İzmir Lazer epilasyon piyasası

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam,

Tüm vücut lazer (tüm bacak, bikini bölgesi, göbek, koltuk altı, kollar, bıyık ve çene) için 2200 tl ve doğum sonrası çatlak tedavisi için 1800 tl istedi. Yaptıranınız var mı? Çok mu bu fiyat? Piyasayı hiç bilmiyorum da.

Ben 2.5 yıl önce 2000 liraya tüm vücut bitene kadar anlaşmıştım; tabi hamilelik vs.araya girdi.nese 5.seansim şu an çok memnunum benim gibi erkek killarina sahip bayanlarin kendilerine yaptiklari en guzel yatirim bence.vermiş oldukları fiyat lazer için normal ama bitene kadar mi anlaştınız?yoksa şu kadar seans ücreti diye belirtildi mi?çatlak tedavisi için bir bilgim yok maalesef

Bitene kadar dedi, şu kadar seansta bitmezse telafi seansları yaparız dedi.

İzmirde koltukalti, genital, tüm bacak 250 ye gidiyorum. Sozlesme zart zurt yok aramizda, kafama estikce gidiyorum. Cunku artik 6 ayda bir falan cikmaya basladi

Catlak tedavisi icin fiyat cok iyi bence.

Nerede yaptiracaksiniz? Ben hastane disinda yerlere guvenemiyorum. Catlak tedavisi yapan yakinimda bir hastane 7.500 tl istedi. (Istanbul-ciftehavuzlar) Vazgectim simdilik. Guvenilir bir yerse dusunun derim.

Er-yag lazer mi canım? Ben sadece göbek bölgesi için seansına 300 TL verdim iki seans gittim 1-2 kere daha gitsem çok daha iyi olacakti. Yine de şimdi bile rahatsız etmeyecek kadar iyileşti :)

Catlak tedavisi icin fiyat cok iyi bence.

Nerede yaptiracaksiniz? Ben hastane disinda yerlere guvenemiyorum. Catlak tedavisi yapan yakinimda bir hastane 7.500 tl istedi. (Istanbul-ciftehavuzlar) Vazgectim simdilik. Guvenilir bir yerse dusunun derim.

zinciri olan bir güzellik merkezi. İsim verebiliyor muyum bilmiyorum. Bir Hastaneye sordum ama yapmıyorlardı.

Er-yag lazer mi canım? Ben sadece göbek bölgesi için seansına 300 TL verdim iki seans gittim 1-2 kere daha gitsem çok daha iyi olacakti. Yine de şimdi bile rahatsız etmeyecek kadar iyileşti :)

Sizinki er-yağ idi evet, bana s ile başlayan bir tedavi önerdiler. Toplam 12 seans.

2500 tüm vücut lazer için çok pahalı, ben de İzmir’de zincir merkezlerden birine gittim toplam 750 ödedim, bitme garantili

zinciri olan bir güzellik merkezi. İsim verebiliyor muyum bilmiyorum. Bir Hastaneye sordum ama yapmıyorlardı.

Guzellik merkezlerinden cok tedirgin oluyorum ben. ne kadar guzel dursa da, temiz dursa da o kadar feci vakalar duydum ve gordum ki...
Cevrenizde oranin musterisi olup memnun olanlar varsa tamam ama yoksa uzak dururdum.

Özel klinik biliyorum bir kaç tane benim bildiğim clinic ephesus var uzmanları iyi makineler yeni markalarını bilmiyorum önceden telefon ile bilgi alın hangi dönemde yapılabilir vs haberiniz olsun ona göre gidersiniz. yazın sıcak dönemde yapılan çeşitleri var yapılamayan türleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…