merhaba ben gidenerlerdenim dr. ayhan beye, güzel ilgili güler yüzlü çalışanları ben de hamilelik şüphesiyle gittim, tavsiye edebilirim, fakat doktorumun söyledikleri çıkacakmı bunu zaman gösterecek benm durumum biraz riskli şuan bakalım 1 hafta sonra herşey belli olacak yanlılrsa önermeyebilirim çünkü:)
ilk msj yazan sensin
o yüzden sana çok teşekkür ederim...
sanırım kimse tercih etmemiş henüz
gerçi bornovadaki şube yeni açıldı ondan olabilir...
Senden gelişmeleri bekliorum
Ben bugün kan testi yaptırdım maalesef hamile deilim...ama olursa ve senden olumlu haberler alırsam oraya gitmeyi düşünüorum bugün test için yedigüne gittim ben
merhaba, benim malesef işler ters gitti, ayhan beye 2-3 gn arayla gttim fakat bir türlü kese görnmedi ama bir taraftanda hcg sürekli artıyordu beni çiğli deki merkezlerine yönlendrdi olumsuz baıyourmdedi sğlıklı bir gebelik değil dedi dış gebelik yada kmyasal gebelik olabilceğmi söyledi ben acele etmek istemedim yinede daha önceden bildiğim bir prof dr var alsancakta sabahattin bey ona gittim .. keşke gitmeseydim bizi eşimle telaş etmeyin herşey normal dedi gec yumurtlama olablrsin beklicez sabretceksin dedi.. neyse ben ara ara dr a gidiyorum ultrasona giriyorum tabi 10 gn gecti ve 17 nisan da ben ağrılarım artınca ve kendimi kötü hissedince ciğli kordon tıpa gittim mete beye sıra almak istedim fakat cok yoğun beklersinz dediler bende gonca hanıma aldım 5 dk içinde sıram geldi açıkçası bana cok guven vermemişti ama gonca hn dış gebelik teşhisini koydu ve acilen amleiyet olman gerekli dedi ordan eşimi arayıp medikal parka gittim ordada aynışeyi söylediler acil amliyat...
tabi ki oldum cnkü hayati riskm bile olabilirmiş 2.5 saat süren amleiyatta tüpümü aldılar cok ağrı sancı çektm halen de ağrıarım var.yani sonuc olarak doktor doktor gezdim ayhn beye olumsuz konustuğu için belkide kabullenemediğim için bekledim bi ümit... ama olmadı işte daha da kötü oldu üstel,k çnkü tüpümde alındı..bana göre ayhan bey haklıydı ilk baştan beri olumsuz bir gebelk demişti cnkü.. yani sana tavsiye edebilirim ben kısa süre gttm ama hep olumsuz diye sölemişit bana..(( Allahyardımcın olsun... sağlıklı bir bebek nasip etsinn sana..
ben bu sabah gittim Ayhan Beye....gerçekten memnun kaldım...ama bakalım pazartesi yine gidicem...aynı memnuniyeti duyarsam yine buradan paylaşırım...
selam umarım herşey yolundadır, gebe değilim demiştin ama kontrol olsun diyemi gidiyosun ayhanbeye?
sağol canım gerçekten cok zor deiğin gibi benim durumumu ancak yaşayan bilir...( allah ne bana nede başkasına bir daha yaaştmasın böle bi durumu..
gelişmelerinden beni haberdar edersen sende sevinirim
hoşçakal..
Öncelikle Amin canım Allah yaşatmasın bir daha ... Allah beterlerinden korusun...
Benim Ayhan beyle ilk randevum nisan 27 deydi...bende adet gecikmesi vardı normal adet döngüm 31 gün...ve gecikince önce başka bir dokta gittim kanda bakıldı negatf çıktı sonra adet söktürücü verdi kullandım..o da bittikten sonra maksimum 10 günde adet olman gerekiyordu..ben o 10 gün de geçip adet olmayınca iyice telaş yaptım ve senin de tavsiyenle işte bu geçtiğimiz cts ayın 27sinde gittim muayene oldum...önce biraz bilgi aldı benden..sonra ultrasonda baktı...temiz görününce hormonlardan bakalım dedi..kan verdim...dün sabah da 53 gündür gelmeyen adetim geldi..tam da Ayhan beye sonuçları göstereceğim gün :)
her neyse gittim biraz bekledim epey hastası vardı...sonuçlarıma bakınca adet olman gerekiyor dedi değerlere göre bende zaten başladı gibi dedim...sonra bana klomen yazdı mayısın ikisinde başla dedi 5 gün sabah akşm iç dedi...mayısın 9unda da kontrole gel vajinal ultrasona bakıcaz dedi...ve şuan ne kadar tedirgin olduğumu sana anlatamam..kafam çok karıştı...o verdiği klomeni eczaneden aldım fakat içsem mi içmesem mi die düşünür oldum dünden beri...ama sadece gebeliği hızlandırmak adına yapıldığını da biliyorum bakalım canım hayırlısı...eşim de ben tedirgin oldum diye tedirgin oldu..önce içme dedi ama sonra doktorun bir bildiği vardır dedi..güvenmek lazım dedi...
