Doğuma Hazırlık İzmir medicalpark hastanesi, sezaryen ve hastane çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ZKE3590 ZKE3590
dtcf dtcf slm hanımlar bgn kontrolumuzdeydik fiyatları sordum

standart en uygun pkt 5020 tl
sgk lı fiyata göre hesaplanmış
1 gece yatış refakatçi ile
yapılan tahliller ücretsiz
sezaryan normal doğum epidural çocuk doktoru fiyat artmıyor,
nakit para alınıyor
28 gün boyunca bebek sadece katkı payı ödenerek muayene oluyor
kalça çıkığı rontgeni artık her bebekte çekiliyormuş ücretsiz
içinde anne bebek odası balon süsleme
anne yatak başucuna şamdan çiçek
bebek takı yastığı aileye hediye
kapı süsü aileye hediye
masa kurulumu
çikolata
lohusa şerbeti
bebek yatağı cibinlik süsleme
20 fotoluk albüm
60 foto dvd
10 adet renkli baskı
doğum anı
ertesi gün
aile fotolarını içeriyormuş

tabi paketler içeriği fazlalaşınca fiyat artıyor
tabi kendiniz istediğiniz konseptleri yapabiliyormuşşunuz

eğer derseniz ki biz hiç istemiyoruz 4000 tl sadece hastane hizmetlerinden faydalanıyormuşsunuz
odada öyle hafif süs
ve foto yok
dışardanda kabul edilmiyormus
ya da 4000 +670 tl fotonun standart pkt oluyormus

ve yılbaşında fiyat artacağı için 3000 ön ödeme ile fiyat artışı yansıtmıyorlarmıs mart ayında doğum için

tabi diğer paket içerikleri fazla albüm sayıları
süs
sunum tabakları vs. vs.

umarım en basit anlatabilmişimdir :>

tabi yenidoğan sünneti ilk 24 saatte olursa 1440
sonra olursa 1700 den başlıyormuş
paket içinde değil extra ücret oluyor genel cerrah tarafından yapılıyor
TEŞEKKÜRLER CANIM BENDE 22 SİNDE GİTCEM KONUŞMAYA VE MUAYENEYE BU ÜÇ BİNİ YILBAŞINDAN ÖNCEMİ VERMEMİZ GEREKİYORMUŞ?

Maşallah efsane bi ücretlendirme olmuş gerçekten. Gerçi Kent Hastanesi daha tuzluymuş diye duymuştum. Eşimin iş arkadaşlarının eşlerinin tamamı doğum için Medical'i kullanmışlar ve hepsi de çok memnundu. O yüzden hizmet kalitesinden pek kuşku duymuyorum.

Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama daha bir kaç saat önce erkek olursa hemen sünnet ettirsek nasıl olur diye konuşmuştuk. Genel olarak sünnet fiyatlarını bilmiyorum ama bamya kadar pipiye 2000e yakın para vermek de pek komik geldi şimdi bana. Gerçekten genel olarak sünnet bu kadar pahalı mı yav...

Peki siz napıcaksınız? Hazırlık için mi fiyat aldınız, karar vermek için mi?

biz doğumu orada yapacağız eşim çok güveniyor gerçekten hizmet olarak iyiler dün mesela kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
hemen odaya çıkarmak için biz ödeme yapmadan personel geldi refakatçi oldu bize falan
bu yüzden ön ödeme ayarlayacağız ay sonuna kadar ve tabi sünnetide düşünüyoruz ksk aydın mersin fiyat sorduk orasıda 2500 fiyat açtı mesela
yenidoğanlar böyle sanırım
zaten herşey yolunda giderse inşallah sarılık ve göbekbağı düştükten sonra halledelim istiyoruz
pkettede ücretsiz muayene kan tahlil hizmetlri var ilk 28 gün hem götürüp yarasını muayene ettiririz bir sıkıntı olduğunda

biz doğumu orada yapacağız eşim çok güveniyor gerçekten hizmet olarak iyiler dün mesela kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
hemen odaya çıkarmak için biz ödeme yapmadan personel geldi refakatçi oldu bize falan
bu yüzden ön ödeme ayarlayacağız ay sonuna kadar ve tabi sünnetide düşünüyoruz ksk aydın mersin fiyat sorduk orasıda 2500 fiyat açtı mesela
yenidoğanlar böyle sanırım
zaten herşey yolunda giderse inşallah sarılık ve göbekbağı düştükten sonra halledelim istiyoruz
pkettede ücretsiz muayene kan tahlil hizmetlri var ilk 28 gün hem götürüp yarasını muayene ettiririz bir sıkıntı olduğunda
Çok güzel çok sevindim. Bizim de niyetimiz orası ama biz daha yolun çok başındayız.

