- 5 Mayıs 2017
- 36
- 34
- 38
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.821
Size tavsiyem Yeşilyurt eğitim araştırmada murat Tüzüner var fiyat olaraktan uygun çıkar ben henüz görüşmedim Kasım 5 randevum var olumlu mesajlar okudum bir görüşün derim bende daha gitmedimhemen hemen bütün yorumları okudum ve sanırım direk fatih beye gidicem araştırdıkça sinirim bozuluyo
mutlaka iyidir ama işte paylaşım yok yorumlardada pek ismi geçmiyor o hastaneye 5 dakikalık mesafede oturuyorum ama korkuyorum devlet hastanesinden kafam çok karıştı stres oldum 3 e 5 e bakmayıp isim yapmış senede 300 meme yapmış biri daha güven verici geldi belki yanlış düşüncedeyim bilmiyorumSize tavsiyem Yeşilyurt eğitim araştırmada murat Tüzüner var fiyat olaraktan uygun çıkar ben henüz görüşmedim Kasım 5 randevum var olumlu mesajlar okudum bir görüşün derim bende daha gitmedim
Sende haklı olabilirsin ama şunu da unutmamak lazım kullanılan malzeme aynı malzeme kendin alıyorsun zaten protezi mesela özel doktorlar özel hastanede yapıyor hastane farkı iki katına çıkarıyor direk bunu düşünmek lazım bir gece özel hastanede yatacağım diye fazla ödemeye gerek görmüyorum ayrıca doktor kendi parasını da alıyor buda farklı birşey tabi düşüncenize saygım var devlet Hastanesi'nde belki meme büyütme değil ama doktorlar haftanın 3 günü ameliyat a giriyorlar ki özel doktor günde iki ameliyat yaparken hastane doktoru 4 ila 6 arası ameliyat yapıyor hastaneye yakınsın bana göre git doktorla bir görüş muayene ücretsiz fikrini alın doktorun düşüncelerinizi söyleyin artısı ekşisi aklınızda ne varsa sorun derim tabi ki karar sizin bende henuz görüşmedim gidip görüşeceğim bakalım ne çıkar görüşmedenmutlaka iyidir ama işte paylaşım yok yorumlardada pek ismi geçmiyor o hastaneye 5 dakikalık mesafede oturuyorum ama korkuyorum devlet hastanesinden kafam çok karıştı stres oldum 3 e 5 e bakmayıp isim yapmış senede 300 meme yapmış biri daha güven verici geldi belki yanlış düşüncedeyim bilmiyorum
eşime bahsettim murat beyden, oda araştırma hastanesi doktorlarının daha zorlu operasyonların üstesinden geldiklerini gidip fikir almam gerektiğini söyledi az önce randevu aldım 1 kasım da murat tüzünerden randevu aldım hayırlısı olsun ya valla çok stres oluyorum artıkSende haklı olabilirsin ama şunu da unutmamak lazım kullanılan malzeme aynı malzeme kendin alıyorsun zaten protezi mesela özel doktorlar özel hastanede yapıyor hastane farkı iki katına çıkarıyor direk bunu düşünmek lazım bir gece özel hastanede yatacağım diye fazla ödemeye gerek görmüyorum ayrıca doktor kendi parasını da alıyor buda farklı birşey tabi düşüncenize saygım var devlet Hastanesi'nde belki meme büyütme değil ama doktorlar haftanın 3 günü ameliyat a giriyorlar ki özel doktor günde iki ameliyat yaparken hastane doktoru 4 ila 6 arası ameliyat yapıyor hastaneye yakınsın bana göre git doktorla bir görüş muayene ücretsiz fikrini alın doktorun düşüncelerinizi söyleyin artısı ekşisi aklınızda ne varsa sorun derim tabi ki karar sizin bende henuz görüşmedim gidip görüşeceğim bakalım ne çıkar görüşmeden
sizin randevu tarihiniz ne zamaneşime bahsettim murat beyden, oda araştırma hastanesi doktorlarının daha zorlu operasyonların üstesinden geldiklerini gidip fikir almam gerektiğini söyledi az önce randevu aldım 1 kasım da murat tüzünerden randevu aldım hayırlısı olsun ya valla çok stres oluyorum artık
Guzel haberlerini bekliyorum canim :)eşime bahsettim murat beyden, oda araştırma hastanesi doktorlarının daha zorlu operasyonların üstesinden geldiklerini gidip fikir almam gerektiğini söyledi az önce randevu aldım 1 kasım da murat tüzünerden randevu aldım hayırlısı olsun ya valla çok stres oluyorum artık
inşallahGuzel haberlerini bekliyorum canim :)
benımkınde cok dıkkatlı bakıldıgında fark var ben zaten su an dolgunlugu belırttım telefonda. bır resım gönderın bakalım dedıler ama daha donus yapılmadıSlm
Canim nasilsin? Cok mu fark var sende de ?
