bende yaklaşık 4 yıldır tiroid tedavisi görüyorum ve şifa hastanesi basmane de ali saklamaz endokrinoloji uzman doktoru tavsiye ederim. gayet ilgili,ilaç dozu gayet başarılı.
erdal duman a intertten ulaştım,muayene ücreti 200 tl miş,diyetisyen 80 tl,labaratuvar orda da varmış onlar ayrı ücret dışarda da yaptırılıyormuş,karşıyaka da medikalpark var orda barış akıncı diye biri var o 21 tl ücret,şifa hastanesindekiali saklamaz randevular dolu,başka var mı öneri,memnuniyet?
ayrıca diyetisyen öneriniz varsa daha da menun olurum
herkese ço geçmiş olsun
Arkadaşlar İzmir'de endokrinoloji uzmanı doktor araştırıyorum..tüm mesajları okudum ama eski olduğu için güncellemek istedim..tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yardımcı olurmusunuz.. muayene özel olabilir ama tahlillerim özelde yaptırmak istemiyorum..malum çok fazla tahlil gerekli v bazi özel hastaneler çok ucuk fiyatlara tahlil yaptırıyor..üstelik herhangi bir kayıtta yok..mesela ciglideki kordon kadın hastalıkları Hastanesi'nde bebek tedavisine başlamıştım,şeker ölçümü ve hormon tahlili istendi, orada yaptırdım..âyni gün sonuç çıktı ama sağlık ocağında bedavaya,başka özel hastanelerde 50 TL civarı yaptırdığımız tahliller için 400 TL ödedim..ne fiş,ne fatura verdiler.. ve tahlil sonuclarida doktorun bilgisayarına düşmüyor,gidip kendin elden alıp doktora veriyorsun..o kadar paraya ilk defa bu kadar ilkellik gördüm..böyle bir yer olmasın yeter yani..şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?