kesinlikle levent kebapçılar.
hem devlet hastanesinde, yüzlerce lira ödemiyorum yani hem de güven veriyor. bilgili, güler yüzlü. endokri doktorlarının hepsini gezdim izmir'de, hiçbiri onun uyguladığı tedaviyi uygulamadı.parayı verdiğin sürece saatlerce ilgilenir gibi yapıp dil döktüler, bir sonraki muayene hatırlamadılar bile. hipotiroidi(haşimato),insülin direnci,pco var bende. endokrincinin size saatler ayırmasına gerek yok ki,önemli olan şikayetleri dinleyip doğru tetkikleri isteyip doğru teşhisi koyması. her hastaya 15 dk ayırmış devlet, duruma göre beş dk rutin tahlillerimi istediği de oldu, 30 dk dinlediği,muayene ettiği de oldu.tedavisi sayesinde gebe de kaldım ama 7. haftada düşük oldu maalesef. hamileliğime benimle bir sevindi, düşükte teselli etti.görünce kim olduğunu hatırlaması bile hastasına duyduğu ilgiyi kanıtlar bence. fırça attığı da oldu dediğine uymayınca, aferin dediği de oldu. bu şekilde çok az dr var devlet hastanelerinde.
tekrar merhabalar
radyoloji uzmanı olmayan bir hekimin ultrason bakması ne kadar doğru ne kadar güvenilir. Benim komşum radyoloji teknisyeni ona sordum ultrasonun kesinlikle bir radyoloji hekimince yapılması gerektiğini söyledi. Radyoloji uzmanınında ultrason onusunda tecrübeli ve yeterli olması gerektiğini söyledi. Sadece batın ultrasonunun en 45 dakikayı bulduğunu söyledi. Eskiden kasabalarda dahiliyeciler 2. el ultrasonları alıp muayenehanelerinde kullanırdı diyor. Doktorun aynı zamanda radyoloji uzmanı mı ? Sana ne kadar zaman ayırıyor ? Memnun kalmayan bir sürü yakınım ve arkadaşımda var
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?