• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir labioplasti

• Konu Sahibi Konu Sahibi betsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

betsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
4
0
1
26
Arkadaşlar kendimi bildim bileli ic dudagım sarkık ama sadece birtanesi ve boydan boya degil.Sadece ortasında asagı dogru sarkıklık var et parçası gibi aynı. çok büyük şikayetlerim yok ama elime geldiginde rahatsiz ediyor. Doktora gittim boydan kesmeyi tavsiye etti. Hatta digerini de kesip eşitleyelim falan dedi. Derdim estetik olmasi yada dudaklarin birebir aynisi olmasi degil. Aynadan bakınca sarkan bişey görmiyim yeter. Önerisi olan var mi?

Arkadaşlar kendimi bildim bileli ic dudagım sarkık ama sadece birtanesi ve boydan boya degil.Sadece ortasında asagı dogru sarkıklık var et parçası gibi aynı. çok büyük şikayetlerim yok ama elime geldiginde rahatsiz ediyor. Doktora gittim boydan kesmeyi tavsiye etti. Hatta digerini de kesip eşitleyelim falan dedi. Derdim estetik olmasi yada dudaklarin birebir aynisi olmasi degil. Aynadan bakınca sarkan bişey görmiyim yeter. Önerisi olan var

Sizi sağlık ve görüntü açısından çok rahatsız etmiyorsa tavsiyem olmayın çünkü ameliyat sonrası da asimetri dikiş izi gibi vs sorunlar yaşanıyor işlem yaptırıp iyileşme süresi bitince de bu defada çıkan yeni sorunlarlarla devam ediyor süreç memnun kalanlarda var ama hoşnut kalıp tatmin olmayanların sayısıda inanın az değil illaki olacağım derseniz Dr çok iyi araştırın sizi gerçekten dinleyen ne istediğinizi anlayan güven oluşturan birine olun derim ben karar sizin

Sizi sağlık ve görüntü açısından çok rahatsız etmiyorsa tavsiyem olmayın çünkü ameliyat sonrası da asimetri dikiş izi gibi vs sorunlar yaşanıyor işlem yaptırıp iyileşme süresi bitince de bu defada çıkan yeni sorunlarlarla devam ediyor süreç memnun kalanlarda var ama hoşnut kalıp tatmin olmayanların sayısıda inanın az değil illaki olacağım derseniz Dr çok iyi araştırın sizi gerçekten dinleyen ne istediğinizi anlayan güven oluşturan birine olun
Sizi sağlık ve görüntü açısından çok rahatsız etmiyorsa tavsiyem olmayın çünkü ameliyat sonrası da asimetri dikiş izi gibi vs sorunlar yaşanıyor işlem yaptırıp iyileşme süresi bitince de bu defada çıkan yeni sorunlarlarla devam ediyor süreç memnun kalanlarda var ama hoşnut kalıp tatmin olmayanların sayısıda inanın az değil illaki olacağım derseniz Dr çok iyi araştırın sizi gerçekten dinleyen ne istediğinizi anlayan güven oluşturan birine olun derim ben karar sizin
Yani çok rahatsız ediyor desem yalan olur ama aynadan bakınca sarkan bişey görmekte güzel degil tabi. Ufak bi kesi işlemiyle 4 günde işine dönebilirsin dedi doktor. Eğer öyle kolaysa olup kurtulayım diyorum ama pek öyle değil galiba

Yani çok rahatsız ediyor desem yalan olur ama aynadan bakınca sarkan bişey görmekte güzel degil tabi. Ufak bi kesi işlemiyle 4 günde işine dönebilirsin dedi doktor. Eğer öyle kolaysa olup kurtulayım diyorum ama pek öyle değil galiba
Benim iyileşme sürem bı ayı buldu iyileşme derkende oturup kalkmamdan bahsediyorum aynı zamanda vajinoplasti de olmuştum ondan ziyade de biraz geç iyileştim galiba ameliyat öncesi burdaki yorumlara istina den on gün içinde düzeleceğime inanıp öyle olacağını umut etmiştim tabi birazda sizde açılacak kesiye dokunuza Dr mağrifetine bağlı umarım istediğiniz sonuca ulaşır memnun kalırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

Benim iyileşme sürem bı ayı buldu iyileşme derkende oturup kalkmamdan bahsediyorum aynı zamanda vajinoplasti de olmuştum ondan ziyade de biraz geç iyileştim galiba ameliyat öncesi burdaki yorumlara istina den on gün içinde düzeleceğime inanıp öyle olacağını umut etmiştim tabi birazda sizde açılacak kesiye dokunuza Dr mağrifetine bağlı umarım istediğiniz sonuca ulaşır memnun kalırsınız hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkürler. Şöyle 1 ay kadar dinlenme vaktim olsa hiç düşünmeyeceğim de işim masa başı günün 8 saati oturarak bilgisayar başında çalışıyorum. Zor olacak hayırlısı bakalım

Back
X