• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir kadin dogum doktoru

znrass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
74
27
38
38
Arkadaslar merhaba. Bundan yaklasik 2.5 yil once acik miyom ameliyati oldum. Sonrasinda cocuk tedavisi gordum. Fakat ameliyat tarafi surekli agriyor ve bircok bransa ve doktora gorundum netice alamadim. Sizden ricam izmirde isini gercekten iyi yapan amaci para olup ozel hastaneyi kalkindirmak olmayan ve gercekten hasta iliskilerinde iyi olan onerebileceginiz bir doktor varmi. Ben artik iyilesmek istiyorum, agri kesicilerle yasamak iatemiyorum. :(

Arkadaslar merhaba. Bundan yaklasik 2.5 yil once acik miyom ameliyati oldum. Sonrasinda cocuk tedavisi gordum. Fakat ameliyat tarafi surekli agriyor ve bircok bransa ve doktora gorundum netice alamadim. Sizden ricam izmirde isini gercekten iyi yapan amaci para olup ozel hastaneyi kalkindirmak olmayan ve gercekten hasta iliskilerinde iyi olan onerebileceginiz bir doktor varmi. Ben artik iyilesmek istiyorum, agri kesicilerle yasamak iatemiyorum. :KK43:
Merhaba paylaşımınızın üstünden 1 ay geçmiş yeni bir doktor bulabildiniz mi ?

Back