Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

İsrael bey hastaneden ayrıldı. Ama şuan hangi merkezle çalışacağına dair bir bilgim yok. Bilgisi olan olursa paylaşımda bulunsun ki bilelim.
Ayrıldı ayrilcak derken demekki ayrılmış. Bu da bizim kaderimiz heralde.

Arkadaşlar sakın İsrael Aruha gitmeyin,kesinlikle önermiyorum,ablamın 1 tüpü tam diğer tüpü yarım tıkalı,tüp bebek yaptırması şart,2 kere aruh beye yaptırdı ama tutmadı,üstelik 2 transfer istediğini söylediği halde tek transfer yapıldı tekrar gelinsin diye,tamamen para tuzağı iyi araştırın arkadaşlar

Duygu09 bir yanlislik var bu iste. Dr israel bey hastasi ne isterse onu uygular.

Israel beyi takip edenler kasim ayindan itibaren irenbe de olacagi soyleniyor. Bilginize. Lutfen yanlis bilgilendirmelere takilmayin. Zaten doktoru tanidiktan sonra dogru yolda oldugunuzu goreceksiniz.

Ay canim hadi insallah oraya gecsin bi haber alırsan buraya yaz olur mu

İsrael Aruh'a gitmeyin ruhsuz adamın biri,bana yanlış doz uyguladı,sonradan yumurtladık rezervin az dedi,oysaki Memorial da olduğum tedavide 19 U döllenen 25 yumurtam oldu,hamile kaldım Allahıma çok şükür oğlumu doğurdum hala da 6 tane dondurulmusum var,gitmeyin şu adama hayallerinizi teslim etmeyin.

ARKADAŞLAR KENT HASTANESİNE GİTMENİZİ ÖNERİYORUM,BEN GİTTİM ISRAEL BEY AYRILMIŞ ORDAN DR.DİLEK ASLAN GELMİŞ EKIP AYNI GÖRÜŞME YAPTIM ADET DÖNEMİNDE TEDAVİYE BAŞLIYCAM ÇOK POZİTİFLER İNANILMAZ MEMNUN KALDIM.GELİŞMELERİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞİM

Yeni doktorla birlikte fiyatlarda bir değişim olmuş mu? Dondurulmuş tedavisi ne kadar bilgisi olan var mı?

Yeni doktorla birlikte fiyatlarda bir değişim olmuş mu? Dondurulmuş tedavisi ne kadar bilgisi olan var mı?
Canim bn dondrlms embriyolari tasimayi arastiricam.eger olursa tasimayi dusunuyrm. Yen ekip ne kadar basarili bilemiyrm. Israel beyin baska yere gecme durumu kesinlesince kararimi vericem.ocak gibi dusunuyrm

Israel beyin muayenesini aradim.kontroller orada islemler irenbe de yapiliyormus bilginize...

Yok mu israel beyin hastası? Tedaviye devam edecek olan?bi benmiyim

Israel beyin muayenesini aradim.kontroller orada islemler irenbe de yapiliyormus bilginize...

Israel bey suan herhangibi bi hastanede calismiyor o zaman irenbe ile ilgilide guzel seyler duymadim pek bende israel beye gitmeyi dusunuyodum kafam karisti suan

Adetimin3.gunu gittim muayenehaneye. Israel beyle gorustuk. Doğum kontrol hapi ile başladık bakalim. 15 gun sonra igne ekleyecek.tekrar adet gördükten sonra asil ilaçlar ve transfer yplacak.ocak 20 si gibi dedi inşaallah

Adetimin3.gunu gittim muayenehaneye. Israel beyle gorustuk. Doğum kontrol hapi ile başladık bakalim. 15 gun sonra igne ekleyecek.tekrar adet gördükten sonra asil ilaçlar ve transfer yplacak.ocak 20 si gibi dedi inşaallah

Merhabalar, ben de Israel beyin hastasıyım, 1 tüp bebek denemesi sonuç kimyasal gebelik...aralık sonundaki adetimde mini tüp bebek deneyeceğiz bu sefer...
Sanırım işlemleri irenbe de yapıyor...Eski mesajlarınızda kentte dondurulmuş embriyolarınız olduğundan bahsetmişsiniz, taşımayı düşünüyormuşsunuz..Neden vazgeçtiniz özel olmazsa sorabilir miyim?

israel bey kentten tamamen ayrıldı. O yuzden tedavimi o yapsin istiyrm. Dr degistirmek istemiyrm bu yuzden cnm. Buraya sureci yazarsan hbrlesiriz

israel bey kentten tamamen ayrıldı. O yuzden tedavimi o yapsin istiyorm. Dr degistirmek istemiyrm bu yuzden cnm. Buraya sureci yazarsan hbrlesiriz
Anladım canım...Benim merak ettiğim aslında dondurulmuş embfiyolarınızı neden kullanmadığınız? Doktor bey bu şekilde mi uygun gördü? Benim süreç başlayınca haber veririm, belki denk geliriz muayenehanede...

canım israel bey daha once izmir ege(tepecik)doğum evinde mi çalışıyordu 2012 kayıtlatında orda olduğunu gösteriyor acaba 2 yerdede mi hizmet veriyor

yok canim dondurulmuslarla olacak tedavim.onlar varken kullanicam.tasima islemi oluyormuş. Onu konustuk. Sadece bu at d.kontrol hapi kullanicam transfer ocak20si gibi olur dedi. Sen8bki de hayirli olsun

canım israel bey daha once izmir ege(tepecik)doğum evinde mi çalışıyordu 2012 kayıtlatında orda olduğunu gösteriyor acaba 2 yerdede mi hizmet veriyor
Ben sitesinden baktım 1988de orda calismis.o tarihte bnm bildigin ken hast.deydi.simdi ordan da ayrılmış sadece muayenehanede bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…