Doğuma Hazırlık İzmir medicalpark hastanesi, sezaryen ve hastane çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tugceyedebisor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
110
42
35
Kızlar izmir Medicalpark da olacak Doğumum. Artık baya az kaldı hastane çantası hazırlıyorum. Sezaryen Doğum için gerekli olan şeyler nelerdir tecrübeli anneler fikir verirse çok sevinirim. Hasta bezi depend yazıyor listelerde gerekli mi? Sezaryen sonrası da kanama olur mu? Tuvalete falan gidebildiniz mi Doğum sonrası? Kaç gecelik almalıyım? Bebek maması almalı mıyım yanıma? Havlu ve saç kurutma makinesi hastanede var mı? Medicalparkda Doğum yapan arkadaşlar odada nelere ihtiyaçları oldu Bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Bende depend aldım , bence çok kullanışlı olur hasta bezi koyana kadar hem iç çamaşırı gibi hem içi bez . Allah bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.

Bende depend aldım , bence çok kullanışlı olur hasta bezi koyana kadar hem iç çamaşırı gibi hem içi bez . Allah bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.
Hasta bezi diye onu kastetmiştim canım depend ihtiyaç listelerinde görüyorum ben de. Teşekkürler cevabın için. hastaneyle konuştum birçok şey zaten onlarda varmış insan tedirgin oluyor işte o anı düşünüp duruyorum. Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin.

İki gecelik almistim yanima hatta dogumum kisa denk geliyor diye uzun kollu almistim birini ama oda isisi gayet iyiydi ve damaryolu ile zor olmuştu o yuzden kisa kollu alin derim. Sezeryan sonrasi kanamaniz oluyor bu arada; ama ben kullan at degil sezeryan sonrasi ic camasirlarindan kullandim.
Hasta pedi havlu sac kurutma vs oda da var ebe ve hemsireler her konuda yardimci oluyorlar.
Sezeryan sonrasi sutunuz hemen gelmeyebilir yaniniza sut sagma makinası alabilirsiniz hastanede makine sayisi yeterli degil dogum yapan sayisi fazla ise makine icin sira beklersiniz.

merhaba doğum yaptınız mı acaba bende medical parka gidiyorum henüz dört aylık hamileyim doğumumu da orada yapmayı düşünüyorum doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı acaba hastaneden verilen ücrete değiyor mu?

Ben 4 ağustosta medicalparkta dogum yaptım. Doktorum volkan bey normal doğum yapamam diye düşünürken normal doğum yaptım .memnun kaldim. Çok şükür

Teşekkürler cevabınız için ben de kısa kollu tercih ettim ve gecelik koydum. Yine sizin gibi kullan at değil de yüksek belli iç çamaşırlarından aldım. Henüz iki hafta var. Beklemeye devam ediyoruz

Merhabalar.. Henüz 2haftam daha var Doğum yapmadım. Doktorum vedat beydi ama hastaneden ayrılınca volkan beye geçtim. Gayet memnunum kendisinden. Hastaneden de memnun kalacağımı umuyorum. Doğum yapınca tekrar yazarım deneyimimi.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BEN DAHA 18. HAFTADAYIM MARTA GELİO BENİM Kİ NASİPSE BENİ DE BUKET HANIM TAKİP EDİYOR.

Teşekkürler cevabınız için ben de kısa kollu tercih ettim ve gecelik koydum. Yine sizin gibi kullan at değil de yüksek belli iç çamaşırlarından aldım. Henüz iki hafta var. Beklemeye devam ediyoruz
Merhaba..
Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğimle :)

Ne almanız gerektiğini hastanenize de sorun derim. Benim doğum yapacağım hastane bebek maması emzik ped biberon vs hiçbirini istemiyor. Bebek için kıyafet ve battaniyeyi bile veriyor. Sadece gecelik, iç çamaşırı ve diş fırçası vs getirin diyorlar. Hastanenizle görüşüp gereksiz şeyleri hiç götürmeyin bence.

Pes ve mama olduğunu söylediler. Haklısınız kocaman bi bavul oldu. Ya çok ayrıntılı düşünmüşler ne güzel. Hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim

Pes ve mama olduğunu söylediler. Haklısınız kocaman bi bavul oldu. Ya çok ayrıntılı düşünmüşler ne güzel. Hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim
Biberon emzik mama önermiyorlar. Bebek ve anne dostu hastane diye geçiyor bazı hastaneler.
Florence Nightingale'de yapacağım ben.

Biberon emzik mama önermiyorlar. Bebek ve anne dostu hastane diye geçiyor bazı hastaneler.
Florence Nightingale'de yapacağım ben.
Ben de anne bebek dostu hastanede yapacağım. Mama önermiyorlar ancak bulundurmaları çok doğru süt gelmeyebilir, emzirmek istemeyen anneler olabilir, çeşitli rahatsızlıkları dolayısıyla emziremeyecek anneler de olabilir..

