Ayrıldı ayrilcak derken demekki ayrılmış. Bu da bizim kaderimiz heralde.İsrael bey hastaneden ayrıldı. Ama şuan hangi merkezle çalışacağına dair bir bilgim yok. Bilgisi olan olursa paylaşımda bulunsun ki bilelim.
Arkadaşlar Israel Bey şu an işlemleri Özel Ege Tüp Bebek Merkezinde yapıyor, geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama...İsrael bey hastaneden ayrıldı. Ama şuan hangi merkezle çalışacağına dair bir bilgim yok. Bilgisi olan olursa paylaşımda bulunsun ki bilelim.
Duygu09 bir yanlislik var bu iste. Dr israel bey hastasi ne isterse onu uygular.Arkadaşlar sakın İsrael Aruha gitmeyin,kesinlikle önermiyorum,ablamın 1 tüpü tam diğer tüpü yarım tıkalı,tüp bebek yaptırması şart,2 kere aruh beye yaptırdı ama tutmadı,üstelik 2 transfer istediğini söylediği halde tek transfer yapıldı tekrar gelinsin diye,tamamen para tuzağı iyi araştırın arkadaşlar
Ay canim hadi insallah oraya gecsin bi haber alırsan buraya yaz olur muDuygu09 bir yanlislik var bu iste. Dr israel bey hastasi ne isterse onu uygular.
Israel beyi takip edenler kasim ayindan itibaren irenbe de olacagi soyleniyor. Bilginize. Lutfen yanlis bilgilendirmelere takilmayin. Zaten doktoru tanidiktan sonra dogru yolda oldugunuzu goreceksiniz.
Arkadaşlar sakın İsrael Aruha gitmeyin,kesinlikle önermiyorum,ablamın 1 tüpü tam diğer tüpü yarım tıkalı,tüp bebek yaptırması şart,2 kere aruh beye yaptırdı ama tutmadı,üstelik 2 transfer istediğini söylediği halde tek transfer yapıldı tekrar gelinsin diye,tamamen para tuzağı iyi araştırın arkadaşlar[/
Canim bn dondrlms embriyolari tasimayi arastiricam.eger olursa tasimayi dusunuyrm. Yen ekip ne kadar basarili bilemiyrm. Israel beyin baska yere gecme durumu kesinlesince kararimi vericem.ocak gibi dusunuyrmYeni doktorla birlikte fiyatlarda bir değişim olmuş mu? Dondurulmuş tedavisi ne kadar bilgisi olan var mı?
Israel beyin muayenesini aradim.kontroller orada islemler irenbe de yapiliyormus bilginize...
Adetimin3.gunu gittim muayenehaneye. Israel beyle gorustuk. Doğum kontrol hapi ile başladık bakalim. 15 gun sonra igne ekleyecek.tekrar adet gördükten sonra asil ilaçlar ve transfer yplacak.ocak 20 si gibi dedi inşaallah
israel bey kentten tamamen ayrıldı. O yuzden tedavimi o yapsin istiyrm. Dr degistirmek istemiyrm bu yuzden cnm. Buraya sureci yazarsan hbrlesirizMerhabalar, ben de Israel beyin hastasıyım, 1 tüp bebek denemesi sonuç kimyasal gebelik...aralık sonundaki adetimde mini tüp bebek deneyeceğiz bu sefer...
Sanırım işlemleri irenbe de yapıyor...Eski mesajlarınızda kentte dondurulmuş embriyolarınız olduğundan bahsetmişsiniz, taşımayı düşünüyormuşsunuz..Neden vazgeçtiniz özel olmazsa sorabilir miyim?
Anladım canım...Benim merak ettiğim aslında dondurulmuş embfiyolarınızı neden kullanmadığınız? Doktor bey bu şekilde mi uygun gördü? Benim süreç başlayınca haber veririm, belki denk geliriz muayenehanede...israel bey kentten tamamen ayrıldı. O yuzden tedavimi o yapsin istiyorm. Dr degistirmek istemiyrm bu yuzden cnm. Buraya sureci yazarsan hbrlesiriz
Anladım canım...Benim merak ettiğim aslında dondurulmuş embfiyolarınızı neden kullanmadığınız? Doktor bey bu şekilde mi uygun gördü? Benim süreç başlayınca haber veririm, belki denk geliriz muayenehanede...
yok canim dondurulmuslarla olacak tedavim.onlar varken kullanicam.tasima islemi oluyormuş. Onu konustuk. Sadece bu at d.kontrol hapi kullanicam transfer ocak20si gibi olur dedi. Sen8bki de hayirli olsunAnladım canım...Benim merak ettiğim aslında dondurulmuş embfiyolarınızı neden kullanmadığınız? Doktor bey bu şekilde mi uygun gördü? Benim süreç başlayınca haber veririm, belki denk geliriz muayenehanede...
Ben sitesinden baktım 1988de orda calismis.o tarihte bnm bildigin ken hast.deydi.simdi ordan da ayrılmış sadece muayenehanede bakıyorcanım israel bey daha once izmir ege(tepecik)doğum evinde mi çalışıyordu 2012 kayıtlatında orda olduğunu gösteriyor acaba 2 yerdede mi hizmet veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?