izmir medical park volkan emirdar hastaları?

Size dna testi zorunlu dedi mi? Bu sizin tercihiniz değil miydi, orasını anlamadım? Ayrıntılı ultrason da dahil volkan bey her şeyi öneriyor. Yaptırıp yaptrmamaya biz karar veriyoruz. Özgür irademiz olan yetişkin bireyleriz. Bende ikili test iyi çıkınca masraf olmasın diye üçlü dörtlü testleri yaptırmayın diyen bir doktora rant için demeniz garibime gitti. Olası komplikasyonlardan bahsetmesi suçlu olmasına yeter mi? 1200 lirayı zorla mi ödetti?

Volkan bey gibi bir doktorla ilgili böyle şeyler duymak bana çok garip geldi inanın. Babamın oğlu değil tabi ki ama herşey normal görünürken gereksiz yere bizden bir şey talep etmeyen bir doktor söz konusu olunca çok şaşırdım. Bizim de bebeğimizi kendisi takip ediyor ve çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var. Allah kimseye göstermesin Allah kimin için yazdıysa bozsun ama tam tersi bir durumda olsaydınız inanın tedbirli davranmış bir doktora rastladığınız için çok dua edecektiniz T tuana_net Yazdıklarınızdan yola çıkarak sadece tedbirli davrandığını anladığım bir doktor için bu karalama bence fazla olmuş. İnanın suçlamak ya da size tepki göstermek için değil bunları yazma sebebim. Ama Volkan Bey gerçekten çok temiz kalpli bir doktor.

Yazdıklarımı birkaç defa okudum. Acaba ben yanlış bir bilgimi verdim diye. Ozaman siz diyorsunuz ki DNA için zorlamamış sizin seçiminizmiş , amniyosentez yaptırsaydınız ya da cvk testi yaptırsaydınız ( bunun dışında bir alternatif belirtilmedi)bebeğiniz düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalsa, belki de düşseydi , ama bu tamamen asla bilemeyeceğiniz hatalı ölçüme bağlı olsaydı... Biz o anda o berbat psikoloji ile seçebileceğimiz en iyisini ve en zararsızını seçmeye çalıştık ki sanırım hepsi o mali değerlerde olacaktı.Ben yine kimseye pis kötü doktor demiyorum, size bütün ultrason resimlerini atabilirim. Bebek çok hareketliydi yok yok böyle daha iyi ölçülür dedi. Ben mimarım bir doktorun bakış açısını bilemem, ama bize sizlerinde dediği gibi bebek bugün çok hareketli bence biz bu ölçümü başka birgün belki detaylı ultrason olan bir ortamda yaptıralım dese bu kadar üzülmezdik. Ben yine hastanede çalışan bir doktorun rahatlığına bağlıyorum, ben ölçemezsem test yapılır geçilir...Ölçümlerine az önce tekrar baktım hepsi birbirinden farklı...

Buarada eşimin güzel bir arkaşıda Volkan Bey ile bebeğini dünyaya getirmiş, son gittiğimizde resimler arasında olduğunu farkettik. İnstagramdan takip ettiğimiz öyle güzel bir bebek ki... Yine de fikirlerim değişmedi... Allah herkesin bebeğine uzun ömür ve sağlık versin...

Hayatımda en memnun kaldığım doktor volkan bey. Tüm branşlar içinde üstelik. O yüzden bi iletişim eksikliği olmuş olabilir diye düşünüyorum. Benim de düşüncem değişmedi açıkçası.

Bu arada şunu da belirtmeliyim. Ben de riskli gebelik yaşadım. Ve inanılmaz destekleyiciydi volkan bey. Yani rahat bir gebelik geçirip, yorumlarınızı okuyarak uzaktan ahkam kesmediğimi de belirtmek isterim.