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH BEN DAHA 18. HAFTADAYIM MARTA GELİO BENİM Kİ NASİPSE BENİ DE BUKET HANIM TAKİP EDİYOR.

canım ikimizde aynı doktora gidiyoruz desene :> bende çok düşünüyorum şu ücretleri fakat eşim çok güveniyor hastaneye çok donanımlı diyor
doktorumuzdan çok memnunuz ilgili ve güleryüzlü ve en iyi yanı panik değil 11.haftadan beri gidiyorum

öncesinde farklı bir hastanedeydim ordaki doktorum hep negatifti ve çok resmiydi birşey sorarken çekiniyordum :<

bir sonraki randevumuzda kan uyuşmazlığı iğnesi olacağız tabi öncesinde kan tahlili yapılacak

bir de şu doğum ücretlerini ve hastanenin sağladığı imkanları soracağız

BENDE SEKİZİNCİ HAFTADA BAŞLADIM CANIM BENDE ÇOK MEMNUNUM BUKET HANIMDAN ÜCRETLER ÇOK YÜKSEK AMA 26. HAFTADAYIM ARTIK DR DEĞİŞTİREMEM. 22 ARALIKTA RANDEVUM BENDE O ZAMAN ÖĞRENİCEM DOĞUM ÜCRETLERİ PAKETLERİ VS. SEN BENDEN ÖNCE BİLGİ ALIRSIN BURDAN YAZ BANA DA :)

ZKE3590
Tamm tatlim benim
haftaya gidecegim henuz almadim randevu kan uyusmazligi icin
Bi daha ki randevumuzda belki rastlasabiliriz cunku cevremde hic yok hamis tek basima geciriyorum bir de kk sagolsun dertlerimizi heyecanlarimizi paylasiyoruz

Ben de Buket hanımın hastasıyım. Biz gebelik öncesi hazırlık aşamasındayken tanışmıştık kendisiyle ve hastası olmuştuk Etrafımızda da çok methini duyunca, gebelikten önce doktorumuzu belirlemiştik

ZKE3590
dtcf slm hanımlar bgn kontrolumuzdeydik fiyatları sordum

standart en uygun pkt 5020 tl
sgk lı fiyata göre hesaplanmış
1 gece yatış refakatçi ile
yapılan tahliller ücretsiz
sezaryan normal doğum epidural çocuk doktoru fiyat artmıyor,
nakit para alınıyor
28 gün boyunca bebek sadece katkı payı ödenerek muayene oluyor
kalça çıkığı rontgeni artık her bebekte çekiliyormuş ücretsiz
içinde anne bebek odası balon süsleme
anne yatak başucuna şamdan çiçek
bebek takı yastığı aileye hediye
kapı süsü aileye hediye
masa kurulumu
çikolata
lohusa şerbeti
bebek yatağı cibinlik süsleme
20 fotoluk albüm
60 foto dvd
10 adet renkli baskı
doğum anı
ertesi gün
aile fotolarını içeriyormuş

tabi paketler içeriği fazlalaşınca fiyat artıyor
tabi kendiniz istediğiniz konseptleri yapabiliyormuşşunuz

eğer derseniz ki biz hiç istemiyoruz 4000 tl sadece hastane hizmetlerinden faydalanıyormuşsunuz
odada öyle hafif süs
ve foto yok
dışardanda kabul edilmiyormus
ya da 4000 +670 tl fotonun standart pkt oluyormus

ve yılbaşında fiyat artacağı için 3000 ön ödeme ile fiyat artışı yansıtmıyorlarmıs mart ayında doğum için

tabi diğer paket içerikleri fazla albüm sayıları
süs
sunum tabakları vs. vs.

umarım en basit anlatabilmişimdir :>

tabi yenidoğan sünneti ilk 24 saatte olursa 1440
sonra olursa 1700 den başlıyormuş
paket içinde değil extra ücret oluyor genel cerrah tarafından yapılıyor

Maşallah efsane bi ücretlendirme olmuş gerçekten. Gerçi Kent Hastanesi daha tuzluymuş diye duymuştum. Eşimin iş arkadaşlarının eşlerinin tamamı doğum için Medical'i kullanmışlar ve hepsi de çok memnundu. O yüzden hizmet kalitesinden pek kuşku duymuyorum.

Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama daha bir kaç saat önce erkek olursa hemen sünnet ettirsek nasıl olur diye konuşmuştuk. Genel olarak sünnet fiyatlarını bilmiyorum ama bamya kadar pipiye 2000e yakın para vermek de pek komik geldi şimdi bana. Gerçekten genel olarak sünnet bu kadar pahalı mı yav...

Peki siz napıcaksınız? Hazırlık için mi fiyat aldınız, karar vermek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…