Bizde de kan uyuşmazlığı var. Doktor 28.haftada iğne olacağını söyledi. Siz nasıl oldunuz? Yani ağır bi iğne mi? Hastanede kalmak mı gerekiyo?

dtcf dtcf
ben ab- eşim ab+
önce kan tahlili oldum negatif çıktı bu iyi demek
doğuma kadar herhangi bir komplikasyon olursa bebeğin kanı eğer + se ve benim kanıma geçerse
benim vucut anında savunmaya geçip bebeği düşman gibi algılayıp vucuttan atmaya çalışıyormuş
bununda bebek üzerinde olumsuz sonuçları oluyormuş bu yüzden gerekli bir iğne
çoğu doktor doğumda yaptırıyor mesela ilk bebek diye
ama tedbir almak daha doğru
kanım negatif çıktığı için bir günlük yatış gösterildi oda ücreti 220 tl di sanırım
personel geldi refakat etti bizi üniteye çıkardı yatağımızda bekledik iğne kalçadan yapıldı 10 dk dinlendim sonra çıkış yaptık
iğne ücreti sgk karşılıyor 3 tl gibi komik bir rakam katkısı alındı evimize gedik

dtcf dtcf
ben ab- eşim ab+
önce kan tahlili oldum negatif çıktı bu iyi demek
doğuma kadar herhangi bir komplikasyon olursa bebeğin kanı eğer + se ve benim kanıma geçerse
benim vucut anında savunmaya geçip bebeği düşman gibi algılayıp vucuttan atmaya çalışıyormuş
bununda bebek üzerinde olumsuz sonuçları oluyormuş bu yüzden gerekli bir iğne
çoğu doktor doğumda yaptırıyor mesela ilk bebek diye
ama tedbir almak daha doğru
kanım negatif çıktığı için bir günlük yatış gösterildi oda ücreti 220 tl di sanırım
personel geldi refakat etti bizi üniteye çıkardı yatağımızda bekledik iğne kalçadan yapıldı 10 dk dinlendim sonra çıkış yaptık
iğne ücreti sgk karşılıyor 3 tl gibi komik bir rakam katkısı alındı evimize gedik
Çok iyi. İğnenin vücudu sarsıcı olmamasına sevindim. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız. Ben biraz endişeliyim aslında bugün. Lekelenmem oldu ve gebeligimin başından beri sancım var. Doktorum normal diyo ama ben pimpirik kraliçesiyim :deli:

Amin Cok gecmis olsun tatlım yaaa sen merak etme bizim mart anneleri topigindede oldu lekelenme ile baslayanlar normalmis sanirim bunyeye gore degisiyormus
Sen pinpirik kralicesi olmaya devam et daha guzel ilgili olman :KK66:

Amin Cok gecmis olsun tatlım yaaa sen merak etme bizim mart anneleri topigindede oldu lekelenme ile baslayanlar normalmis sanirim bunyeye gore degisiyormus
Teşekkür ederim :KK48: Halloldu o mesele. Kanama 4 gün sürdü. Geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı. Kalp atışını duyduk, gümbür gümbür geliyo :KK48: Geç döllenme olmuş. 7 haftalık diye gittik 6 haftalık çıktı. Ama kan uyuşmazlığımız ve geçen hafta kanamam olduğu için önlem amaçlı iğne olduk ve fitil olarak progestan verdi doktor. Bi de bana söylemedi ama düşük tehlikesi varmış. Sadece "Kesede kasılma var. 2 hafta yat, hiç kalkma. Sonra serbestsin" dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi. Ocak sonunda gittiğimizde 2li tarama testi yapıcakmış.

Teşekkür ederim :KK48: Halloldu o mesele. Kanama 4 gün sürdü. Geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı. Kalp atışını duyduk, gümbür gümbür geliyo :KK48: Geç döllenme olmuş. 7 haftalık diye gittik 6 haftalık çıktı. Ama kan uyuşmazlığımız ve geçen hafta kanamam olduğu için önlem amaçlı iğne olduk ve fitil olarak progestan verdi doktor. Bi de bana söylemedi ama düşük tehlikesi varmış. Sadece "Kesede kasılma var. 2 hafta yat, hiç kalkma. Sonra serbestsin" dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi. Ocak sonunda gittiğimizde 2li tarama testi yapıcakmış.

çok geçmiş olsun tatlım su gibi geçsin 1 ay inşallah güzel haberlerle dön bize :> mutlu senelere

Merhabalar biz de medikal parka gidiyoruz. Doktorumuz gülin hanım. Ben çok memnunum kendisinden hem çok nazik hem de ilgili.
Doğum ücretlerini yarın netleştireceğiz ay sonu Doğum olacak inşallah.

X