Merhabalar ben 15 hafta 4 günlük hamileyim.
Hamile olduğumu 8. haftada öğrendik ve ardından doktor araştırmasına başladık, hastane şartlarında testler-doktor-doğum üçlüsünün rahat yapılacağını düşünerek İzmir Medikal Park Hastanesini seçtik, bir arkadaşımın genel kadın hastalıkları için gittiği Volkan Emirdar 'ı tavsiyesi ile ( güler yüzlü ,konuşkan,anlatıcı) tercih ettik.
Hamileliğimin 12. haftasında 2li tarama yapılacak diye randevumuza gittik. İlk bebek olduğu için 2li test nedir sadece internetten bilgimiz vardı. Volkan Bey muayeneye başladığın da öncelikle burun ölçümü yaptı , hiç bir sorun yok ,down olsa idi burun basık olacağından bu ölçü daha düşük çıkacaktı dedi. Ardından şimdi ense kalınlığını ölçeceğiz dedi.
İlk ölçümde 0, 019 ölçtü çok güzel hiç bir sorun yok dedi,ardından bebek hareket etmeye başladı ardından 10 kere daha ölçtü 0,269-0,312 vs vs
Bir sorun olduğunu bu yüzden bir kaç ölçüm daha yaptığını belirtti. Bu arada kalbim ağzımda ne diyecek diye bekliyorum bir yandan da gözlerimdeki yaşlar akmasın diye dua ediyorum. Ardından bu gibi durumlarda 3 tane test şansımız olduğunu ,birinin amniyosentez, birinin cvk(plesanta parça testi) , birinin de DNA kan testi olduğunu en sorunsuzunun bu olduğunu, testin yurtdışına gönderildiğini 20 gün bekleyeceğimiz söyledi.20 gün sonra sonuç geldiğinde de kalp vs diğer organlara bakarız test sonucunun iyi gelmesi bunlarda sorun olmayacağını garantilemez dedi. Eşime sarılsam ağlasam mı, gidip kan mı versek neyapsak bilemedim. O an hiç düşünmeden DNA testi yapılsın dedik. Kan verdik 1500 tl ödeme yaptık ve çıktık. Gözlerimden yaşlar nasıl akmaya başladı eşime nasıl sarıldım hatırlamıyorum.
Eve geldik durmadı, ertesi gün oldu durmadı her dakika ağladım, 20 gün nasıl beklenir... Herkes hastanelerin bu testleri para kazanmak için rutin yaptırdığını ,inanmamız gerektiğini söyledi. Ama aklım almıyor böyle önemli bir konu nasıl rant araçı yapılır. Annemin ısrarları ile başka bir prof. doktora gitmeye kadar verdik. Randevuya gittik, 2'li testte başımıza gelenleri anlattık, adam ultrasonlara baktı ve ardından ben pek anlayamadım tüm ölçümler farklı bence en baştan başlayalım dedi. Bize tek tek ultrasonda görünen her noktayı anlatarak ölçüm yapmaya başladı 0,188-0,182 arası aldığı bütün ölçümler aynı çıktı. Derin bir nefes aldığımı hatırlıyorum, Kalbine ,kalbinin atışına, kalp kapakçıklarının çalışma durumuna,yüz açısına,kafatası şeffaflığına,cinsiyet çizgisine(tıbbi bir terim ile) her şeyine baktı ve hepsini tek tek anlattı. DNA testini de yaptırmışsınız artık olsun o da dursun kenarda olmuş artık dedi. 20 gün boyunca Volkan Emirdar Bey'e neler söyleceğimizi, bizi böyle üzmeye hakkı olmadığı vs vs herşeyi kafamda kurup durdum. 20. günün sonunda randevumuza gittik. Bizi yine herzamanki gibi güzel karşıladı. Testlerin güzel çıktığını hiç bir sorun olmadığını artık korkmamız gerekmediğini söyledi. Bu iki yüzlülük karşısında hiç bir şey söyleyemedik. Biz onlar kadar içten pazarlıklı olamazdık. Ertesinde enseyi birdaha ölçtü ve 0,188 hiç bir sorun yok dedi. Nasıl yani bu böyle incelip, kalınlaşan oynak birşey mi bu kadar kolay mı???Hani kalp vs daha bir sürü şeye bakacaktı noldu...
Cinsiyeti öğrenmek istermisiniz dedi hayır dedik, bir kendini bilmez cevaba daha tahammülümüz yoktu...
Test sonucumuzu alıp(ki oraya gitmek için tek amacımız DNA sonucuydu) bir daha görüşmemek üzere ayrıldık.