Ayhan beyden memnun kaldım fakat yine de içime klinik olarak yani geneline baktığım zaman içime bir şüphe düşmedi değil...çünkü hastalara ayaklı bankamatik gibi davranmalarından hoşlanmadım...muayene ücreti makul hemde çok...ama acayip masraf çıkarıyorlar..ve herşey nakit para ile dönüyor...benden kan aldılar cts hormonlar için bir tüp kan için 50 tl ödedik ... tamamen kendi aptallığım o an kal geldi resmen....keşke sağlıkocağına yaptırsaydım...da götürseydim..ama bunda da vardır bir hayır diye düşünüyorum...bir sonraki randevum mayısın 9 unda o da cesaret edip ayın 2inde hapı içmeye başlarsam giderim...
Bir de açıkcası pek tavsiye eden olmadı ama ben ege yi araştırıcam...bir arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnun...yani benim ha bire para saçmak gibi bir lüksüm yok...bakalım canım hayırlısı kafam çoooookkkkkk karışıııkk
CANIMMM hakkında hayırlısı olsın inaşşalh herşey dilediğin zamanda ve gönlüne göre olsunnn.. seni çok iyi anlıyorum o tedirginliği ben ne kadar cok yaşadım bilemessin.. zaten bu tedrgnlik yzünden kaç dr gittim ne paralar verdim sadece 1 kez giitğim muayene için bile 250 tl ödedim( bu sadece bi tanesi senin verdiğin kan için ödediğin 50 tll yi bende ödedim canım dediğin gibi insanın o anda başka bir yere gitme giibi bişey gelmior meraktan ölüyosun o anda çnkü benimde hcg me bakıcaktı onun için kan aldılar ama dediğin doğru dr bilgili biri gibi ama genel olarak hani çok ta güvenmek doğrumu bilmiyorum. bak ben çiğli şubelerne de gittim ama orası sanki daha güvenilir birde muayene gerçekten cok makul bu yüzden de tercih nedeni olabiliyor. ama sana sunu söyleyeyim hangi klinik hastane olursa olsun hiç farketmez cnm önemli olan dr.un hani tam teşekküllü hastane diyodun ama dr.da iş yoksa h,iç bi önemi kalmıyor.. çok dr gezdim ben gazi hast, medikal park, kordon kadın dğum, metropol..... 2012 ocak ayında da 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm hani ben 2. kez üzücü biey yaşadım tekrar gebe kaldığımda düşündüğümde hangi dr yada hastaneye giderim şuan hiç bilmiyorum biliyormusun çnkü bana tam anlamıyla güven veren hiç bir dr yok prof.dr dur güvenmek lazım dedim dediklerini yaptım bekledim sonuc = tüpüm alındı belkide beklemeseydim tüpüm alınmasına gerek kalmıcaktı o doktorun sözüne göre hareket etseydim belkide ölecektim .. hani dediğim şu operatör doc yada prof hiç belli olmuyor şans işi sanırım birazda kader kısmet işi.. ben cok para döktm doktrlara özellere gittim bundan sonrası için tabiki dr araştırıcam fakat öyle cok para dökmeyi düşünmüyorum.. kısmette ne varsa o yaşanıyor zaten, ege üniversitesi önceden çok şanını duydum fakat suan doğru dzgn dr da kalmadı diye duyuyorum hep araştır ama sen bana da bilgi verirsen seviniirim.. arada tavsiye varsa daha güvenilir diye düşünüyorum.. çok zor bu işler . klomen e gelincebir cok kişi kullanıyor ama ben kullanmadım catlatma iğnesi gibi bişey sanırım zararlı olacağını sanmıyorum ama içine sinmesse acele edip başlama derim..
benmde kan pıhtılaşma sorunum var aynı zamanda gebe kalır kalmaz başladım coraspine. şimdi düşünüyorum da acaba önceden mi içmem gerekliydi diye hani kafa karıştırmak için cok neden var buda bir tanesi inanki benmde kafam karışık üzgün ve mutsuzum umarım herşe yyoluna girer..
umarım sıkmamışımdır
şimdilikk hoşçakal canım
yok canım neden sıkacakmışsın ki neticede ne kadar güzel içimizi döküp dertleşiyoruz...hiçte sıkılmıyorum yazdıklarını okuduğumda..umarım sende sıkılmıyorsundur..
