılır dokun yoksa protezi gizlemesi için kas altı yapılır. Hatta ben zayıfım diye Fatih bey göğüslerime yağ enjekte etti bacaklarımdan alıp. Bence doktora güvenip kararı ona bırakmak en iyisi . Sonuçta biz basıl sonuç çıkacağını ön göremiyoruz ama doktorlar biliyorlar :KK66:

X