Herkes Doktora ( Volkan Emirdar) ve Hastaneye ( İzmir Medikal Park )dava açmamız gerektiğini söyledi... Bunun için ne maddi ne de manevi gücümüz var... Tek yapabileceğim şey buradan bir kaç insana ulaşabilmek...

Çok şükür ki bebeğimiz sağlıklı ve herşey yolunda...

Siz bizim gibi böyle adamlara kanmayın...

Anlattıklarınıza şok oldum resmen Ben aylardır volkan beye gidiyorum.Alanında bilgili,nazik ve hastaya tahammüllü bir hekim bence.Ben 28 haftalık hamıleyım 1 kere şunu yapmak zorundasın demedı.folık asıt verdı hap buyuktu yutmakta zorlandım hemen degıstırdı ıstedıgım ılacı ıctım demır ıcın hap yazmıs suruba cevırmesını ıstedım oncekı gebelıgımdekı ılacı ıstedım hemen yazdı ıstedıgım zaman ıstırahat ıstedım yardımcı oldu detaylı ultrason ıcın bır hekım onerdı ben ıstedıgım baska bır yere gıttım seker taraması onerdı yaptırmadım gebelıgım de gayet ıyı hıcbır sorun yok her muayenede ıstedıgım soruya cevap alıyorum ve gizem(asistanı) de hastasını güzel takip ediyor hiç beklemiyoruz.İnşallah daha iyi hastanelerde çalışma şansı bulur kendisini çok beğeniyoruz nerde olsa gideriz.Bu devirde bütün doktorlar hastaları azarlıyor ozellikle bana sen diye hitap eden doktoru anında bozuyorum bizler doktorlara saygı gosterıp hocam yada siz diyorsak onlarda hastaları evcil hayvanlarından ayırt edebilmeli diye düşünüyorum.Budeğerlere önem verdiği için de Volkan Emirdar'ı mesleğinde önü açık bir hekim olarak değerlendiriyorum.

ben normal doğum yaptım. bana da epidural yapıldı ama iyiyim. denk geldiğin anestezi uzmanına bağlı sanırım

Merhabalar..epidural sizin tercihiniz miydi yoksa doktorun mu? Ben de medical park ta doğum yapacağım ve epidural ile ilgili, hastanenin istemesek de bizim tercihimize bırakmadığı gibi şeyler duydum, çok inanmasam da.. O yüzden sormak istedim size..

Merhabalar..epidural sizin tercihiniz miydi yoksa doktorun mu? Ben de medical park ta doğum yapacağım ve epidural ile ilgili, hastanenin istemesek de bizim tercihimize bırakmadığı gibi şeyler duydum, çok inanmasam da.. O yüzden sormak istedim size..

Beni epiduralsiz normal doğum için teşvik etmeye çalıştılar. Sabaha karşı oldu doğum. Enerjim kalmadığı için ben istedim artık epidurali. Herhangi bi yönlendirme olmadı.

