- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Ben daha önceden de yazmıştım sana sanırım canım . Dilimde tüy bitireceksiniz tüyyyyameliyatta değişen beden değil meme cup ölçüsü değişiyor sadece ,80 dediğin sırt ölçüsü ameliyatta sırta müdahale edilmiyor ki, meme ölçüsü değişiyor ben seni daha önceden izlemeye almamış mıydım , albüm yaparsan izlemeye alabilirim 325 cc hp yuvarlak silikon benimki . Yani şöyle bi gerçek var , doktorlar için ha 300 takmış ha 500 takmış fark etmiyor , ama her kişiye uyan bi cc var , doktorla görüştüğünde mutlaka anlat , hangi Cup olmak istediğini söyle , beğendiğin göğüs fotolarını göster böyle olsun istiyorum diye , ona göre doktor ya olur der ya bu kadar büyük olmaz der vs
Her kişide protez duruşu farklı oluyor Google'a realself diye yazıp aratırsan orda değişik ebatlarda silikonu olan kişilerin fotoları var , İngilizce de biliyorsan çok güzel bir kaynak bence çünkü soru cevap kısmı var bi soruyu 3-5 doktor cevaplayabiliyor ve bu şekilde fikir sahibi olmuş oluyorsun , hem duruşunu da görüyorsun ..
@Jade1982 canım daha iyisin değil mi ben sana dedim çok ağrılı sızılı olmayacak diyeilaçlarını içmeyi ihmal etme ve bol bol su iç canım bir de kollarını çok zorlama yukarı kaldıracak vs hareketlerden kaçın ) bu arada foto isterizzzzzz
muradiyee maaşallah canım dokun varmış ama göğüs kafesin dar . Şu an dolup taşan a cupsın hatta en küçük b cuplardansın ameliyatla kolayca c Cup olursun.. göğüs kafesin dar olduğu için ve zAten dokun da varmış bi de hani büyük cc koydurup d Cup olmayı düşünmediğini farz ediyorum .. tabii doktorlar ölçüp biçiyorlar ama 300-350 cc arası koyulursa Harika olur aslında dokun varmış daha büyük cc de kaldırır ama göğüs kafesin darmış büyük olursa bu sefer yanlardan taşma yapar koltuk altına doğru .. yok yok çok güzel olacak öoook :)) Benim de 5 cm de olsa dokum olsaydı keşke :/
Jade1982 canım maaşallah iyi olmana sevindim dediğin gibi biksç gün içinde o taş gibiliği gidecek hani hemen yumuşama olmuyor ama bikaç gün içinde o taş gibiliği füze görünümü gidiyor en azından .. direnlerle yaşam nasıl gidiyor
kızlar ben şimdi kendime albüm oluşturucam bikinili iç çamaşırlı boydan bikaç resim yükliycem sizde bana nasıl kaç cc implant olur falan yorumlar mısınız düşünceleriniz benim için çok önemli
bu arada fotoğraf koymadım mesaj sayım az dıye beni izlemeyenlerde izlemeye alırsa cok sevinirim artik ciddi ciddi düşünüyorum kesin taktırıcam bende bakalım
tekrar bi yenile istersen sayfayı albüm gizlilik ayarını değiştirdim takip ettiğim kişiler görebiliyo ben seni takip ediyorum gorebilmen lazımTiramisu35
valla ben hiç muayene ücreti ödemedim.sonrası kontrollerde de istemediler.sadece ameliyat ve sütyen parası ödemiştim.ama burda da 300 tl muayene ücreti olan dr.lar var. bu arada izlemişsin canım ama foto göremiyorum hala ben.bişey daha sorucam kızlar size. bu 50 lira muayene ücretini her gidişinizde ödüyor musunuz?
mesela ilk gittiğimde verdim ikinci gittiğimde de ameliyat tarihimi falan belirliycem ya da üçüncüde bilmiyorum ikna olduğumda diyelim sürekli ödücek miyimTiramisu35 muradiyee Jade1982 hayal_alemi hepinizi etiketleyemedim bilen kim varsa cevaplarsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?