- 17 Şubat 2016
- 84
- 68
- 37
-
- Konu Sahibi luciddreaming
Canim gerçi eski mesaj ama ben gidiyorumsuan ve çok memnunum
kızlar merhaba, Doktor beye hala gidiyor musunuz? önerir mısınız hala?
ayrıca sgk lı mı gidiyorsunuz?
Bende devam ediyorum müthiş iyi bilgili bir doktor mutlaka ve şiddetle tavsiye ederimkızlar merhaba, Doktor beye hala gidiyor musunuz? önerir mısınız hala?
ayrıca sgk lı mı gidiyorsunuz?
Bende devam ediyorum müthiş iyi bilgili bir doktor mutlaka ve şiddetle tavsiye ederim
Canım epidural sezaryen olucak inşallah beklemedeyiz hatta şimdi geldik kontrolden inşallah seninde güzel ilerlerdoğumunuza çok az kalmış :) normal mi olacak? ben de heyecanla bekliyorum.
Canım epidural sezaryen olucak inşallah beklemedeyiz hatta şimdi geldik kontrolden inşallah seninde güzel ilerler
Canım ben her olacak şekilde bekliyorum bakalim şimdilik bir sorun yok ama önceki gebeliğim erken olmuştu o yüzden emin degiliminşallah :) sezaryen 39. haftada mı olacak peki? ben de perşembe günü gidicem. bebeğin doğum pozisyonuna girmesini Ümit ediyoruz :))
Senin nekadar vardıCanım ben her olacak şekilde bekliyorum bakalim şimdilik bir sorun yok ama önceki gebeliğim erken olmuştu o yüzden emin degilim
Merhabalar, ben de 11 haftalık hamileyim. İlk başından beri Volkan Bey'e gidiyorum. Tesadüfen gittim ilk gittiğimde, sakinliği verdiği huzur beni rahatlattığı için devam ediyorum. Çok şükür ki şimdilik her şey yolunda ama herhangi bir sıkıntı da nasıl müdahale ediyor acaba diye hep şüphelerim oluyor. Volkan Bey ile doğum yapacaklar, doğuma Volkan Bey kendisi giriyor değil mi? Benimde ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak inş, umarım doğuma kadar o güveni duyarım. Birde doğum için ücret konuştunuz mu acaba? Teşekkürler..
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Normal doğum mu sizinki? sanırım ücret farkı olur normal-sezeryan arasında.Volkan bey doğuma kendi giriyor. Ücret de 3500 civarı idi hastane ile son konuşmamızda. doğum sonrası deneyimlerimi daha ayrıntılı yazarım.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Normal doğum mu sizinki? sanırım ücret farkı olur normal-sezeryan arasında.
selam, bebegını aldın mı kucağına?benim normal ama doğum türüne göre fiyat değişmiyor dediler