Nasil canim anlamadim? Kapidan gordum dondum ne demek ?benim randevum bugündü katip çelebi eğitim ve araştırma hastanesinde Murat Tüzünerde.. biraz bekledim sonra kapıdan doktor beyi gördüm ve muayene olmaktan vazgeçip eve döndüm. yarın fatih uygurda randevum var çok korkuyorum
Ben de ayni seyleri goruyorum su an kendimde , bu ay randevum var , telefondan gondermek cok saglikli degil diye dusunuyorum ama tabi uzaktaysan en makulubenımkınde cok dıkkatlı bakıldıgında fark var ben zaten su an dolgunlugu belırttım telefonda. bır resım gönderın bakalım dedıler ama daha donus yapılmadı
korktum bilmiyorum size saçma gelebilir ama hastane psikolojisi bekleyenler vs baya gerildim kendimi kötü hissettim.Nasil canim anlamadim? Kapidan gordum dondum ne demek ?
Benimkinde de sizdeki gibi dikkat etmeye gerek bile yok zaten fark göze batıyorBen de ayni seyleri goruyorum su an kendimde , bu ay randevum var , telefondan gondermek cok saglikli degil diye dusunuyorum ama tabi uzaktaysan en makulu
geçmiş olsun ben kaçırdım siz fatih beye mi olmuştunuz ameliyatınızı?
Benimkinde de sizdeki gibi dikkat etmeye gerek bile yok zaten fark göze batıyorhayır güya eşitlenmesi için küçük memeye 25 cc büyük taktı takmaz olaydı şimdi o büyük taktığı memem kocaman olmuş
Benimkinde de sizdeki gibi dikkat etmeye gerek bile yok zaten fark göze batıyorhayır güya eşitlenmesi için küçük memeye 25 cc büyük taktı takmaz olaydı şimdi o büyük taktığı memem kocaman olmuş
Merhaba,9 hafta önce sağ 400,sol 375 kasaltı yuvarlak ameliyat oldum.son bir haftadır,sağ memedeki silikon sırtüstü yattığımda koltukaltıma,soluma yattığımda bu sefer hooop o tarafa oynayıp duruyor.içinde sanki yumuşak bir su balonu varmış gibi, löp Oraya löp buraya.çok rahatsı edici bir his.
......
Valla damla mı değil mi bilmiyorum kaç cc takıldı onu bile tam bilmiyorum kartlarımda hiçbirşey yazmıyor ki!
.....
Benim zaten 6 ay olmadı.o yüzden peşin hükümlü olmamalıyım haklısınız durumum zamanla düzelebilir veya müdahale gerekirse de doktorum karar verir.hem şehir dışında olduğumdan hem de rutin kontrol tarihleri dışında Fatih beyi rahatsız etmek istemediğimden sizin kadar sık gidemedim.dediğiniz gibi ofiste görüşmek sıkıntı değil gidip görüşeceğim.Sevgili S seytanbununneresinde , merak ettim cevap yazmış mısınız diye ama foruma girmemişsiniz , ama durum kafama takıldı çünkü son zamanlarda ben de hiç giremiyorum durumu anlamak için mesajlarınıza baktığımda bazı çelişkiler gördüm.Şöyle ki ,
Bu mesajı haziran ayında yazmışsınız.Daha sonra da ekim ayında şöyle yazıyorsunuz;
Mentorun sitesinde çaptan 3 mm profilden 1 mm fark ettiği yazıyor 25 ccnin.Siz yine her zaman olduğu gibi buna da cevap vermeyeceksiniz ama lütfen bir gidin muayene olun.Herşeyi yazmışsınız ama muayene yada randevuyla ilgili herahngi birşey yazmamışsınız. Protezin oturması , kasların uyum sağlaması için 6 ayın dolması gerekli.Göğüsleriniz ne durumda bilmiyorum ama mesajlarınız çelişki içinde. Kartla ilgili de Yasemin hanıma sormanız gerektiğini söylemiştim hatta diğerleri de birşeyler yazmıştı ama onla da ilgili herhangi birşey yazmamışsınız? Ameliyat olduğum zaman kaç kere gittim hocanın yanına hatırlamıyorum bile , aklıma takılan birşey olduğunda içim rahat etmez çalardım kapısını.Ki o zaman hastanede çalışıyordu şu an kendi ofisinde daha rahat erişim sağlanabilir diye düşünüyorum..Bir görüşün bakalım ...
Benim zaten 6 ay olmadı.o yüzden peşin hükümlü olmamalıyım haklısınız durumum zamanla düzelebilir veya müdahale gerekirse de doktorum karar verir.hem şehir dışında olduğumdan hem de rutin kontrol tarihleri dışında Fatih beyi rahatsız etmek istemediğimden sizin kadar sık gidemedim.dediğiniz gibi ofiste görüşmek sıkıntı değil gidip görüşeceğim.
13 kasımda Fatih Uygur meme büyütme ameliyatımı gerçekleştiricek çok heyecanlıyım