Alllah hakkımızda hayırlı olanı versin...her zaman için bunu dilerim...bizim durumumuz pek parlak olmadığından yani maddi açıdan o yüzden aslında özellerden mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum...şimdilk ayhan beye gidiyorum ama her an değiştirebilirim de...kararımı henüz vermedim..ama eğer durumum iyi olsaydı...medical parkta vedat bey var...ona giderdim ya da egepolde gökalp bey var sanıırm..yani yine yakın çevremdeki tavsiyeler üzerine...ama maalesef şuan durumum bunlar için uygun değil...belli mi olur herşey bir anda değişebilirde :) umut etmekten başka çare yok şuan için...
Sana gelince..iki kez acı yaşamışsın...Allah'ım bir daha yaşatmasın..gönülden diliyorum gerçekten umarım sağlıklı bir bebeğin olur..inşallah bakalım...artık yaşadığımız hayat öyle kalitesizleşti ki...hamile kalmak bile ne kadar zor oluyor..hep stresten valla...
ben araştırmalara devam edicem bir yandan...ister özelde ister devlette başımıza birşey gelicekse kaderimizde varsa gelir zaten...yani dediğin doğru ben paraları da saçsam başıma birşey geliceği varsa gelir zaten...geçen gün benzer bir konuda aynısnı eşime söyledim...
kan pıhtılaşması için aslında bir doktora görünsen ve ona sorsan...önceden mi başlanması gerekiyor diye söylerdi sana...
Mutsuz olma kendini de üzme...desem de biliyorum üzülmeye devam ediceksin...Ama bence iyi düşünelim iyi olsun....herşey yoluna girer Allah'ın izniyle...
inşallah bizim de bebişlerimiz olur :)
inşallah canım en kısa zaman da inşallah dua edelim.. canım ben dış gebelik amelşyatımı medkal parkta oldumgerçekten temz lüx bi hastane olduk.a lüx.. ama buna kapılmamak lazım yinede doktorumda vedat beydi ameliyatımı da o yaptı daha öncedende duymustum ama gitmemiştim o doktra kısmet bu zamanmış, pahalı bi hastane hemde cok bana amliyat için 2500 dediler fakat benm şöyle bi avantajım var görümcem orda calışıyor bu yüzden bana 1250 tl ye indirdiler 2.derece yakın olduğum için muayenelerde vs herşeyde indirim yapılıyor yoksa bende 2500 tl veremezdim 1250 bile çok ama ben tepecikte düşük yaptım çok çile çektşm orda çok rezil bi yer bu yzden özelde oldum amliyetımı.. hani dırumumuz bizimde öyle parlk dğeil çok ama allah büyük işte yardım ediyor bide. bende çalşıyorum tabi bununda faydası var.. bakalım bundan sonrası için yineden karaszım belki vedat beye devam ederim belki etmem bilmiyorum gerçekten.. neresi olursa olsun herşey olcağna varıyor bu yüzden ben kafamı dr.larla cok yormayı düşünmüyorum şu kan pıhtılaşması için hapı erkenmi gebeliktemi başlıcam ama onu araştırıcam .. şimdi benim önümüzdeki hafta falan pataloji sonucum cıkacak çıktığında kontrol içinde cağımıstı doktor gittiğimde sorcam onuda.. tabi 3 ay sonrada film çekilecekmişim rahim filmi sonra hayırlısıyla tekrar gebelik... yani şuanda zaten vedat beye hem pataoji için hemde rahim filmi için giderim ameliyatımıda o yaptığı için sonrası ne olur bilemem tabi.. olumsuz olmamak lazım hep pozitif düşünücez ben 3,5 aylık bebeğimi düşürdüm ve düşükten sonra kan pıht sorunum olduğunu öğrendim nedendir bilmiyorum gebe kalındığında onca testler yapılır kanlar alınırda şu akn pıht sorunu varmı yokmu incelemezler ve varsada tedbir alınır olası düşük durumlarıda engellenmiş olnurdu..tam dedimki sorunumu öğrendim 2 .de yaşamam diye bu seferde cok farklı birşeyle karşılaştım( yani olmaucaksa olmuyor coraapin içiyordum belkide normal gebelik olsaydı sağlıklı olcaktı kalp atışlarını bike duydum yaşıyordu büyüyordu ama rahmde değil tüptey di işte mecbur alındı ( şimdi çok tedirgn ve sabırsızım belkide psikolojk destek almam gerekcek.. bakalım zaman göstercek .. senle de paylaşırım burdan gelişmeleri canım güzel haberleini bekliyorum
Medikal parka geçenlerde babam için gittik..bende o zaman ilk defa gitmiştim..ve gerçekten de çok ama çok beğendim...arkadaşım vedat beye gidiyor...haziran da doğumu var...bakalım ondan alıyorum haberleri hastane hakkında...eşimin yeğeni de 2 ay önce orda doğum yaptı..onlar da memnun...büyük ve yeni bir hastane olması ve kapsamlı olması avantaj...memnun kaldıysan devam et bence Vedat beye...çünkü internette çok iyi yorumlar yapılmış..okumuştum bir ara...tamam kabul edelim biraz pahalı ama sen zaten kötü şeyler yaşadığın için bence en iyisini hakediorsun...
