İzmir Kordon Kadın Doğum Bornova Şubesine giden var mı ????

mrhaba canımmm :)

gidicm tabi ama biraz zaman gecsin canım şöyle 1 hfta falan.. daha kendimi toparlayamadım canım.. iyi görünüyorum dışardan ama iyi değilim..
seninde inşallah herşey yolunda gider canım içtenlikle dua ediyorum sanada.. muhakak faydası olur bence.. yılmadan mücadele edicez.. olumlu hbrler ver bana da muhahhak içimden de öyle geçiyor canım bak görcen olumlu hbr alıcaksın allahın izniyle..

bende hafta sonu temizliğe başladım cnm.. bugün işyeri çekilmiyor.. bende de çok yorgunluk ve uykusuzluk var..şu yazlık kışlık ayırmaca zor iş bazayı boşalt yerleştir bide yer dar ( cok yoruldum kısacası..

iNşallah canım..umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...gelişmeleri yazarım sana....inşallah dediğin gibi olumlu olur...:)

bende haftasonu başladım temizliğe..Allah yardımcımız olsun valla ben evi feci dağıttım...sen yine şanslısın bazan var...ben çok pişman oldum almadığıma zamanında...o yüzden bi görsen hurç hurç hurçç... kıyafetlerimi alıyor gardırop yani yaz kış hepsi içinde..ama yorganlarım battaniyelerim yastıklarım vs hepsi hurçlarda...onlarla uğraşıyorum bugün..

canım o hurçlardan bendede var ama artık şu vakumlu poşetlere dönüyorum bazaya sığdıramadığım diğer eşyalarıda vakumlamayı düşünüyorum.. denemediysen tavsiye ederim sanada işe yarıyor baya.. yanlız kalitelileri işe yarıyor ben marketeen almıştım cabuk bozuldu yaada delindi. benim bazam var evet ama başka da yerim yok elbise dolabım ufak fazla büüyk değil anca kıyafetleri alıyor ama oda yazlık kışlık ayırıyorum ikisi sığmıyor malsef.. diğer yorgan battaniye çeyiz vs aklına ne gelirse bazaya sığdrmaya calışıyorum buda cok zor malsef..sen çalışıyomuydun bu arada ? evdeysen şanslısın rahat rahat sakince yaparsın işini ama çalışmak zor cnm aynı anda bide böyle ev işleri :SS bak bu saat oldu daha yeni oturdum ütü yaptım :)) ama napalım sağlık olsun dimi )

dün akşam aynı muhabbeti annemle yaptım..o da dedi vakumlu al diye..daha az yer kaplar dedi...haftasonu bakıcam kalitelisini bulmaya çalışıcam ama kaliteli olanlar nasıl anlaşılır ki?
Ben çalışmıyorum canım..ara ara çok iş arama girişimlerinde bulundum fakat işte bu dediğim hiç bir iş bulamadım...fazla seçici davrandım..şimdi kabak gibi evde oturuyorumçalışsam çok iyi olurdu...en azından maddi açıdan rahatlardık..ama bakalım canım hayırlısı...zaman ne göstericek bakalım...bir de işin içine bebek düşüncesi girince..(ki bence çok geç kaldık
Hem evli olup hem çalışmak çok zordur eminim...ben böyle bile zorlanıyorum... :)

ben kipadan 3,5 tl cvarrı almıştım ama vakumlayıp kaldırdım aradan bi kaç gn sonra baktımki hava almışlar delinmiş yada yırtılmış. markasını bilmiyorum ama 7-8 tl olanlar kaliteli olanlar cok ucuza kaçmamak gerekir uzun süre kullanırsın.. yerinde açılır hem. ben tekrar alıcam tekrardan bazayı boşaltıp yerleştricem mecbur yoksa sığmıyor..

sen canım işi düşünme şuanda zaten çalışmıyormussun bide cocuk düşüncesi varken ilerde çocuğun olsun beli bi yaşa kdr byütrsün sonra kafana yatan iş olurs acalışırsın canım ben şuan calşıyorum ama cocuk olunca ne olur bilemem hayırlısı artık ama evli olup evde oturmak güzel şey. insan eviyle ilgilenmeli evden uzak kalmamalı cok fazla..çalışıp hep ev bakmak zor ciddn. ama bi şekilde gidiyor ev işleride :)) tadını cıkar evliliğin.. ben 2 sene oldu ama evimde doya doya oturmadım hiç..

