• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Ben son ameliyatım benimki biraz daha uzun surecekmis bu arada fatih bey 350 cc dedi ama genede ameliyatta karar verecekmiş

Ben son ameliyatım benimki biraz daha uzun surecekmis bu arada fatih bey 350 cc dedi ama genede ameliyatta karar verecekmiş

Tübüler meme olduğu için diğerlerine göre daha zordur muhtemelen . İnşallah herşey istediğin gibi olur . Sen zaten büyük istemiyordun 350 cc de gayet güzel dolgunlukta olur bence . Daha büyüğü olsa daha güzel olur tabi dolgun meme sevenlerdenim ben :KK53:

Narkozdan çıkınca insan sersem gibi oluyor bir de tekrardan uyuma isteği oluyor insanda gözü yemek filan görmüyor zaten. Bazılarında mide bulantısı kusma filan da oluyor inşallah sende Olmaz . Benim ayılma sırasında titremem çok olmuştu narkoz sonrası hep titreyerek uyanıyorum . Sonra kendiliğinden geçiyor tabi bir anda vücut sıcaklığının düşmesinden olıyormuş o da . Nerden nereye geldi konu yalnız :)))

Serum istedin mi peki ? Ben olsam bu kadar aç duramam :/

İyiyim arkadaşlar ameliyata 6 da girdim 10 da odamdaydim şu an hiç ağrım yok bir memeye 350 diğerine 325 cc takıldı meme başı küçüldü uyanırken bendede üşüme titreme bulantı ve mide ağrısı oldu ama geçti korkulacak hiç bir şey yok bunca zamandır keşke daha önce olsaydım fatih hocamın eline sağlık elde hafif maşallah çok ilgili bi Dr allah razı olsun hepinizden ilginizden dolayı benim tübuler meme olduğu için diğer ameliyatlara göre daha uzun sürdü normal. Meme ameliyatları 1.5 saat sürüyor

İyiyim arkadaşlar ameliyata 6 da girdim 10 da odamdaydim şu an hiç ağrım yok bir memeye 350 diğerine 325 cc takıldı meme başı küçüldü uyanırken bendede üşüme titreme bulantı ve mide ağrısı oldu ama geçti korkulacak hiç bir şey yok bunca zamandır keşke daha önce olsaydım fatih hocamın eline sağlık elde hafif maşallah çok ilgili bi Dr allah razı olsun hepinizden ilginizden dolayı benim tübuler meme olduğu için diğer ameliyatlara göre daha uzun sürdü normal. Meme ameliyatları 1.5 saat sürüyor
Sevindim iyi olmana gecmis olsun.
Bugün çıkacaksın di mi? Hastane nasil memnun kaldin mi?

Yağ enjeksiyonu yapılmadı ameliyat öncesi konustugumuzda gerek görürsem alırım silikonla toprlarsa almam dedi bende siz daha iyi bilirsiniz deyim hocama bıraktım

Bana da öyle dedi gerekli gorursem alir yaparım diye bakalim gerekecek mi?
Ciktin mı? Simfi nasılsın? Arads bize haber geç

Çıktım evimdeyim pazartesi direnlerim çıkacak çok şükür ağrım yok ödem yüzünden biraz rahatsızım oda zamanla geçecek yaptırmak isteyipte korkanlar varsa hiç korkmasın şiddetle tavsiye ediyorum gözünüzü kapatıyorsunuz açtığınızda işlem bitmiş sonra ağrıda olmuyor ee neden düşünüyorlar haydi ameleliyata:halay:

Back