Ben de volkan beye gidiyorum. Kesinlikle olumlu biri. Ben 33. Haftamda şehir değiştirmek zorunda kaldim. Büyük bir hastane olsun diye medikal park i tercih ettim. Volkan bey den randevu almam da tamamen tesadüfi oldu. Ikinci randevuda hangi şehirden geldiğimi mesleğimi ve neden sehir degistirdigimi hatta kızımıza isim bulamadığımız dahi hatırladı. İnanamadım ondaki hafıza ve zekaya. Iyi bir insan güler yüzlü. Baska bir sehirden geldim diye tonla rest isteyebilirdi benimle konustu eski test sonuçlarına baktı. Iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum

merha;
ilk gebeligim hamileligin 9.
haftasinda bebegimin kalbinin durmasi sebebiyle maalesef sona erdi çok zor zamanlardi. bu sureci ve yeniden hamile kalma planlamami volkan beyle yürüttük. volkan bey gercekten cok içten anlayisli ve samimi bir doktor kendisine her zaman bir telefonla ulasabiliyorsunuz hamilelik gibi sitresli bir donemde bu cok buyuk bir rahatlik.
yeniden hamile kaldiktan sonra bütün kontrollerime volkan beyle devam ettik kendisi gerekli gördüğü yerde sizi baska dontorlara da yonlendiriyor (ayrintili ultrason gibi )ama gidip gitmemek tamamen sizin tercihiniz . ve nihayetinde 30 temmuz da kizimi kucagima aldim. ilgisi sabri ve anlayisi icin cok minnettarim

Kesinlikle tavsiye etmedigim bi doktor insanlar neden doktor savunur anlamıs degilim birilerinin belki gözü acılır diye yazıyorum arkadaslar.kibar güleryüzlü olması kimseyi cok iyi doktor yapmaz.dogumda bebegimin köprücük kemigi kırıldı olabilir normal dogumda diye gecistirdi kendisi 17 saat zorla dogum yaptırdı.benimki tesadufdu diyelim arkadasımı uyarmama ragmen oda kendisiyle devam etti aynı sey onunda basına geldi.olayların ustunu ortmeyi cok iyi bilen bir hastane ve doktor.

Ben de tesadufen Volkan bey'e gittim. Güleryuzlu, sakin, hasta ile arasında mesafenin dozunu iyi ayarlayan bir doktor olduğunu dusunuyorum. Ancak ben memnun kalmadim. Gebeliğim bebeğimin kalbinin durması ile 10.haftada sonlandi. Patoloji sonucu bildirilmedi. Konu geçiştirildi. Anomali vardır, olur dendi. Gebelik takibinde yapilan ilk testlerde şekerim sınırda çıkmasına ragmen hiçbir bölüme yonlendirme yapilmadi, şekerden dolayı oluşacak riskler, bununla ilgili bana zararlı olacak gıdalarla ilgili de bilgi verilmedi. Bir endokrinoloji ya da dahiliyeye veya diyetisyene yonlendirilmedim. Doktor degilim, dolayısiyla riskleri bilemem ya da neyi yapmamam gerektiğini bilemem. Bunun için doktorun uyarması gerekir. Kanamam olduğu halde(progestan kullanmaya başladım ancak kanamam devam etti) Volkan bey bunun normal olduğunu, benim evham yaptığımı söyledi. Kontrol günum olmamasına rağmen ısrarla gitmek istediğimi ultrasonla kontrol yapılmasini istediğimi kendimi iyi hissetmedigimi söyledim peki dedi. Gittigimde kalbi durmuş, bebeği hemen almamız gerekiyor dedi. Ben de doktoru kötülemiyorum arkadaşlar ama herkesin yasadigi deneyimler farklıdır. Dolayısıyla siz de yasayarak deneyerek göreceksiniz. Bir doktorun size güven vermesi çok onemli. Ben o güveni hissedememişim ki bana her şey normal demesine rağmen kabul etmedim ve kontrol istedim. İyi ki de istedim. Bebeği neden kaybettik bilmiyoruz, belki kromozomal anomali, belki şekerden dolayı ya da bir enfeksiyon durumu idi, bilmiyoruz. Sonuçları paylaşmadılar. Çok uzerinde durmadılar. Bu her zaman herkesin başına gelebilir ama ben bu konuda doktorların daha titiz bir surec yürütmesinin mümkün ve gerekli olduğunu düşünüyorum.

