- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.181
Hiç merak etme yanına pipet al biraz atıştırmalık al çikolata vs ben çok aç kaldığım için mi yoksa ameliyattan dolayı mı çok yemek istedim hazırlıklı git diğer taraftan fatih beye bırak kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki anlatırım.ben burda çok okudum çok soru sordum inşallah bende güzel tecrübelerimi anlaticam burda. Hangi hastanede olucagim belli değil.fatih bey su yada vazife ameliyat yapıyormuş.operasyondan bir gün önce soylicekmis.Ben de öbür hafta olucam sen de anlatirsin herseyi artik. Sen hangi hastanede olacaksin belli mi?
Slm kizlarrr sali gunu Fatih Bey’e ameliyat oluyorum ve heyecandan ölmek üzereyim okuduğum kadarıyla hepinizin muhteşem gecmiş . Umarım benim de öyle olur . Dualarınızı bekliyorum. Tek korkum operasyon sonrası ağrı sızı ama tabi kişiden kişiye değişir bu farkındayım . Tiramisu35 bir şey sormak istiyorum, yanımıza alacağımız kıyafetlerle ilgili bir liste yazmış mıydın daha önceden bilmiyorum ama en gerekli şeyşer için ipucu verir misin ? Bir de regl olcam tam ameliyat günü , bu konuda aksilik çıkar mı ? Daha önce bunu yaşayanlar var mı aramızda ?
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) ama önce bi ölçülerinden bahset , benim eski halim gibi dümdüz müsün , yoksa az da olsa dokun var mı ? Boyun kilon nedir kaç cc konuşuldu nasıl göğüs seversin bunlaeın hepsini yarın masama istiyorum
Canım ameliyat olurken ben de regldim maalesef ama daha önceden ameliyat olmadığım için ameliyatta iç çamaşırı çıkarılmadığını düşünmüştüm artık ne akla hikmetse. Sonrası sıkıntılı oldu tabi sen benim gibi yapma tampon kullan mutlaka . Ameliyat kıyafetlerini giyip son çişini yaptıktan sonra tamponu kullanırsın ameliyat zamanı uyanma zamanı kendine gelme zamanı derken bayağı bi süre idare eder seni :) ameliyata olumsuz birşeyi olur mu diyerekten Fatih Bey’e sormuştum Olmaz demişti . Sadece sana sıkıntı olabilir onu da tamponla halledersin .
Ennn gerekli şeyler arasında hırka , rahat giyilebilecek bi tshirt (bak pijama takımı bile demiyorum ) azıcık rahat olmak gerekiyor gerçekten zaten yanında refakatçi olacak , hastanenin hemşiresi olacak , güya benim eşim refakatçiydi bana ama sürekli iş aralarında geldi gördü beni kıyafetlerimi vs giydirmeye hep hemşireler yardım etti . Sonra da bol bol uyumuşum uyanınca da uzun süre boş boş bakmıştım . Film izlerim diyorsun kulaklık getiriyorsun yok anacım izleyemiyorsun. O zaman kitap okurum diyorsun ama yok daha kitaba bakarken gözlerin dalıyor bi kere odaklanamıyorsun. Pipet vs deniyor su içmek için ama benim hiç ihtiyacım olmamıştı . Bir de yanına çikolata sevdiğin çubuk kraker yada ne bileyim bisküvi varsa al , oyalanmış olursun akşam ..
Bak hiç kendini sıkma , herşey iyi olacak diye düşün , ameliyatı da gayet iyi karşılayacağını düşün , ilk başta biraz gerginlik olacak ama çok çok derin nefes alma mesela . O konuda kendini zorlama . Bir de önemli olan hastane yatağının baş tarafını biraz yükseltmek . Kollarından destek alıp kalkamayacağın için yüksekte yatman önemli . Bu arada hangi hastanede ameliyat olacaksın ?
Canim hic cc konusmadik cunku ameliyat gunu bakacagim dedi , ben de guvendigimden hic sesimi cikarmadim
Ama dumduz degilim limonum diyelim tampon dusundum senin gibi ama biraz takintili oldugum icin 4 saati gecsin istemiyorum cooookk coook tesekkur ederim cevabin icin , umarim yamulmadan cikarim operasyondan , bu arada ekol de olacagim , Fatih Bey ayrilmis konustuk , sikinti yok dedi . Eti senin kemigi benim modunda gidecegim anlayacagin
Aaa bana çıkarma dediler ameliyattan çıkıncaya ustumdeydi acaba çıkardılar mıEkolde olacaksın demek :) Zeliha hemşireyi de görmüş tanımış olacaksın . İçimden geçirdim ekolde olanlar tanıyabiliyorlardı şimdi farklı yerde ameliyat olanlar tanımıyorlar maalesef . O bi tane
Yok yok hiç korkma , limon iyidir bi de canım zaten 1,5 saat ameliyatın sürse yarım saat uyanman sürse 1 saat de öylesine geçse 3 saat oluyor 4 olmadan tamponu çıkarırsın.
A Aran tamam ben de senin gibi düşünüyordum . Ama ameliyat sırasında o kilodu çıkarıyorlar işte dönüşte tekrar giydiriyorlar . Adet olan biri için tampon çok iyi bi seçenek bence .
Aaa bana çıkarma dediler ameliyattan çıkıncaya ustumdeydi acaba çıkardılar mı
Dren fiziksel olarak farkedeceğin birşey değil endişe etme sadece görsel olarak farkedilşyor çıkarken de ben hiç hissetmedim bile...
Çok teşekkür ederim ... Çok heyecanlıyım ya ondan kafayı yedirten sorular sorabilirimDren fiziksel olarak farkedeceğin birşey değil endişe etme sadece görsel olarak farkedilşyor çıkarken de ben hiç hissetmedim bile...