Ben 2.5 yıl önce 2000 liraya tüm vücut bitene kadar anlaşmıştım; tabi hamilelik vs.araya girdi.nese 5.seansim şu an çok memnunum benim gibi erkek killarina sahip bayanlarin kendilerine yaptiklari en guzel yatirim bence.vermiş oldukları fiyat lazer için normal ama bitene kadar mi anlaştınız?yoksa şu kadar seans ücreti diye belirtildi mi?çatlak tedavisi için bir bilgim yok maalesef
Bence lazer uygun ilk etapta pahalı gelebilir ama güvenilir kaliteli bir yerse değer allah korusun sakaya gelir bir mevzu değil tüm vücut diyorsunuz bence uygunBitene kadar dedi, şu kadar seansta bitmezse telafi seansları yaparız dedi.
İzmirde koltukalti, genital, tüm bacak 250 ye gidiyorum. Sozlesme zart zurt yok aramizda, kafama estikce gidiyorum. Cunku artik 6 ayda bir falan cikmaya basladi
Catlak tedavisi icin fiyat cok iyi bence.
Nerede yaptiracaksiniz? Ben hastane disinda yerlere guvenemiyorum. Catlak tedavisi yapan yakinimda bir hastane 7.500 tl istedi. (Istanbul-ciftehavuzlar) Vazgectim simdilik. Guvenilir bir yerse dusunun derim.
Er-yag lazer mi canım? Ben sadece göbek bölgesi için seansına 300 TL verdim iki seans gittim 1-2 kere daha gitsem çok daha iyi olacakti. Yine de şimdi bile rahatsız etmeyecek kadar iyileşti :)
zinciri olan bir güzellik merkezi. İsim verebiliyor muyum bilmiyorum. Bir Hastaneye sordum ama yapmıyorlardı.
250 mi? 2500 mü? Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?