Kaybınız için çok üzüldüm.Benim de 2.gebelikte 10.haftada kalp atışı duyamadığımız için kürtaj yaptı volkan bey.Bu gibi durumlar planlanmamış veya ilk gebeliklerde çok normal karşılanıyor.Sebebini araştırmak istemeniz de normal fakat volkan bey tahlillerinizde anormal birşey görmediyse daha fazla kurcalayıp sizi gereksiz yere endişelendirmek istememiştir.Yeniden gebe kalmak kürtaj psikolojisini atlatabilmek için en iyisi hiç bilmemek.Hani beyin ölümü gerçekleşen hastanın yakınına Allahtan umut kesilmez derlerya aynı o hesap buradada Takdir Allahtan diyip unutmalısınız.3.gebeliğim 3ay sonraydı yine volkan beye gittim sanki kürtajımı hiç o yapmamış gibi yeni bir sayfa açılmış gibi kontrollerime devam etmemi sağladı.

SELAM ben 34 haftalık hamileyim medikal parka vedat beye gidiyorum fakat doktorum hastaneden ayrılacağı icin Volkan beye geçmeyi düşünüyorum Burdaki yorumlarım okuyunca biraz tedirgin oldum son zamanlarda dogum yapan varmi acaba aramızda ?

Ben de tesadufen Volkan bey'e gittim. Güleryuzlu, sakin, hasta ile arasında mesafenin dozunu iyi ayarlayan bir doktor olduğunu dusunuyorum. Ancak ben memnun kalmadim. Gebeliğim bebeğimin kalbinin durması ile 10.haftada sonlandi. Patoloji sonucu bildirilmedi. Konu geçiştirildi. Anomali vardır, olur dendi. Gebelik takibinde yapilan ilk testlerde şekerim sınırda çıkmasına ragmen hiçbir bölüme yonlendirme yapilmadi, şekerden dolayı oluşacak riskler, bununla ilgili bana zararlı olacak gıdalarla ilgili de bilgi verilmedi. Bir endokrinoloji ya da dahiliyeye veya diyetisyene yonlendirilmedim. Doktor degilim, dolayısiyla riskleri bilemem ya da neyi yapmamam gerektiğini bilemem. Bunun için doktorun uyarması gerekir. Kanamam olduğu halde(progestan kullanmaya başladım ancak kanamam devam etti) Volkan bey bunun normal olduğunu, benim evham yaptığımı söyledi. Kontrol günum olmamasına rağmen ısrarla gitmek istediğimi ultrasonla kontrol yapılmasini istediğimi kendimi iyi hissetmedigimi söyledim peki dedi. Gittigimde kalbi durmuş, bebeği hemen almamız gerekiyor dedi. Ben de doktoru kötülemiyorum arkadaşlar ama herkesin yasadigi deneyimler farklıdır. Dolayısıyla siz de yasayarak deneyerek göreceksiniz. Bir doktorun size güven vermesi çok onemli. Ben o güveni hissedememişim ki bana her şey normal demesine rağmen kabul etmedim ve kontrol istedim. İyi ki de istedim. Bebeği neden kaybettik bilmiyoruz, belki kromozomal anomali, belki şekerden dolayı ya da bir enfeksiyon durumu idi, bilmiyoruz. Sonuçları paylaşmadılar. Çok uzerinde durmadılar. Bu her zaman herkesin başına gelebilir ama ben bu konuda doktorların daha titiz bir surec yürütmesinin mümkün ve gerekli olduğunu düşünüyorum.