Psikolojik destek alabilirsin tabii ki de...dediğim gibi iyi düşün iyi olsun...
Herşeyin hayırlısı.. bu arada yaşın kaç canım ??
merhaba ben 30 yaşındayım peki ya sen? çocuk için geç kaldığımı düşünüyorum eğer biraz daha gecikşrsem( benimde pataloji sonucum cıkmış ctesi kontrol için vedat beye gidicem. bakalım ne dicek doktor dediğin doğru bende bu hastaneye devam etmek istiyorum. hem üyük hem kapsamlı bu da insana moral veriyor artık doktor stresi cok yaşadığım için brazda sanırım bu avantajlarıda olumlu etkiliyor insanı. göze hoş gelmesi ferah bi yer olması vs vs ..vedat bey le ilgili bende olumlu şeyler duydum inşallah olumsuz bi durum yaşamam doktorla ilgili. bundan sonra olumlı düşünmeye calışıcam
kendine iyi bak canım
Selam canım:)Aramızda çok yaş farkı yokmuş sevindim:)
Bende Kasımda 29'u doldurucam Allah nasip ederse:)
Geç kaldığını düşündüren sebep etrafımızda bizlerden yaşça küçük bayanların çocuk sahibi olmasıdır..bence en büyük etken bu...yani bende geç kaldım diye düşünüyorum zaman zaman etrafımdakilere bakınca...Ama demek ki doğru zaman buymuş diye de düşünüyorum yani tam anlamıyla hazır değildim,değildik...zaten bu öyle birşeymiş ki sanki içinde biyolojik bir saat patlıyormuş gibi...birden anne olmak istedim...acayip birşey...bundan 5 ay önce istemiyordum halen...ama şimdi 5 ay sonra deli gibi istiyorum...Yani benim çok olmadı daha isteyeli...
Medikal parka devam et bence de...yani anladığım kadarıyla içine sinmiş....hayırlısı olsun şimdiden...Patoloji sonuçlarını bana da bildir...gelişmeleri yaz canım...
hastane hakkında yazdıkların tamamen doğru,çok ferah ve çok temiz...Doktorunla olumsuz birşey yaşayacağını düşünmüyorum açıkcası...umarım hayırlısı olur...
kendine iyi bak...
yazmaya devam et
SELAM :) bende sevindim aynı yaşlarda olduğumuza belkide bu yüzden genel olarak aynı fikir ve görüşlerdeyizcanım ben ilk çocuk istediğmzde hemen ilk ay hamile kalmıştım sonra tabi uzun bi süre cesaret edememiştim nitekim aradan da 1 yılı aşkın bi süre gecti tekrar istedik yine 2. ay kaldım hemen bu sefer de hüsran oldu hani ilk düşükten sonra hemen istemiyodum bunun içind ebekledim ama artık gerçktn istiyorum eşimde cok istiyor.. doktorun verdiği süre 3 ay gectikten sonra inşşah tekrar deniycez zaman akıp gidiyor, kendimizi hep bişeylere adıyoruz ama çocuk biz istediğimz anda değil Allah istediğinde veriyor bunn farkında değiliz malesef.. herşeyde bi hayır vardır tabiki diyorum ve yaşadığım bu kötü gnleri bir zaman sonra unutturacak bir çocuk nasip etsin allah diliyorum.. senin içinde hayırlsı olur inşallah hoşçakal :)sende her zaman bana yaz canım
canım gittin mi cts doktora?merak ettim nasıl geçti???
SLM CNM
doktırum ctesi yani dün hastanede değilmiş bu yüzden gidemedim, fakat pataloji sonucum normal çıkmış bi sorun olmadığını söylemiş, uygun bi zamanda kontrol amaclı gidicem canım yinede.. görümcem orda çalıştığı için doktordan bilgi almış.. sağol canım merak edip sorduğuniçin :) şimdilik biraz bekliycem belki haftaya ctesi yada bir dahaki ctesi günü kontrol için giderim..
içimden de hiç gitmek gelmiyordu biliyormusun ctesi sabah uyandım kalkmak istemiyorum bir şey var ki öyle soğudum hastaden drlardan sonra telefon geldi görümcemden doktor hastanede yok diye.. bilmiyorum içimden gitmek gelmiyor.. ama yinede gidicem kontrol için bakalım..
senin keyifler nasıl bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?