Haklısın...böyle şeylerde ucuz olanlar pek işe yaramıyor..Bende inşallah bu haftasonu bakıcam..Eşimle ancak o zaman dışarı çıkabiliyoruz yani alışverişe..
Bebek olduktan sonra çalışmak daha da zor olur diye düşünüyorum bazen.Ama bakalım o zamanın şartları neyi gösterirse ona göre davranırım canım..
Bu arada sabah Ayhan beye görünücem...gün geldi çattı..bakalım ne dicek...
mesleğin ne canım?yoğunmu çalışıyorsun...ilerde rahat edersin öyle düşün:)

Benim maalesef iyi haberlerim yok..

bu sabah randevuma gittim vajinal ultrasonla yumurtalarıma baktı Ayhan bey..sadece bir tane yumurtam oluşmuş sol tarafta..başka yok dedi...sonrasında kendiliğinden çatlayıp çatlamayacağını anlamak için hormon tahlili istedi (E2).Bu sefer de geçen seferki gibi parayla yaptırmak istemedim yani kordonda..geçen sefer iki tüp kan için 50 tl ödedim...Bugünkü tahlil için 30 tl istediler...bende bir güzel gittim devlette yaptırdım..öğleden sonra sonucumu aldım ve tekrar Ayhan Beyin yanına gittim..Bana sonuçlarıma bakıp yumurtan kalitesiz bu durumda imkansız üstelik tek yumurtan var dedi...o an dünya başıma yıkıldı sanki...Önümüzdeki ay geliceksin Klomenin dozajını yükselticez dedi..o da olmazsa heyet raporu ile aşılama yapılmaya başlancak dedi...
ve tüm bunları sanki benim için çok kolaymış gibi öyle kötü bir tavırla söyledi ki...moralimi yüksek tutması gerekirken ben kendimi yere çakılmış gibi hissettim...Bir daha gitmeyi düşünmüyorum şuan için...moralim gerçekten çok bozuk...Bir yandan da herşey Allah tarafından diyorum ve üzüldüğüm için kendime kızıyorum...ALLAH'IM SEN YARDIM ET.....................

canımmm, çok üzüldümmm inanki. sana karşı olumlu hisler vardı içimde.. (elbette kim olsa bende olsam çok üzülürdüm.. ama hemen pes edip moralini daha da bozma. her zaman sabırlı ve güçlü olmamız gerekiyor, yoksa bunların üstesinden nasıl gelicez öyle değilmi? moral cok öenmli.. imkansız diye birşey yok bunu unutma. Bizler elbet birgün ümit ettiğimz şeylere kavusacağız kucağımıza alıcaz bebklerimizi allhın izniyle.. buna inanmak gerekli ilk başta.. evet biraz zorlu yollardan geçyoruz bu bi gercek bazı insnlar nasıl olduğunu bile anlamadan anne oluyorlar.. bazıları ise bizim gibi biraz sıkıntı cekerek hasret ve özlem duyarak.. bir insan tatmadığı bir duyguyu bir sevgiyi nasıl içtenlkle ister tabi bu da ayrı konu.. kadınlar anne olmadan bile doğacak çocuklarına özlem duyarlarmış.. sana anlatmak istedğim yazımızda ne varsa o yaşanacak bizler sadece önlem alıp gerekli tedavileri görücez, sabırla düşünüp mantıklı hareket edicez üzerimize düşen bunlar.. gerisini Allah biliyor canım.. kendini boş yere üzme.. üzme diyorum bende üzülüyorum ama biliyorum üzmemem gerekeni.. ne insanlar var imkansız olup ta cocuk sahibi olanlar.. bizlr için imkansızlık gibi bi durum yok canım.. sağlıklı sayılırız en azından tedavilerimiz var ya olmasaydı?.. benim tüpüm alındı ve gebe kalma şansım yarı yarıya düştü.. ama olucaksa gene olur .. önüne kimse gecemez canım.. ne durumda olanlar var.. kendini bırakma dua et sadece . Allaha sığın.. elbet o hayırlsını verecektir. bizler bilinçli kişileriz artık sırf yaaşdığımız bu olaylar bile bizi daha cok bağlıyor hayata.. lütfen sende üzülme..ayhan bey banada olumsuz konusurken pat diye sölemişti. doktorlar bu konuda düşüncesiz ve acımasız oluyorlar takılma sen ona.. bende bana da cok olumsuz konusmustu diye gitmedim bir daha oraya ama gtseymişim diyorum şimdi belkide tüpüm alınmıcaktı ama işte herşey kısmet.. olacağı varmış.. sen de olumsuzluk yaşayıncao dr.tan da soğudun tabi.. ben bu psikolojileri çok iyi tanıyorum canım.. neresi içine sinerse oraya git tabi.. senin zaten suanda başka birdoktora da görnmen gerekli.. başka bir doktor baakalım ne dicek.. sonucta şimdi böyle olduysa bir sonraki ay farklı olacak belkide..anladığım kadarıyla yumurtlama sorunu var sende daha önceden böyle bidurumun olduğunu biliyomuydun ? birde bu sorunu yşayan insanlardan dr tavsiyesi al istersen..
umarım seni biraz rahatlatabilmişimdir... sadece senin daha ilk başlarda ümitsizliğe kapılıp olumsuz olmanı istemiyorum.. dediğim gibi hersey allahtan canım belkide daha önümüzde uzun ve zorlu bir yol var bunu bilemeyiz hayırlsını iste allahtan cnım.. ve her zaman sabırlı ve ümitli ol.. gelişmelerinden de beni haberdar et olurmu? kendine iyi bak canım hoşçakal...

