• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Çok teşekkür ederim ... Çok heyecanlıyım ya ondan kafayı yedirten sorular sorabilirim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

O değil de direnleri poşete koyup 4-5 gün yanında her gittiğin yere taşımak çok sinir bozucu bence . Yoksa varlığı acı vermiyor dikkatli olmalısın tsbş hortumlara. Çıktıktan sonraki rahatlama duygusu ise paha biçilemez :KK53:

O değil de direnleri poşete koyup 4-5 gün yanında her gittiğin yere taşımak çok sinir bozucu bence . Yoksa varlığı acı vermiyor dikkatli olmalısın tsbş hortumlara. Çıktıktan sonraki rahatlama duygusu ise paha biçilemez :KK53:
Zaten bu paha biçilemeyen duygular için seve seve her şeye mi katlanıyoruz peki :KK49: banyo olayı da düşğndürüyor beni hatta en çok onu takıyorum galiba

Zaten bu paha biçilemeyen duygular için seve seve her şeye mi katlanıyoruz peki :KK49: banyo olayı da düşğndürüyor beni hatta en çok onu takıyorum galiba

Çok zor ameliyat sonrası süreci atlatanlar var ama ben ilk banyomu kendim yapmıştım :) kendini çok zorlamadan yapabilirsin bence kolları aşırı yukarı kaldırıp yada kaslarını kullanacak birşey yapmazsan kollar hafif eğik şekilde herşeyi yapabiliyor insan . 4. Günü araba kullanıp eve süpürge bile tutmuştum :) ama siz bana uymayın yine de :p

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok zor ameliyat sonrası süreci atlatanlar var ama ben ilk banyomu kendim yapmıştım :) kendini çok zorlamadan yapabilirsin bence kolları aşırı yukarı kaldırıp yada kaslarını kullanacak birşey yapmazsan kollar hafif eğik şekilde herşeyi yapabiliyor insan . 4. Günü araba kullanıp eve süpürge bile tutmuştum :) ama siz bana uymayın yine de :p
Valla4-5 günde iyileşenleri duydukça içime su serpiliyor :) Masallah diyelim o zaman sana , bana da insallah ;) ;)

Peki ameliyattan sonra içime öküz oturmuş beton dökülmüş gibi şeyler diyorlar.o his nezaman geciyo.?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Valla4-5 günde iyileşenleri duydukça içime su serpiliyor :) Masallah diyelim o zaman sana , bana da insallah :KK66: :KK66:

Sen de öğlen olursun inşallah canım . Daha önceden ameliyat olmuş muydun yada Doğum yaptın mı ? Toparlanma hızını onunla kıyaslayabilirsin :) gerçi göğüs büyütme ameliyatı farklı ama yine de ayaklanma iyi hissetme süreci aynı oluyor sanki. Ben normal Doğum yaptım 3 kere onlarda da çabuk ayaklanmıştım :))

Peki ameliyattan sonra içime öküz oturmuş beton dökülmüş gibi şeyler diyorlar.o his nezaman geciyo.?

4 gün sonra daha iyi hissetmiştim ;)

4 cu günden itibaren daha iyiydim fazla agrimda olmadı sukür şimdide drenlerim çıktı çok rahatım güzeller

Sen de öğlen olursun inşallah canım . Daha önceden ameliyat olmuş muydun yada Doğum yaptın mı ? Toparlanma hızını onunla kıyaslayabilirsin :) gerçi göğüs büyütme ameliyatı farklı ama yine de ayaklanma iyi hissetme süreci aynı oluyor sanki. Ben normal Doğum yaptım 3 kere onlarda da çabuk ayaklanmıştım :))

4 gün sonra daha iyi hissetmiştim :KK66:
Daha once hic operasyona girmedim düşünce gücüyle acıyı dindireceğim :dua: hala aramadılar acaba bir sorun mu var ?

Daha once hic operasyona girmedim düşünce gücüyle acıyı dindireceğim :dua: hala aramadılar acaba bir sorun mu var ?

Akşam üstü aramışlardı beni . Sonra da acayip heyecan sarmıştı midemde kelebekler uçuşmuştu filan :p ben inanıyorum sen yaparsın . Oldu bu iş ;)

Akşam üstü aramışlardı beni . Sonra da acayip heyecan sarmıştı midemde kelebekler uçuşmuştu filan :p ben inanıyorum sen yaparsın . Oldu bu iş :KK66:
Veeeee sabah 8 de hastanede oluyorum ;) işte şimdi o kelebekler bende canım hahaha sabah olmasına çok sevindim. Öğlen kendimde olurum ve her şeyle daha çabuk yüzleşirim :oops::oops:

Tiramisu35 Tiramisu35 A Aran S Sevi35 kızlar bir şey daha sormak istiyorum . Heyecandan hiç aklıma gelmemişti ama narkozdan uyanmak nasıl oluyor ? Bir de ameliyat sonrası cildinizde yağlanma oldu mu ? Deviasyon operasyonu geçiren bir arkadaşımın cildinde baya baya yağlanma ve minik minik isilik gibi kızarıklık , sivilce ve pütür pütürlük olmuştu.

Ben narkozdan uyanırken asabi oluyorum bunu anestezi uzmanına söyledim beni iyice uyanınca odama götürün dedim oda bana zanax yapmış :KK45:konuşulanları duyup cevap vermiyorumdum ayrıca çok üşüdüm üstüme kar yağdı sanki yağlanma ya gelince göğüs bölgemde yağlanma oldu ama isilik gibi değil sadece yağ ve hala devam ediyor

Tiramisu35 Tiramisu35 A Aran S Sevi35 kızlar bir şey daha sormak istiyorum . Heyecandan hiç aklıma gelmemişti ama narkozdan uyanmak nasıl oluyor ? Bir de ameliyat sonrası cildinizde yağlanma oldu mu ? Deviasyon operasyonu geçiren bir arkadaşımın cildinde baya baya yağlanma ve minik minik isilik gibi kızarıklık , sivilce ve pütür pütürlük olmuştu.

Narkozdan durtulerek uyandim, odadaydik, sedyedeydim, hemşireler yatağa geçebilir misiniz diye sordular, doğrulmaya çalıştığımda acı çektim huysuzca hayır dedim ve anında tekrar daldım. Yatağa nasıl aldılar hatırlamıyorum :D Ama yattigim an tekrar uyandim, çok soğuktu onu soyledim, yorganın içine ısıtıcı koydular. Derin bir uykudan uyandirilmak gibiydi; tek farkı fiziksel olarak da kısıtlılık hissediyorsun kas geriliminden dolayi. Sonrasinda saatler dalıp dalıp uyanmakla geçiyor

Yağlanma konusunda da hissedilir bir yağlanma olmadi ama 2 ay filan sürekli minik minik sivilceler cıktı goguslerimde

Ben narkozdan uyanırken asabi oluyorum bunu anestezi uzmanına söyledim beni iyice uyanınca odama götürün dedim oda bana zanax yapmış :KK45:konuşulanları duyup cevap vermiyorumdum ayrıca çok üşüdüm üstüme kar yağdı sanki yağlanma ya gelince göğüs bölgemde yağlanma oldu ama isilik gibi değil sadece yağ ve hala devam ediyor
KediKumu KediKumu A Aran teşekkürler kızlarrr , :KK9:
:KK200::KK200:

Back
X