Doğuma Hazırlık İzmir medicalpark hastanesi, sezaryen ve hastane çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
TEŞEKKÜRLER CANIM BENDE 22 SİNDE GİTCEM KONUŞMAYA VE MUAYENEYE BU ÜÇ BİNİ YILBAŞINDAN ÖNCEMİ VERMEMİZ GEREKİYORMUŞ?

biz doğumu orada yapacağız eşim çok güveniyor gerçekten hizmet olarak iyiler dün mesela kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
hemen odaya çıkarmak için biz ödeme yapmadan personel geldi refakatçi oldu bize falan
bu yüzden ön ödeme ayarlayacağız ay sonuna kadar ve tabi sünnetide düşünüyoruz ksk aydın mersin fiyat sorduk orasıda 2500 fiyat açtı mesela
yenidoğanlar böyle sanırım
zaten herşey yolunda giderse inşallah sarılık ve göbekbağı düştükten sonra halledelim istiyoruz
pkettede ücretsiz muayene kan tahlil hizmetlri var ilk 28 gün hem götürüp yarasını muayene ettiririz bir sıkıntı olduğunda

Çok güzel çok sevindim. Bizim de niyetimiz orası ama biz daha yolun çok başındayız.

Bizde de kan uyuşmazlığı var. Doktor 28.haftada iğne olacağını söyledi. Siz nasıl oldunuz? Yani ağır bi iğne mi? Hastanede kalmak mı gerekiyo?

dtcf
ben ab- eşim ab+
önce kan tahlili oldum negatif çıktı bu iyi demek
doğuma kadar herhangi bir komplikasyon olursa bebeğin kanı eğer + se ve benim kanıma geçerse
benim vucut anında savunmaya geçip bebeği düşman gibi algılayıp vucuttan atmaya çalışıyormuş
bununda bebek üzerinde olumsuz sonuçları oluyormuş bu yüzden gerekli bir iğne
çoğu doktor doğumda yaptırıyor mesela ilk bebek diye
ama tedbir almak daha doğru
kanım negatif çıktığı için bir günlük yatış gösterildi oda ücreti 220 tl di sanırım
personel geldi refakat etti bizi üniteye çıkardı yatağımızda bekledik iğne kalçadan yapıldı 10 dk dinlendim sonra çıkış yaptık
iğne ücreti sgk karşılıyor 3 tl gibi komik bir rakam katkısı alındı evimize gedik

Çok iyi. İğnenin vücudu sarsıcı olmamasına sevindim. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız. Ben biraz endişeliyim aslında bugün. Lekelenmem oldu ve gebeligimin başından beri sancım var. Doktorum normal diyo ama ben pimpirik kraliçesiyim

Amin Cok gecmis olsun tatlım yaaa sen merak etme bizim mart anneleri topigindede oldu lekelenme ile baslayanlar normalmis sanirim bunyeye gore degisiyormus
Sen pinpirik kralicesi olmaya devam et daha guzel ilgili olman

Amin Cok gecmis olsun tatlım yaaa sen merak etme bizim mart anneleri topigindede oldu lekelenme ile baslayanlar normalmis sanirim bunyeye gore degisiyormus
Teşekkür ederim Halloldu o mesele. Kanama 4 gün sürdü. Geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı. Kalp atışını duyduk, gümbür gümbür geliyo Geç döllenme olmuş. 7 haftalık diye gittik 6 haftalık çıktı. Ama kan uyuşmazlığımız ve geçen hafta kanamam olduğu için önlem amaçlı iğne olduk ve fitil olarak progestan verdi doktor. Bi de bana söylemedi ama düşük tehlikesi varmış. Sadece "Kesede kasılma var. 2 hafta yat, hiç kalkma. Sonra serbestsin" dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi. Ocak sonunda gittiğimizde 2li tarama testi yapıcakmış.

çok geçmiş olsun tatlım su gibi geçsin 1 ay inşallah güzel haberlerle dön bize :> mutlu senelere

çok geçmiş olsun tatlım su gibi geçsin 1 ay inşallah güzel haberlerle dön bize :> mutlu senelere
İnşallah inşallah hepimize inşallah. Bazen sizleri görüyorum böyle 30.haftanın üstündesiniz. "Allahım" diyorum "geçer mi bu vakit..."

Merhabalar biz de medikal parka gidiyoruz. Doktorumuz gülin hanım. Ben çok memnunum kendisinden hem çok nazik hem de ilgili.
Doğum ücretlerini yarın netleştireceğiz ay sonu Doğum olacak inşallah.

Inan canım geciyor şııp diye
Esim diyor ki dogum zamanı yaklastı asıl simdi gecmiyor
İnşallah inşallah hepimize inşallah. Bazen sizleri görüyorum böyle 30.haftanın üstündesiniz. "Allahım" diyorum "geçer mi bu vakit..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…