Merhaba canım;

Şuan kafam,başım gözüm çatlıyo ağrıdan..ve birazda karışığım ama anlatmaya çalışıcam...
dün bu olaydan sonra dün akşam Ege ünv. randevu aldım ve bu sabah 8 de gittim..kayıt olduktan sonra bayağı bekledim kalabalıktı...bana sıra geldiğinde epey genç bir doktorla karşılaştım...ondan önce hemşireler şikayetimi sormuştu zaten...kağıt doldurdu ve benden önce smear testi istendi ve yapıldı...muayene sırasında doktora da anlattım olup bitenleri adet günlerimi doğumkontrol hapını bıraktığımı çocuk istediğimi vajinal ultrasonla bakıldığını vs...yumurtamın kalitesiz oluşunu falan filan...her neyse smear alındığında asistanlar da vardı üstelik belki başımda 7-8 kişi vardı...biraz utandım ama sonra rahatladım...egenin kötü yönü de bu olsa gerek...sonra kan tahlili ve ultrason da istemiş doktor..gittim kan verdim,arkasından hoppa tekrar vajinal ultrasonla bakıldı...
ultrason sonucumu hemen verdiler..kan sonucumu öğleden sonra gdip aldım...ama smear in sonucu 10 gün sonra çıkar dediler..doktor da hepsinin sonucunu almadan gelme dedi...yani herhalde bir 10 gün sonra tekrar gidicem canım....
Şuan çok ama çok yorgunum.. biraz moralim hala bozuk ama dünkü gibi de değilim...
Kordon da Ayhan beye gelince...
Onu suçlayamam tabii ki ama öyle pat diye bi tuhaf tavırla söyleyince kendimi çok kötü hissettim ve soğudum...zaten muayene ücretini düşük tutuyorlar ama iş tahlil vs onlara gelince acayip para tutuyor..bu yüzden soğudum iyicene... gitmicem yani bir daha...
ege ünv. gitmeye devam edicem canım...gelişmeleri memnun kalıp kalmadığımı yazarım elbet...

Bu arada çok güzel bir cevap yazmışsın..beni iyi hissettirdi canım çok teşekkür ederim..Hakkımızda ne yazıldıysa o elbet..Herşey Allah tarafından...umarım ve dilerim ki bir gün bizde mucizelerimize kavuşuruz...Çünkü eğer kavuşursam o benim mucizem olacak....

KENDİNE İYİ BAK CANIM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL..

Ayhan Bey'den başka doktor vra mı şu an Bornova şubesinde?sitede sadece Ayhan Bey gözüküyor da.varsa adlarını yazar mısınız?

Merhaba hanımlar,
Konuştuğunuz Kordon doğum hakkında araştırma yaparken yazılarınızı okudum. Ben de 7 haftalıkken düşük yaptım, G Gurmes hanım kan pıhtılaşması olduğu söylemiş. Acaba bunun testlerini nasıl ve nerde yaptırdınız sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…