izmir için tavsiye edeceğiniz düğün salonu

yesilyesimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
93
97
103
İzmir
merhaba gelecek yaz düğün yapmayı planlıyorum ama nerede yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok. yardımcı olursanız? nereyi beğendiniz? nelere dikkat etmeliyim? anlaşırken neyi de istemeliyim?

merhaba gelecek yaz düğün yapmayı planlıyorum ama nerede yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok. yardımcı olursanız? nereyi beğendiniz? nelere dikkat etmeliyim? anlaşırken neyi de istemeliyim?

İsteklerin tamamen sana kalmış. Biz bu ay Alyans Garden Kır Düğün Salonu'nda yaptık düğünümüzü. Çok güzel bir mekan. Ama en önemlisi organizasyonu çok iyi. Senin yerine her şeyi düşünenlerin olması o gün çok rahatlatıcı oluyor. Düğünden sonra tüm arkadaşlarımız arayıp sağladığımız eğlence için tek tek tebrik ettiler. 10 Ay önceden anlaşmıştık. Erken anlaşmak tarih açısından önemli. Fiyatlar başta pahalı gelebilir ama özel paket diye bir sistemleri var. Bu paket fiyatında bir düğünde olması gereken her şey kesinlikle var. Bunların dışında dış çekim, düğün arabası ve kuaför de var. Bu saydıklarım zaten 3000 civarı tutar normalde. Ayrıca kuaför, orkestra ve fotoğrafçı aramıyorsun. Bu çalıştığı firmalar da kaliteli markalar. Bence en kısa zamanda görüş. Çınarlı Meslek Lisesi karşısında. İnternetten de bakabilirsin.

Merhabalarrrr bende seneye ağustos gibi düşünüyorum düğünü deniz kenarı kokteyl yada yemekli düğün yapılacak mekan bilen var mı acabaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…