Merhaba, bende Volkan beyi araştırıyorum yorumunuza denk geldim, öncelikle geçmiş olsun insallah tekrarını yasatmasın Allah, en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip olsun, öncelikle bende yaşadım düsukler, nedenini hiçbirinde kimse söylemedi, araştırma yapmıyor hiç bir hastane bildiğim, bizde de yapılmadı, tekrarlayan dusukler olursa yapılıyor diye biliyorum ama maalesef bu konularda bizlerin yanı kendi kendimizin biraz araştırmacı olması gerekiyor neden derseniz bende çok hastane gezdim araştırdım daha sonra gittiğim doktor benden genetik test istedi sonuc olarak pıhtılaşma çıktı ve dusuklerin nedeni buydu üstelik bir de dis gebelik yaşadım,, sonrasında gebe kalıp sulandırıcı kullanmaya başladım çok şükür 4 yasında oğlum var Suan 2. Hamileykm, yanı demem o ki Volkan beyin üzerinde durmaması normal baska doktora da gitseniz nedeni bilinmeyen birşey hakkında yorum yapamaz size.. birde şekerin sınırda çıkması risk taşımaz diyete de gerek yok, benim de sınırda çıktı bu gebeliğimde vedat bey ne diyet verdi nede endokrine yönlendirdi, Sadece dikkat etmende fayda var dedi.. yanı sizin ne yaşadığınızı anlayan biri olarak bazi dusuklerin. Nedeni bilinmiyor gerçekten nedeni varsa da araştırıp ortaya çıkılabilir, kendi tecrübem
Dahilinde size tsh hormonlarına ve Ege üniversitesinde yapılan genetik tarama testini yaptırma sansınız varsa yaptırın derim benim pıhtılaşma sorunum bu testte çıkmıştı. Sizde de var demiyorum ama iciniz rahat olsun dusuk nedeni olabiliyor bu durum.

Ben de medicalpark a gidiyorum. Vedat beyle başlamıştık ancak hastaneden ayrılınca Volkan Beyle devam etmeye karar verdik çok da memnunuz şu an. Doğuma 1 hafta kaldı epidural sezaryen olacağım. Kendisi ilgili ve ulaşılabilir biri. Sorularınızı yanıtlıyor, endişelerinizi gideriyor. Kibar ve ilgili. Normal Doğumla ilgili pek bilgim yok yorum yapamayacağım ancak bebeğinin kemiği kırılan arkadaşa çok çok üzüldüm. Hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlarız inşallah. Kendimizi ve bebeğimizi emanet ediyoruz doktorumuza. Doğumdan sonra da tecrübelerimi yazarım hastane ile ilgili.

“Annesi babasi” seklindeki hitabi, yaklasimindaki samimiyetsizlik bizi cok igreti etmisti. Ezbere herkese soylemeye alistigi cumleleri siralar gibiydi. Kullanmami istedigi bir kac ilaci neden kullanam gerektigini sordugumda once yuzeysel bir aciklama yapti, birkez daha sorunca. Ben boyle soyluyorum kabul edemiyorsaniz baska doktora gidebilirsiniz seklinde konustu. Bu sirada elleri titriyordu sinir ve heyecanla. Nasil dogum icin guvenilir bilemiyorum. Biz hic memnun kalmadik.

Kesinlikle tavsiye etmedigim bi doktor insanlar neden doktor savunur anlamıs degilim birilerinin belki gözü acılır diye yazıyorum arkadaslar.kibar güleryüzlü olması kimseyi cok iyi doktor yapmaz.dogumda bebegimin köprücük kemigi kırıldı olabilir normal dogumda diye gecistirdi kendisi 17 saat zorla dogum yaptırdı.benimki tesadufdu diyelim arkadasımı uyarmama ragmen oda kendisiyle devam etti aynı sey onunda basına geldi.olayların ustunu ortmeyi cok iyi bilen bir hastane ve doktor.

“Annesi babasi” seklindeki hitabi, yaklasimindaki samimiyetsizlik bizi cok igreti etmisti. Ezbere herkese soylemeye alistigi cumleleri siralar gibiydi. Kullanmami istedigi bir kac ilaci neden kullanam gerektigini sordugumda once yuzeysel bir aciklama yapti, birkez daha sorunca. Ben boyle soyluyorum kabul edemiyorsaniz baska doktora gidebilirsiniz seklinde konustu. Bu sirada elleri titriyordu sinir ve heyecanla. Nasil dogum icin guvenilir bilemiyorum. Biz hic memnun kalmadik.

X