İzmir Konak Dogum Evi...

alyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
7
0
86
İzmir
kizlar 7.ayımın içindeyim.özele gidiyordum.ama doktorum 2,5 milyar falan dedi kendi ücreti ve hastane ücreti içinakannehir
bize fazla geldi fiyat konak doğum evinde takibe alınmayı düşünüyorum sskdan yararlanırım diye..orada doğum yapmış olanlar varsa bilgilendirirseniz çok memnun olucam.teşekkürlera.s.

cnm bebeğin hayırlı ugurlu olsun.konak dogumu biliyom pek ama yakın akrabam yapdı gazi hastahanesinde her şey içinde ssk yardımlı.400tl vermişler 1gece yatak parası dahil.istersen bi sor derim çok memnun kalmışlar

cnm bebeğin hayırlı ugurlu olsun.konak dogumu biliyom pek ama yakın akrabam yapdı gazi hastahanesinde her şey içinde ssk yardımlı.400tl vermişler 1gece yatak parası dahil.istersen bi sor derim çok memnun kalmışlar

canım bende bornova şifaya sordum 500 dediler ama ne bileyim doğuma para vermek istemiyorum bebeğimin eksiklerini tamamlarım diye düşündümbilmiyorumkismile
teşekkür ederim cevapladığın içinolumunekankayizsmile

bornova şifayı pek tavsiye etmiyolamış.onlarda gitdi oraya.gazide ayşen hnm yapdırdılar:)

canim ozelinede yazdim arkadasim 2 haftaya kadar dogum yapicak orda haber veririm nasil memnun kaldimi diye inan benimde hicbi fikrim yok...bilmiyorumkismile

bende konak doğum evı hakkında bılgı almak ıstıyorummm lutfen bılgısı olanlar yazsın kararsz olmak çok zor sızlerde bılırsınız hangi doktor onerılır bu hastanede doğumlar nasıl

Back
X