Merhaba canım;
Şuan kafam,başım gözüm çatlıyo ağrıdan..ve birazda karışığım ama anlatmaya çalışıcam...
dün bu olaydan sonra dün akşam Ege ünv. randevu aldım ve bu sabah 8 de gittim..kayıt olduktan sonra bayağı bekledim kalabalıktı...bana sıra geldiğinde epey genç bir doktorla karşılaştım...ondan önce hemşireler şikayetimi sormuştu zaten...kağıt doldurdu ve benden önce smear testi istendi ve yapıldı...muayene sırasında doktora da anlattım olup bitenleri adet günlerimi doğumkontrol hapını bıraktığımı çocuk istediğimi vajinal ultrasonla bakıldığını vs...yumurtamın kalitesiz oluşunu falan filan...her neyse smear alındığında asistanlar da vardı üstelik belki başımda 7-8 kişi vardı...biraz utandım ama sonra rahatladım...egenin kötü yönü de bu olsa gerek...sonra kan tahlili ve ultrason da istemiş doktor..gittim kan verdim,arkasından hoppa tekrar vajinal ultrasonla bakıldı...
ultrason sonucumu hemen verdiler..kan sonucumu öğleden sonra gdip aldım...ama smear in sonucu 10 gün sonra çıkar dediler..doktor da hepsinin sonucunu almadan gelme dedi...yani herhalde bir 10 gün sonra tekrar gidicem canım....
Şuan çok ama çok yorgunum..
biraz moralim hala bozuk ama dünkü gibi de değilim...
Kordon da Ayhan beye gelince...
Onu suçlayamam tabii ki ama öyle pat diye bi tuhaf tavırla söyleyince kendimi çok kötü hissettim ve soğudum...zaten muayene ücretini düşük tutuyorlar ama iş tahlil vs onlara gelince acayip para tutuyor..bu yüzden soğudum iyicene... gitmicem yani bir daha...
ege ünv. gitmeye devam edicem canım...gelişmeleri memnun kalıp kalmadığımı yazarım elbet...
Bu arada çok güzel bir cevap yazmışsın..beni iyi hissettirdi canım çok teşekkür ederim..Hakkımızda ne yazıldıysa o elbet..Herşey Allah tarafından...umarım ve dilerim ki bir gün bizde mucizelerimize kavuşuruz...Çünkü eğer kavuşursam o benim mucizem olacak....
KENDİNE İYİ BAK CANIM...ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL..[/QUOT
ne demek canım, eğer biraz olsun için rahatladıysa cok mutlu olrum.. ben seni çok iyi anlıyorum ve senle dertleşmek iyi geliyor banaada.. sen ne zaman istersen ben hep burdayım canım..
ege üniv.bende daha önceden gitmiştim dediğin gb çok kalabalık canım orası.. benim ilk izlenimim pek iyi değildi ilk girişte hemşireler bilgi
vs alıyorlar ya ukala birine denk gelmiştim. moralimde cok bozuktu ogün.. ufak bi tartıştık ve ordakilerin hepsi bi anda bana döndüler.sinir olmustum..ben sadece kan testleri yaptrmk iiçin gitmiştim tabi muayene olmadım yani, dr.la sadece kısa görüştüm okadar.. inşallahiçine siner cnm bir yere başladıktan sonrada cok sık fikir dğiştrmek te pek iyi değil daha cok kafa karışıyor. ama olumszlukta olunca mecbur değiştriyoruz işte..ege üniv en azından teşekküllü bir hastane.. ilk baştan bütün testleri yaptırmışlar buda iyi tabi..
şunu unutma canım zorluklarla başedebilmemiz için önce kendimizin ayakta olması gerekiyor, bu yüzden cok fazla üzüp kendini hasta etme, sana encok sen lazımsın canım.. umarım eşinde sana destek ve sahip çıkan birisidir, onunla çok daha kolay atlatrsın sıkıntılarını.. içine atma bol bol konsuarak dök içini. inanki insan sesli konusunca rahatlıyor.. hoşçakal cnm benlede ne zaman konusmak istersen burdayım
:)