• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Kent Hastanesi doktor ve hastane tavsiyesi lütfen :)

Dmlaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
25
19
38
Merhabaaa:KK54: henüz hamile değilim, doğum sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Sigorta için de 6 ay beklemem gerektiğinden şimdiden sigorta-hastane ve doktor 3 lüsüne karar vermek istiyorum :KK17: İzmir Kent hastanesinde normal doğum yapan arkadaşlarım, hem doğum ücretlerini hem doktorunuzu kısaca yardımcı olmak isteyen herkesin güzel tecrübelerini dinlemek isterim :KK68: (Ata Sağlık Hastanesi ve benzeri hastaneler için de tecrübeleriniz varsa çok çok sevinirim:KK22:

Merhabaaa:KK54: henüz hamile değilim, doğum sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Sigorta için de 6 ay beklemem gerektiğinden şimdiden sigorta-hastane ve doktor 3 lüsüne karar vermek istiyorum :KK17: İzmir Kent hastanesinde normal doğum yapan arkadaşlarım, hem doğum ücretlerini hem doktorunuzu kısaca yardımcı olmak isteyen herkesin güzel tecrübelerini dinlemek isterim :KK68: (Ata Sağlık Hastanesi ve benzeri hastaneler için de tecrübeleriniz varsa çok çok sevinirim:KK22:
merhaba arkadaşım,
kent hastanesinde nagihan hanımın hastasıyım ve çok memnunum. özel banka çalışanı olduğumdan oradaki doğum fiyatı bizim limitimizin çok üstünde. eğer bütçe senin için önemli değilse kesinlikle tavsiye ederim.
doğum yaklaşık 6500-7000 arası ve bu 2017 fiyatı.
ben hastaneyi üzülerek değiştirmeyi düşünüyorum. başka arkadaşların vereceği tavsiyeleri takip ederim.
sevgiler..

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinHoppa sizin herhangi bir sağlık sigortanız var mıydı kontrol ve doğum için? Eğer Kent düşünürsem sigorta kesin yaptırmam lazım benimde, yoksa dediğiniz gibi çok pahalı:KK43: buarada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi:KK68:

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinHoppa sizin herhangi bir sağlık sigortanız var mıydı kontrol ve doğum için? Eğer Kent düşünürsem sigorta kesin yaptırmam lazım benimde, yoksa dediğiniz gibi çok pahalı:KK43: buarada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi:KK68:
bankacı olduğum için özel sigortamız var. muayeneler ücretsiz ama doğumda belli bi limitimiz var. şimdi medical park yada çınarlı düşünüyorum. çınarlının fiyatı 2000 olması lazım. medicalden de fiyat alıcam cumartesi günü. ilgilenirseniz onu da öğrenince yazarım.
amin inşallah Rabbim size de nasip etsin.
Sevgiler

Merhaba, ben dün Kent hastanesine gittim doğum için fiyat aldım, yaklaşık 8000-8.500 TL dediler normal doğum için ama Ocak ayında fiyat değişecek dendi. Yani limitsiz bi sigorta olmadığı sürece Kent hastanesinde doğum biraz maliyetli gerçekten.. Medical Parkta iyi bir hastane ama doktorlarla ilgili bilgim yok, ama siz yine de öğrendiğinizde doğum fiyatlarını yazarsanız sevinirim.. Hoşçakalın:KK24:

Merhaba, ben dün Kent hastanesine gittim doğum için fiyat aldım, yaklaşık 8000-8.500 TL dediler normal doğum için ama Ocak ayında fiyat değişecek dendi. Yani limitsiz bi sigorta olmadığı sürece Kent hastanesinde doğum biraz maliyetli gerçekten.. Medical Parkta iyi bir hastane ama doktorlarla ilgili bilgim yok, ama siz yine de öğrendiğinizde doğum fiyatlarını yazarsanız sevinirim.. Hoşçakalın:KK24:
ben hafta sonu medical kent vs. hepsiyle görüşücem. pazarlık yapılabildiği bilgisi edindim. denicem şansımı. tabi ki size de yazarım. Bu arada çınarlıyı da düşünüyordum fakat son 3 aylık döneme girdiğim için kabul etmiyorlar. böyle bi durum da varmış. baştan araştırmakla çok büyük akıllılık etmişsiniz. tebrik ederim.
sevgiler.

Ben daha yeni yeni hamilelik düşündüğüm için önceden bir araştırayım istedim ama bilmiyorum ne kadar doğru oldu şimdiden.. :KK17: umarım siz de içinize sinen bir yer bulursunuz.en yakın zamanda :KK28:

Ben daha yeni yeni hamilelik düşündüğüm için önceden bir araştırayım istedim ama bilmiyorum ne kadar doğru oldu şimdiden.. :KK17: umarım siz de içinize sinen bir yer bulursunuz.en yakın zamanda :KK28:
kesinlikle süper bi karar vermişsiniz. baştan sona aynı doktorla devam edebilmeniz adına çok iyi olmuş. güzel haberlerinizi alırız inşallah

Emre_Alisa Emre_Alisa merhabalar,
Hastane araştırmalarınız ve doğum ücretleri ile ilgili görüşmelerinizi yapabildiniz mi?
Son kararınız nedir paylaşırsanız çok sevinirim. Yol gösterici olması adına.
Teşekkürler.

Arkadaşlar naptiniz dogumlarinizi nerede gerceklestirdiniz sigortaya ilave ne kadar odediniz memnun kaldiniz mi

Back